slonko 11.09.2015 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Mania dziękuję za ten wpis rady jak widać przydadzą się wielu z nas część metod znałam, ale wielu nie ....... warto zapamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 11.09.2015 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 O radę nie bo już mam parapety. Tylko pytam z ciekawości czystej? Co wami kierowało by dokonać takiego wyboru? To chyba raczej niecodzienne połączenie. Nie krytykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 11.09.2015 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 lubię drewno, parapety są drewniane nie brązowe nie postrzegam ich w kategorii koloru (brązowego, jak to określiłeś) dla mnie one są drewniane i kropka mam ich niewiele, a te które są grają ze schodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 11.09.2015 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 (edytowane) lubię drewno, parapety są drewniane nie brązowe nie postrzegam ich w kategorii koloru (brązowego, jak to określiłeś) dla mnie one są drewniane i kropka mam ich niewiele, a te które są grają ze schodami OK drewniane masz rację. To dlaczego okna nie drewniane albo w okleinie drewnopodobnej? Ale to drewno też jakiś kolor ma nieprawdaż? Ja jako face to rozpoznaje może ze 3 kolory. Ładny, brzydki i ped*lski. Edytowane 11 Września 2015 przez fenix2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 11.09.2015 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 czytam, czytam, co za brązowe parapety, na zewnątrz dopiero teraz się okazało że chodzi o wewnętrzne drewniane. Nie rozumiem skąd taka dziwna dyskusja. Przecież połączenie antracytu z ciepłym drewnem to normalna sprawa. powszechnie spotykana. A jakie miałyby być te antracytowe? z czego zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 21.09.2015 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 To dlaczego okna nie drewniane albo w okleinie drewnopodobnej? nie bardzo wiem, co Ci odpowiedzieć ...... podobają nam się okna antracytowe co tutaj tłumaczyć ?? inny kolor okien nie był nawet rozważany poza tym nie uważam zestawienia ciemnych okien z drewnianymi parapetami za coś niecodziennego (jak to określiłeś) wręcz przeciwnie -to bardzo udane połączenie nowoczesne i ze "smakiem" a Ty jaki masz okna i parapety ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.09.2015 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Każde drewno, w każdym kolorze w połączeniu z antracytem wygląda znakomicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 22.09.2015 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 I znowu się czegoś pożytecznego dowiedziałam . Ściskam ciepło hej hej fajnie, że zajrzałaś gdzie się podziewasz ? co u Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 15.10.2015 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 moi Drodzy - za radą pewnej Dobrej Osóbki wpisuję tutaj mała informację mam do odsprzedania sporo ciuszków po dzieciach - dziewczęce roz.110 do 122,chłopięce 146 do 152 większość to ubranka znanych firm (wystawiam w pewnych miejscach, ale jakoś nie mam szczęścia gdyby ktoś był chętny proszę o kontakt mam też nieco damskich rozm. 38-40 (głównie firmy S. i innych) nie dopasowałam rozmiarowo zachęcam, bo warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 15.10.2015 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Hej słonko-przybiegłam z działu wnętrza -BAAARDZO PODZIĘKOWAĆ!!!!!Jak widzisz z tematu o cegle poszukuję inspiracji bo mnie wena twórcza opuściła:yes::yes:. Te które zostawiłaś fantastyczne i bardzo proszę o jeszcze tylko koniecznie dla dużego chłopca:) Widzę ,że u Ciebie też powstały piękne dziecięce-bardzo piękne, wszystko ze smaczkiem dopracowane. Zaglądam sporadycznie na forum bo praca zawładnęła moim umysłem całkowicie a w domu to tylko dziecko i próba zresetowania głowy od komputera:D:D:D:D:D ale jak pisałam raz po raz wracam po inspiracje jak mi się mózg od tematów wnętrzarskich wyłączy ,żeby sobie przypomnieć jak ramki na ścianie powiesić na przykład:lol2::lol2::lol2::lol2: Pozdrawiam i ściskam -błagam o więcej inspiracji:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 15.10.2015 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Słonko - wyślij mi na maila ofertę ciuszków r. 122 dziewczęcych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 16.10.2015 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Gumisia wiem, jak jest dzieci, dom, praca - a doba się nie rozciągnie kolejne inspiracje podrzuciłam ale poszperam jeszcze dziękuję za miłe słowa też ściskam i czekam na priv (a może maila, tam częściej zaglądam Asiu dam znać wieczorem co mam w tym rozmiarze oki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 18.10.2015 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Ale fajnie - Gumisię u Ciebie spotkałam Mnie też możesz Słonko podesłać co masz dla dziewczynki (116-122) Szukam ładnej sukienki do przedszkola . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 18.10.2015 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 witaj Słonko w "galeriach" Ale fajnie - Gumisię u Ciebie spotkałam Juli... Gumisię możesz też spotkać u niej (mam nadzieję, że zrobi się z tego wątku jej wątek-galeria) http://forum.muratordom.pl/showthread.php?242377-Ceg%C5%82a-w-pokoju-ch%C5%82opi%C4%99cym na razie poszukuje inspiracji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 18.10.2015 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 hejka, mnie tu jeszcze nie było:bye: ale śledzę iluminacje Jeśli to nie problem to ja byłabym zainteresowana chłopięcymi szmatkami, ale takimi 134-140, dałoby się coś zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.10.2015 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Gumisię należałoby namówić na ponowne uaktywnienie jej starego wątku Nie mogę odżałować, że zamknęła. Gumisiu, PLEASE, przywróć wątek, nawet jeśli będziesz tam zaglądać tylko raz na rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 18.10.2015 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Gumisię należałoby namówić na ponowne uaktywnienie jej starego wątku Nie mogę odżałować, że zamknęła. to Gumisia miała swój wątek? chyba bardzo dawno, albo bardzo krótko szkoda.... może teraz da się namówić obiecała zdjęcia placu zabaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 18.10.2015 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 mgliście pamiętam piękne widoki z okien i uszaka pod schodami, o ile mnie pamięć nie myli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.10.2015 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Gumiśka miała wątek i to fajny, długo i nie dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 19.10.2015 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Julianna i Casuall dzięki za odzew prześlijcie mi proszę Wasz maile na priv, będzie mi łatwiej wysłać zdjęcia Catti no właśnie - Gumisiowa może dasz się namówić ?? p.s. piszę ten post kolejny raz, bo mnie już kilka razy wyrzucilo z forum, nie wspomnę, że w ogóle mam dziś problemy z zalogowaniem może to przez moją przeglądarke, bo jak wiecie nie współpracuje mi z FM (uprzedzam pytania - nie mogę wgrać innej - zabezbieczenia );/ niemniej odechciewa się dziś pisać a dziwne to, bo czasem działa, czasem nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts