Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Nowoczesny miał być... będzie inny .... w podobnym stylu"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

lubię drewno, parapety są drewniane nie brązowe :p

nie postrzegam ich w kategorii koloru (brązowego, jak to określiłeś) ;)

dla mnie one są drewniane i kropka ;)

mam ich niewiele, a te które są grają ze schodami

OK drewniane masz rację. To dlaczego okna nie drewniane albo w okleinie drewnopodobnej?

Ale to drewno też jakiś kolor ma nieprawdaż? Ja jako face to rozpoznaje może ze 3 kolory.

Ładny, brzydki i ped*lski.

Edytowane przez fenix2

czytam, czytam, co za brązowe parapety, na zewnątrz :confused: dopiero teraz się okazało że chodzi o wewnętrzne drewniane. Nie rozumiem skąd taka dziwna dyskusja. Przecież połączenie antracytu z ciepłym drewnem to normalna sprawa. powszechnie spotykana. A jakie miałyby być te antracytowe? z czego zrobione.

• 2 weeks później...
To dlaczego okna nie drewniane albo w okleinie drewnopodobnej?

nie bardzo wiem, co Ci odpowiedzieć ...... podobają nam się okna antracytowe :)

co tutaj tłumaczyć ?? :confused: inny kolor okien nie był nawet rozważany ;)

poza tym nie uważam zestawienia ciemnych okien z drewnianymi parapetami za coś niecodziennego (jak to określiłeś)

wręcz przeciwnie -to bardzo udane połączenie :)

nowoczesne i ze "smakiem" :)

a Ty jaki masz okna i parapety ?

• 4 weeks później...

moi Drodzy - za radą pewnej Dobrej Osóbki wpisuję tutaj mała informację ;)

mam do odsprzedania sporo ciuszków po dzieciach - dziewczęce roz.110 do 122,chłopięce 146 do 152

większość to ubranka znanych firm (wystawiam w pewnych miejscach, ale jakoś nie mam szczęścia :(

gdyby ktoś był chętny proszę o kontakt :)

mam też nieco damskich rozm. 38-40 (głównie firmy S. i innych)

nie dopasowałam rozmiarowo :(

zachęcam, bo warto :)

Hej słonko-przybiegłam z działu wnętrza -BAAARDZO PODZIĘKOWAĆ!!!!!Jak widzisz z tematu o cegle poszukuję inspiracji bo mnie wena twórcza opuściła:yes::yes::yes:. Te które zostawiłaś fantastyczne i bardzo proszę o jeszcze tylko koniecznie dla dużego chłopca:)

Widzę ,że u Ciebie też powstały piękne dziecięce-bardzo piękne, wszystko ze smaczkiem dopracowane.

Zaglądam sporadycznie na forum bo praca zawładnęła moim umysłem całkowicie a w domu to tylko dziecko i próba zresetowania głowy od komputera:D:D:D:D:D ale jak pisałam raz po raz wracam po inspiracje jak mi się mózg od tematów wnętrzarskich wyłączy ,żeby sobie przypomnieć jak ramki na ścianie powiesić na przykład:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Pozdrawiam i ściskam -błagam o więcej inspiracji:hug:

witaj Słonko w "galeriach" ;)

Ale fajnie - Gumisię u Ciebie spotkałam :D :hug: :bye:

Juli... Gumisię możesz też spotkać u niej (mam nadzieję, że zrobi się z tego wątku jej wątek-galeria) :hug:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?242377-Ceg%C5%82a-w-pokoju-ch%C5%82opi%C4%99cym

na razie poszukuje inspiracji... ;)

Gumisię należałoby namówić na ponowne uaktywnienie jej starego wątku :yes: Nie mogę odżałować, że zamknęła.

Gumisiu, PLEASE, przywróć wątek, nawet jeśli będziesz tam zaglądać tylko raz na rok :hug:

Julianna i Casuall dzięki za odzew :) prześlijcie mi proszę Wasz maile na priv, będzie mi łatwiej wysłać zdjęcia :)

Catti :hug:

no właśnie - Gumisiowa może dasz się namówić ?? :)

p.s. piszę ten post kolejny raz, bo mnie już kilka razy wyrzucilo z forum, nie wspomnę, że w ogóle mam dziś problemy z zalogowaniem :(

może to przez moją przeglądarke, bo jak wiecie nie współpracuje mi z FM (uprzedzam pytania - nie mogę wgrać innej - zabezbieczenia );/

niemniej odechciewa się dziś pisać :( a dziwne to, bo czasem działa, czasem nie :(