Catti 03.02.2014 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 przyszłam tylko pomachać i pogratulować pięknej galerii pięknych wnętrz cudnej księżniczki, którą udało mi się niedawno podejrzeć, zanim nie zabrałaś no i kota, choć to nie moja bajka... pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 03.02.2014 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 poki co zobaczylam tylko slodkiego kociaka co to za rasa ? ile ma ? moja maluszka ma dopiero 8 tygodni a reszte zaraz poogladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 05.02.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 (edytowane) Hej, słonko wybieram się do Ciebie już od kilku dni i ciągle coś mnie odciąga. A wybieram się bo chciałam Ci podziękować za głos w forumowym "plebiscycie" . To miłe, że ktoś o mnie pamięta, mimo, że nie wpadamy na siebie za często Jeszcze raz dziękuję. Zajrzałam przy okazji do Twojej galerii i przypomniał mi się Twój domek. Pamiętam, że przypominał mi ten Basi KRK. Śliczną masz kuchnię, bardzo podoba mi się takie zestawienie kolorów. To drewno na wyspie wygląda tak przyjemnie. I jeszcze tapeta ekstra. Bardzo lubię florystyczne elementy. Masz też miluśkiego tego kotka. Ja nie przepadam za kotami, ale te brytyjczyki są tak śliczne, że byłabym skłonna się złamać i mieć takiego Pozdrawiam Cię serdecznie i będę zaglądać, może coś jeszcze wrzucisz Edytowane 5 Lutego 2014 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 09.02.2014 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Catti dziekuje Ci bardzo za te wszystkie mile slowa i za pochwale mojej ksiezniczki fajnie, ze ja widzialas a co u Ciebie slychac ? witam serdcznie milo mi, ze zajrzalas kociak to brytyjczyk i ma 4 m-ce jeszcze dzieciak i psotnik, ale tez coraz wieksza przylepa chetnie zajrze do Ciebie zobaczyc kociaka Magda fajnie, ze jestes a glos sie Tobie nalezal za kazda pomoc ciesze sie, ze podoba Ci sie kuchnia i tapeta i milo mi, ze kociak Ci sie podoba, mimo, iz nie przepadasz za kotami u nas to byla decyzja dosc dlugotrwala ...... dzeci chcialy kota, a i maz jakiegos zwierzaka chcial miec w domu, najtrudniej to wlasnie mi bylo sie zdecydowac ..... ale wolalam kota w domu niz psa ...... z wielu wielu wzgledow ...... teraz sie okazuje, ze kociak mnie sobie wybral za mame ....... ale jest bardzo przyjacielski i widac, ze pokochal cala rodzine, a rodzinka jego ....... dzieci to jej najwieksi przyjaciele ..... lubi z nimi przebywac, a one sie z nia bawia, i glaskaja non stop ...... na szczescie kot jest madry i jak ma dosc to sie przenosi w inne miejsce ale to bardzo przyjazna rasa, woec jesli kiedys sie zdecydujesz, to wez pod uwage wlasnie brytyjczyki pozdrawiam niedzielnie ide kawe zaparzyc zapraszam http://primgastro.pl/images/img205.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 09.02.2014 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 a co u Ciebie slychac ? u mnie do przodu przedpokój się udomowił, meble są, teraz jestem na etapie lamp.. powoli muszę zacząć myśleć o balustadzie dzięki za kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 09.02.2014 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Ależ ładnie u Ciebie! Masz extra wiatrołap i w ogóle wszystko super wygląda. Pokój Twojej córci też boski - ja własnie próbuję coś podobnego stworzyć mojej - jeśli mogę zapytać to gdzie kupowałaś mebelki dla niej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 09.02.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Cześć Słoneczko! Musiałam na trochę zniknąć, ale korzystając z luźniejszej chwili przydreptałam w zaległe odwiedziny. Ale mam zaległości! Musiałam cofnąć się o ponad 10 stron Kochana, muszę przyznać, że masz rękę do lamp - większość bardzo, bardzo mi się podoba Wypatrzyłam też dużo świetnych drobiazgów - mój absolutny faworyt to czarne pojemniki z białymi napisami w kuchni. Filcowy gazetnik mamy taki sam Jestem wprost zakochana w księżniczkowej tapecie w kropki. To był genialny wybór - jest pięknie, dziewczęco i wzór pewnie nie opatrzy się zbyt szybko. Mam nadzieję, że teraz będę znów mogła wpadać częściej. Pozdrawiam ciepło i dobrego tygodnia życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 11.02.2014 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 u mnie do przodu przedpokój się udomowił, meble są, teraz jestem na etapie lamp.. powoli muszę zacząć myśleć o balustadzie dzięki za kawę Catti to fajnie, ze przedpokoj zrobiony wrzucalas zdjecia u siebie ??? chetnie zobacze jakich lamp poszukujesz ??? A balustrada ??? potrzebujesz inspiracji ??? szukamy czegos konkretnego ??? Ależ ładnie u Ciebie! Masz extra wiatrołap i w ogóle wszystko super wygląda. Pokój Twojej córci też boski - ja własnie próbuję coś podobnego stworzyć mojej - jeśli mogę zapytać to gdzie kupowałaś mebelki dla niej? Emilus witam Cie serdecznie i dziekuje za mile slowa mebelki u corki to Ikea, przywedrowaly z nami z poprzedniego mieszkania i fajnie sie wpasowaly do mojej koncepcji Cześć Słoneczko! ..... Kochana, muszę przyznać, że masz rękę do lamp - większość bardzo, bardzo mi się podoba Wypatrzyłam też dużo świetnych drobiazgów - mój absolutny faworyt to czarne pojemniki z białymi napisami w kuchni. Filcowy gazetnik mamy taki sam Jestem wprost zakochana w księżniczkowej tapecie w kropki. To był genialny wybór - jest pięknie, dziewczęco i wzór pewnie nie opatrzy się zbyt szybko. Mam nadzieję, że teraz będę znów mogła wpadać częściej. Pozdrawiam ciepło i dobrego tygodnia życzę! Dropku jak sie ciesze, ze zajrzalas myslalam, ze juz o mnie nie pamietasz ciesze sie z tych slow - bo lampy to byly najtrudniejsze moje wybory, a jeszcze ich kilka zostalo pojemniki w kuchni to moje ulubione i poniekad dzieki M, bo jak kiedys wyslalam go po zakup jednego to wrocil z 3, bo jeszcze maselniczka kiedys chcialam dokupic, ale juz nie bylo ...... z tym filcowym gazetnikiem to tez mialam szczescie, bo byl tylko czerwony, przez przypadek w innym miejscu znalazlam gdzies wcisniety, schowany - fuks czekal na mnie Kropeczki - tak sa uniwersalne to takze po czesci dzieki Wam i tej calej dyskusji o tapetach ciesze sie, ze te rozmowy byly takie tworcze tez mam nadzieje, ze bedziesz czesciej zagladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 11.02.2014 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 (edytowane) Popatrzcie co mozna kupic. Ikei Se Edytowane 11 Lutego 2014 przez ~~slonko~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 11.02.2014 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Inpiracje jadalnianie fajne te krzesla prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 11.02.2014 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Inpiracje jadalnianie fajne te krzesla prawda ? Co to krzesła z ostatniej fotki? Popatrzcie co mozna kupic. Ikei Se Fajowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.02.2014 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 No faktycznie ładne choć widzę też mankament (dotyczy 3 pierwszych zdjęć) - są trochę za mocno zabudowane tymi bokami/podłokietnikami. Podosuwane do stołu wyglądają więc trochę ciężko Jak stoją przodem - to miód malina A dlaczego nie pójść na łatwiznę i nie pójść w to: http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/854/770f.jpg ESBJÖRN Krzesło, czarny 299 PLN Numer artykułu: 502.011.95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 11.02.2014 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Catti to fajnie, ze przedpokoj zrobiony wrzucalas zdjecia u siebie ??? chetnie zobacze jakich lamp poszukujesz ??? A balustrada ??? potrzebujesz inspiracji ??? szukamy czegos konkretnego ??? zapraszam kilka zdjęć jest i temat lamp otwarty.... coś stara się podrzucać też Duśka balustrada zamarzyła mi się szklana, ale wolałabym szybę między słupkami, aniżeli jedną taflę.... no i koniecznie z pochwytem drewnianym w kolorze schodów... nie bardzo wiem jak to ugryźć.... jak posiadasz jakieś inspiracje, to będę bardzo, bardzo wdzięczna a jeśli szukasz jeszcze czegoś dobrego na szybki obiad bez roboty to polecam piersi na porach (skoro jesteście mięskożerni) .... ale pewnie znasz http://www.wielkiezarcie.com/recipe20025.html ja też z tych co codziennie pichcą i w dodatku to lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 11.02.2014 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Witaj Sloneczko Przyszlam z rewizyta Pieknie mieszkasz. Kuchnia sliczna, nawet masz moj wymarzony robot kuchenny:p Piekne lustro w wiatrolapie, czy ono jest z Ikei? Schody boskie Lazienka bardzo elegancka i faktycznie krysztalki slicznie by w niej wygladaly. Tubki pasuja wlasciwie do kazdego stylu, wiec jest bezpieczna opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 11.02.2014 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Słonko Już wiem co to za krzesło o które wcześniej pytałam Nie rozumiem tylko dlaczego kosztuje 1772 zł za szt.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 11.02.2014 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 (edytowane) No faktycznie ładne choć widzę też mankament (dotyczy 3 pierwszych zdjęć) - są trochę za mocno zabudowane tymi bokami/podłokietnikami. Podosuwane do stołu wyglądają więc trochę ciężko Jak stoją przodem - to miód malina A dlaczego nie pójść na łatwiznę i nie pójść w to: http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/854/770f.jpg ESBJÖRN Krzesło, czarny 299 PLN Numer artykułu: 502.011.95 A co ci wysłałam 26.01 w e-mailu? Edytowane 11 Lutego 2014 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.02.2014 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 A co ci wysłałam 26.01 w e-mailu? [ATTACH=CONFIG]242249[/ATTACH] A figa W mailu wysłałaś mi Stockholm, a to czarne to Esbjorn Też mam coś dla Ciebie na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 11.02.2014 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Kochana ale tu chodzi o dizajn Dajesz e-maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.02.2014 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 A jak dizajn to tylko niedojrzały Mail poszedł. Będzie jeszcze jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 11.02.2014 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Słonko, Widzę, że już zaczęłaś inspirować Krzesła wyglądają na wygodne, a to szczególny atut krzesła . Bardzo lubię krzesła z podłokietnikami i jedno / dwa będę chciała u siebie mieć, ale jeśli miałyby być wszystkie to przeszkadzałoby mi, że nie da się ich całkiem wsunąć pod blat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts