slonko 30.11.2014 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 (edytowane) Catti czyli mamy 2 typy - czarny żyrandol z Italuxa i czarny z Nowodvorskiego (myślę, że u Ciebie będzie pasował trzeba zrobić "wklejanki" Asia musze zajrzeć jakie te lampy miałaś/masz ........ i zaraz tam czarownice - my tworcze jestesmy, nie wysiedzimy na miejscu, jesli czegos nie organizujemy, nie rozwijamy sie "dizajnersko" pokażę Wam, jak moje poduszki prezentuja się na kanapie :( Edytowane 1 Marca 2021 przez ~~slonko~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 30.11.2014 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 (edytowane) no to zaczynam wklejanki łazienki pokazuje 5 i 3 ramienne, ale wiem, że wystarczy mi taki na 3 żarówki chyba mam faworyta łazienka pusta (kiedyś planuję ławeczkę tapicerowaną przy grzejniku oraz szafke pod umywalkami na chwilę obecną wygląda to tak z żyrandolem Valencia żyrandol Whiz dla porównanią szklany Edytowane 1 Marca 2021 przez ~~slonko~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 30.11.2014 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 (edytowane) kupiłam filc, by zrobić kilka ozdób na choinkę, ale niestety porwałam się z motyką na słońce, bo nie mam na to tyle czasu ile potrzeba moje pierwsze dzieło Edytowane 1 Marca 2021 przez ~~slonko~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.11.2014 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Dla mnie te 3 - ramienne są zbyt karłowate. Wygrywa Valenzia I kocica. I rękodzieło Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 30.11.2014 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Asia dzięki za uznanie dla kotki i bombki fakt, 5-ramienne ładniejsze, ale wiem, że nie potrzebuję tam tylu żarówek ..... masz inny pomysl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.11.2014 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Dzisiaj przeglądałam WW i akurat przy tych się zatrzymałam w kontekście Twojej łazienki http://static.westwing.pl/i/PL-ZU822WWAN35HPL-1-product.jpg klik na fotkę. http://static.westwing.pl/i/PL-ZU822WWAN38QPL-1-product.jpg http://static.westwing.pl/i/PL-ZU822WWAN34YPL-1-product.jpg Natomiast te Twoje propozycje też są fajne i nie wiem czy potrzeba szukać coś jeszcze. Z tym zastrzeżeniem, że dla mnie 3 - ramienne są za ubogie :/ (jakkolwiek to brzmi Chodzi o to, że 5 - ramienny jest gęstszy i przez to bardziej proporcjonalny do pomieszczenia. Moim skromnym zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 30.11.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Słonko ale mnie dawno u Ciebie nie było Kicia jest słodka Mnie się najbardziej w Waszej łazience "widzi" żyrandol Valencia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 01.12.2014 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Ja niestety w żyrandolach nie pomogę bo nie mam tego czegoś (daru ) co pozwala dobrać lampy, żyrandole do wnętrza.... podsunę natomiast stronkę z żyrandolami świecznikowymi http://www.goldsun-lampy.pl/pl/c/%C5%BCyrandole%20%C5%9Bwiecznikowe/225 znasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 01.12.2014 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Asia bez logowania nie zobaczę ceny i szczegółów zgodzę się z Tobą, że te 5-ramienne bogatsze, ale kupić taki, a zaświecać 2-3 zarówki ?? Ślężanka długo, długo ........ ale fajnie, że zajrzałaś dzięki za głos ws żyrandola Mugatka tej strony nie znałam - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.12.2014 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 ... podsunę natomiast stronkę z żyrandolami świecznikowymi http://www.goldsun-lampy.pl/pl/c/%C5%BCyrandole%20%C5%9Bwiecznikowe/225 znasz ? Ale przydatna stronka. Ceny fajne, wybór duży Słońce, w takim razie trzeba się zalogować Póki co pomogę. nr 1 - LAMPA WISZĄCA „PERLE II” WYS. 20 - 133, Ø 33 CM 539,- Nasza cena * 690,- Cena det. Wyprzedano Przewidywany termin dostawy: 08.12 - 21.12.2014 „Perle” wygląda, jakby tworzyły ją diamenty, które ktoś zawiesił pod sufitem. Delikatność, z jaką prezentuje się po zapaleniu, wprawia w niemy zachwyt nad kunsztem wykonania. Kolor Chromowany Materiał Szkło, aluminium Wymiary Wysokość: 20 cm - 133 cm Średnica: 33 cm Dodatkowe informacje Zalecana żarówka: 3x G4 35W Oferta nie obejmuje żarówek Oprawa jest przystosowana do żarówek o klasach energetycznych: A++, A+, A, B, C, D, E Gwarancja producenta: 12 miesięcy No niestety już jej nie ma nr 2 - LAMPA WISZĄCA „TIARA” 132 X 56 CM 1499,- Nasza cena * 1930,- Cena det. Liczba: DO KOSZYKA Przewidywany termin dostawy: 08.12 - 21.12.2014 Zaprzyjaźnij się z glamourem! Prezentowana lampa wniesie do aranżacji pełen rozmachu blask i szyk. Zdobiące ją kryształki fascynująco mienią się zarówno w świetle dnia, jak i po zapaleniu żarówki. Kolor Chromowany Materiał Kryształ, chrom Wymiary Wysokość: 132 cm Szerokość: 56 cm Dodatkowe informacje Zalecana żarówka: 8x G9 42W Oferta nie obejmuje żarówki Oprawa jest przystosowana do żarówek o klasach energetycznych: A++, A+, A, B, C, D, E Oferta nie obejmuje żarówek nr 3 - LAMPA WISZĄCA „ARTEMIDA” WYS. 16 - 100, Ø 50 CM 779,- Nasza cena * 950,- Cena det. Liczba: DO KOSZYKA Przewidywany termin dostawy: 08.12 - 21.12.2014 Zaprzyjaźnij się z glamourem! Prezentowana lampa wniesie do aranżacji pełen rozmachu blask i szyk. Zdobiące ją kryształki mienią się zarówno w świetle dnia, jak i po zapaleniu żarówki. Produkt został wykonany z metalu. Kolor Biały Materiał Metal, tkanina Wymiary Wysokość: 16 cm - 100 cm Średnica: 50 cm Dodatkowe informacje Zalecana żarówka: 10x G4 20W Oferta nie obejmuje żarówek Oprawa jest przystosowana do żarówek o klasach energetycznych: A++, A+, A, B, C, D, E Gwarancja producenta: 12 miesięcy A jeśli pozwolisz to zapytam tutaj. Czy ktoś zna namiar na zwisy ledowe tego typu w rozsądnych cenach? http://light-house.pl/3150-8173-thickbox/listwa-led-145-kolor-lampa-wiszaca-ramko-67596.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 01.12.2014 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Asia dzięki ale ceny nie dla mnie czy taka led dla Ciebie może być ?? http://www.lampywcentrum.pl/lampa-zyrandol-led-bas-120cm-markslojd-105278-rabat-15-przy-zakupie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.12.2014 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Ale przydatna stronka. Ceny fajne, wybór duży Słońce, w takim razie trzeba się zalogować Póki co pomogę. te lampy w cenach "promocyjnych" z westwing dostępne sa na bieżąco w Agata home Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.12.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 ... czy taka led dla Ciebie może być ?? http://www.lampywcentrum.pl/lampa-zyrandol-led-bas-120cm-markslojd-105278-rabat-15-przy-zakupie.html Mogła by być gdyby nie cena. Szukam czegoś realnego. To Twoje to i tak już o połowę tańsze niż inne. Ale na miłość boską to tylko kawałek taśmy led przyklejony do aluminiowego "kątownika" i zawieszony na 2 linkach To powinno kosztować 80 zł Może ktoś rozsądny sprzedaje takie coś zwykłym zjadaczom chleba Ale dzięki za linka :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 02.12.2014 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Ivy dzięki za namiar tylko ceny i zawieszony na 2 linkach To powinno kosztować 80 zł Ale dzięki za linka :* bardzo proszę dokładnie tak samo uważam .......... muszę w ciągu tygodnia, max 1,5 wymienić lampę w kuchni nad blatem (ta, która teraz tam wisi wędruje w weekend do łazienki) i też się zastanawiam dlaczego te proste, długie lampy/kinety są takie drogie max 200 zł, ale nie 600 i więcej jak przy okazji własnych poszukiwań znajdziesz coś do mojej kuchni to będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.12.2014 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Oh dziękuję :* jaka śliczna kicia wygłaszcz ją ode mnie Miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 12.12.2014 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 dzięki Venuska kotka w rzeczywistości jest jaśniejsza, bardziej kremowa, zdjęcia takie wyszły przez lampę ;( dziewczyny mamy lustra w łazienkach wydają się wielkie i jakoś jaśniej się zrobiło : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 12.12.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 oooo matko ale tu się dzieje - valencia kupiona??? ona najlepsza edit przy okazji - jaki masz zlew i baterię w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 12.12.2014 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Karolina lampy znowu odłożone w czasie, ale mam nadzieję, że nie na długo zainwestowaliśmy w lustra do 3 łazienek, no więc sama rozumiesz ale dzięki za poparcie valenci no i zaszaleliśmy z prezentami ...... edit przy okazji - jaki masz zlew i baterię w kuchni? zlew blanco zenar bateria Teka z wyjmowaną wylewką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 12.12.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 a no rozumiem - też mnie czekają lustra do 2 łazienek, bo w jednej już z głowy... oooo blanco - też chciałam ale nie mają do nich wkładki stalowej ociekowej i deski do krojenia wkładanej do komory, tylko taką po zewnątrz... bateria taka co i chloe wybrała dobre te teka są prawda? dobrze się ten wąż chowa od wylewki? rozważam teka też - jedną bez wyciąganej wylewki a drugą z... i dlatego pytam ps. na 90% będę miała te same meble szare co Ty w kuchni - jako wysoka zabudowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 12.12.2014 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Karolina ja mam z metalową odsączrką i czarną szklaną deską - są świetnie zgrane ze zlewem tak to wygląda zlew jest duży i głęboki i łatwo się czyści bateria jest dobra, wąż lekko chodzi, dla mnie idealna, bo ma odpowiednią wysokość ps. na 90% będę miała te same meble szare co Ty w kuchni - jako wysoka zabudowa wow to fajnie a można je jeszcze kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts