lukasz69karolina 12.12.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 (edytowane) o matko - to właśnie taki komplet dodatków co ja chcę!daj mi namiar gdzie kupiłaś?? plissss bo jak ja patrzyłam to nie było - tylko że ja chciałabym dalago, a on bez ociekacza editjuż sobie przypomniałam - dalago właśnie nie ma tych rancików z przodu na których opierają się te bajery... dlatego nie można ich zamontować i klops, bo ja chcę bez ociekacza no nie wiem czy to dokładnie będzie to samo - ja to: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80237471/ chyba Edytowane 12 Grudnia 2014 przez lukasz69karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 17.12.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Slonko sorry...spozniony zaplon ale wiesz ze mnie nie bylo. Co z tym oswietleniem? wybralas? Ja stawiam na te swiecznikowo-zamkowe. sama bym powiesila w kuchni ale niestety mam tak pootwierane na dole i tyle lamp wisi ze musialabym wszystkie zmienic zeby komplet byl. Wieszaj wiesaj! a kolor to juz wg gustu chociaz prawde mowiac - kazdy bedzie pasowal. Ale - bez abazurkow sie ma rozumiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 18.12.2014 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Karolina kuchnię będziesz miała już tę nową, ale fronty wydają się być takie same jestem ciekawa efektu końcowego odnośnie zlewu kupowałam od tej firmy https://www.facebook.com/pages/MF-%C5%81azienki/500523583358624 temat omawiałam mailowo, teraz nie mogę wejść na ich stronę, może teraz tylko stacjonarnie działają .... nie wiem Mania dzięki za głos oświetlenie nie kupione, ale wstępnie wybrane na pierwszy plan wysunęły się lustra w 3 łazienkach nawet ze szklarzem omawiałam lustro nad komodę i tak teraz myślę, jakie zrobić, bo on ma znajomego stolarza i mogą mi zrobić w drewnianej ramie, jakie tylko sobie wymyślę w pierwszej chwili chciałam fazowane tzn szlif na kilka cm, ale cena zabójcza ....... no i tak myślę o Twoim lustrze tylko "moje" byłoby w prostokącie w poziomie pozwoliłam sobie skopiować Twoje śliczne lustro i będę myśleć http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/IMG_0969_zps8a2e70d1.jpg http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/IMG_1216_zps3af868e2.jpg te lustra mają jakąś nazwę ? bo chcę ich znaleźć więcej i mało widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 18.12.2014 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 oooo znalazłam coś takiego chodzi mi po głowie w czarnej drewnianej ramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 18.12.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 to czarne nad kominkiem bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.12.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Slonko...ale zes fotki wybrala - przed zrobieniem sciany i podniesieniem kominka jest nazwa, pogooglaj sobie : multipanel mirror. powiem Ci ze sie ciesze ze wtedy sie wstrzymalam z kupnem innego lustra bo jak powiesilam go w koncu na scianie po skonczeniu kominka - pamietasz? ...to sie w nim zakochalam od nowa. niestety nie moge powiesic w druga manke, kominek mam za wysoki, do tego crown moilding i obudowa kominka. Lustro ktore wynalazlas - ladne, ale musze ostrzec - lustra zachodza i trzeba je czyscic, na poczatku saam kurz to ok, ale jak juz trzeba uzyc cos w plynie to takie wyciecia na lustrach - o ile nie sa sciagane - to syzyfowa praca umyc. Bo nie masz duzej powierzchni. Skad wiem? bo mam takie lustro i mimo ze je uwielbiam mam juz dosc sterczenia godziny i go mycia a maziaje i tak dalej widac wiec pojdzie na odstrzal. Ale jesli masz cierpliwosc myc zakamarki - nie ma problemu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 23.12.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=295498&d=1419363223 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 31.12.2014 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 (edytowane) Catti dziękuję Ci bardzo za życzenia dla Ciebie i wszystkich odwiedzających najserdeczniejsze zyczenia na nowy 2015 ROK W Styczniu radości, w Lutym miłości, w Marcu pogody, a w Kwietniu swobody, maj niech zakwita, czerwiec niech bryka, lipiec przypali, sierpień rozpali, we Wrześniu - szczęścia bez liku, tak samo w Październiku, niech Listopad zauroczy, a Grudzień miło zaskoczy, roku tego Nowego życzę szalonego! Edytowane 31 Grudnia 2014 przez ~~slonko~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szarobiały 27.01.2015 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Witam.Proszę, zobacz jaka cudna lampa (żyrandol) mnie urzekła. To stary odnowiony mosiądz. Kupiłam już na olx (za śmieszne pieniądze) stary żyrandol. Teraz trzeba go przemalować .Pozdrawiam http://byyoa.blogspot.com/2013/10/diy-nowy-stary-zyrandol.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 28.01.2015 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Kupiłaś już coś do tej łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 29.01.2015 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Słonko Zaglądam choć już tylko jedno oko mi działa Coś chyba też rzadziej tu bywasz. I co z łazienką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.02.2015 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Słonko gdzie kupowałaś płyty do kuchni? bo ja nie mogę się doszukać sklepu co miałby wszystkie 3 od razu... muszę zamawiać w dwóch a wolałabym raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 17.02.2015 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 dziewczyny wybaczcie, że się nie odzywam i nie pojawiam oprócz nawału pracy, który utrzymuje się 3m-c nie mam na nic chęci ............. bo .............. odeszła nasza kiciulka i nie możemy sobie miejsca znaleźć http://www.bloblo.pl/image/335368/default/smutek.jpg wrócę .............. tylko dajcie mi czasu ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.02.2015 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Ojejku! Słońce, tak mi przykro Niedługo się nią cieszyliście. Strasznie smutna sprawa. :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 08.03.2015 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Słonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 13.03.2015 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 (edytowane) Asiu, Ewo dziękuję Karolina temat płyt chyba już nieaktualny prawda ?? gdzieś mi mignęło zdjęcie, że masz zamontowane przepraszam, nie zdążyłam nic napisać, ale widzę, że dałaś radę Edytowane 13 Marca 2015 przez ~~slonko~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 13.03.2015 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Słonko dopiero przeczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 20.03.2015 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 nie ma sprawy - jak widziałaś samo się wyjaśniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 23.03.2015 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Słonko czym myjesz te kuchnie? gazówka moja jest ukropkowana tłuszczem tuż przy palnikach i za nic tego domyć nie mogę ogólnie już po 2 użyciach ten dekielek na palnikach się "wypalił" i teraz jest brzydki Twoje też tak się zrobiły? czy to ja coś źle robię? źle czyszczę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 03.04.2015 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=311464&d=1428093859 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts