slonko 13.11.2015 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Nk dziękuję za miłe słowa cieszę się, że łazienka się podoba z lustrem jest jeszcze ciekawsza umywalki są wygodne w użytkowaniu (mimo, iż płytkie) i niekłopotliwe w myciu każda z nich ma 90 cm polskiego producenta Marmite, nazwa umywalki to Pamela o ile się nie mylę są w kilku wymiarach Bratkaf witam wydaje mi się, że zaglądałaś, chyba przy okazji kominka ale to nic zegar będzie chyba 60cm lub 70cm, ramki oczywiście różne, mniejsze lub większe (nawet to 60cm), część już mam może jakaś literka lub napis-naklejka .........albo małe lusterko miejsca na galerię jest ok190 szerokości i podobnie, albo i wyżej, w górę (ale tak wysoko nie chcę) Pestko dlaczego miałabym dostawić stół do wyspy ?? wyspa jest dość duża i trochę kroków trzeba zrobić by ją obejść, a z dostawionym stołem tylko sobie utrudnimy komunikację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 13.11.2015 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Słonko ja też widzę te linie ale nie będę się czepiać bo u mnie takie samo ustawienie Potwierdzam że jest wygodnie JAk widać salon nadal w tynkach, nawet dziura po miejscu na grzejnik z którego zrezygnowaliśmy nie zasklepiona .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.11.2015 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 To już tylko przez moją ciekawość - czy w ten sposób dałoby sie przełamać te rownolegle linie. Wanilia , u ciebie to w ogóle nie ma znaczenia, bo masz w kuchni długa ścianę prostopadłą, która łamie układ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 13.11.2015 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 dziewczyny ja widzę te linie, nie twierdzę, że nie, ale tak ma być może Was to razi w oczy, mnie nie a poza tym mówię -taki układ jest naprawdę wygodny Wanilana masz fronty w kuchni takie, jak ja miałam w poprzednim mieszkaniu bezproblemowe w utrzymaniu czystości Pesteczko z ciekawości powiadasz wiesz, ja nie chce niczego przełamywać poza tym ograniczyłabym sobie miejsce robocze na wyspie a bardzo nam się ono przydaje, gdy robię pizzę z dziećmi (zazwyczaj 3 blachy), pieczemy rogale, pierniki, ciasteczka i takie tam każdy ma sporo miejsca upychanie tam stołu zabrałoby nam to miejsce zamysł był taki, by w kuchni wszędzie był swobodny dostęp i można było bezkolizyjnie się przemieszczać i tak jest stół w układzie, jaki proponujesz mógłby nam to utrudnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 13.11.2015 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 słonko-inspiracje z galeriami piękne:) Rozumiem cię doskonale z tymi pomysłami i powolną realizacją.....Sama właśnie dopiero po czterech latach mieszkania stworzyłam własną , chociaż do miana galerii to jej bardzo daleko:) 3/4 ram nadal wisi bez zdjęć, tłumaczy mnie jedynie rozmiar ram 50x50 więc i o zdjęcia nie łatwo bo co jakieś wybiorę to po powiększeniu okazuje się że się rozmywa:rolleyes: Zegar szczerze polecam sam jestem w jego posiadaniu tylko nudnie biały oczywiście:) Będę podglądać poczynania:) POZDRAWIAM SERDECZNIE!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.11.2015 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 A mnie się Twoja kuchnia bardzo podoba Zegar też polecam (ja na swój miałam pomysł, że go lustrem wyciętym na wymiar przez szklarza podkleję) Będę wyglądać galerii Z inspiracji najbardziej podoba mi się ta z zegarem, lusterkami i dużą literą P. Aż zapragnęłam przemajstrować swoją Dobrze, że na razie wszystko mam na taśmach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.11.2015 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.11.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Puste ramki mogą poczekać na zdjęcia i też fajnie wyglądać. Nie koniecznie muszą być na ciemnej ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.11.2015 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 a mnie sie te linie podobają, przestrzeń jest uporządkowana Piękne te galerie pokazujecie. U mnie pewnie będzie na każdym kawałeczku ściany coś wisiało ale słabo mi się robi jak pomyślę ile ramek muszę kupić nie mówiąc o tym że mąż mnie przy kasie zatłucze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelyna 13.11.2015 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Piękne te mebelki. Mogę wiedzieć jaka to firma? Pesteczko to i tak długo wytrzymał chciałabym, by mój działał tak dobrze miałam Brauna ........ padł szybko dziewczyny posłuchajcie co wymyśliłam - mam łóżko, dobre, ładne, dobrej firmy, służy nam wiele lat, przerwało przeprowadzkę, wymieniłam materac (swoją drogą na bardzo wygodny) no i chcę je przemalować na biało - namierzyłam farby do malowania niemal wszystkiego to farby Anne Sloan czy ktoś malował tymi farbami ?? nie wiem, jak z wydajnością farby nie są tanie, ale jeśli 1L wystarczy mi na pomalowanie ramy łóżka to będzie dobrze mam łóżko, 2 komody i szafkę nocną z tej serii, tylko jaśniejszy odcień http://www.meblehotelowe.vox.pl/public/meble_hotelowe/wizuale/hotelowy_wiz_romantic.jpg na pierwszy ogień poszłoby łóżko i jedna komoda, co myślicie ?? zabierać się za to ?? dam radę sama ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 14.11.2015 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 z odzyskanych zdjęć raz jeszcze ściana na galerię pasuje czy szukać innego miejsca ? pasuje ale nie moga to być drobiazgi,(ramki) tylko raczej większe gabaryty i ani nie za wysoko, ani nie za nisko miejsce na zegar chyba będzie ok, prawda ? moim zdaniem miejsce idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 16.11.2015 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 A mnie się Twoja kuchnia bardzo podoba Zegar też polecam (ja na swój miałam pomysł, że go lustrem wyciętym na wymiar przez szklarza podkleję) Tomkowa, podepnę się o pytanie o zegar, gdzie kupiłaś, jak wygląda na ścianie? twój wątek liczy tyle stron, że nie zdołam przebrnąć przez wszystkie, choć podczytuje od czasu do czasu po cichu:cool: na której stronie go masz? albo kiedy mniej więcej kupiłaś to będę szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 16.11.2015 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 slonko a ty masz już upatrzony gdzieś ten zegar? miejsce na ścianie fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 17.11.2015 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Gumiśka pomysłów zawsze mam dużo, ale czasu i środków na ich realizację już mniej jak duży masz zegar ? pokażesz zdjęcie ? Tomkowa,Emila dziękuję Piękne te mebelki. Mogę wiedzieć jaka to firma? to Vox, ale chyba już ich nie ma w sprzedaży Pestko same ramki może i ciekawe, ale nie tego chcę jedyna ramka bez zdjęcia będzie dla literki podobnie ja na inspiracjach Catti dzięki za potwierdzenie tak, tak ramki raczej większe z dopasowaniem "nie za wysoko i nie za nisko" będzie najwięcej kłopotu ......... coś czuję, że nie będzie lekko Niureczka nie mam upatrzonego sklepu, ale w necie jest kilka i ceny raczej podobne może dziewczyny napiszą, gdzie kupowały swój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 17.11.2015 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 kolejne inspiracje podobne usytuowanie, tylko u mnie jest jeszcze okno piękne lustra trzeba ułożyć zdobyte do tej pory ramki właśnie na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 17.11.2015 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 pomysły na literki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 17.11.2015 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Inspiracje genialne. Z przemalowaniem mebli też fajny pomysł myślę, że to by im dobrze zrobiło. Sama się przymierzam do tych farb Annie S... chcę biurko przemalować. Niestety gdzieś czytałam, że są dosyć nietrwałe i bardzo się rysują. Przyznam, że mnie to zmartwiło bo maja piękne kolory i z opisu wnika, że dziecinnie łatwo się nimi maluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 17.11.2015 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Inspiracje genialne. Z przemalowaniem mebli też fajny pomysł myślę, że to by im dobrze zrobiło. Sama się przymierzam do tych farb Annie S... chcę biurko przemalować. Niestety gdzieś czytałam, że są dosyć nietrwałe i baw rdzo się rysują. Przyznam, że mnie to zmartwiło bo maja piękne kolory i z opisu wnika, że dziecinnie łatwo się nimi maluje. Na łóżkach dziecięcych malowanych AS, zabezpieczonych lakierem jest już sporo odprysków, podobnie na regale....Dla porównania szafa malowana Fluggerem bez zarzutu. Biurko u dzieci malowałam kredową z LM i też jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.11.2015 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 kredowa z LM też jest taka jak AS??? możesz pokazać jak wygląda opakowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 17.11.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 (edytowane) kredowa z LM też jest taka jak AS??? możesz pokazać jak wygląda opakowanie? Nie wiem co się dzieje ale net mi tak muli że nie jestem w stanie wyszukać : wpisz JEGER RUSTIC Edit : mam http://jegersklep.pl/environment/cache/images/500_500_productGfx_e3fe115454230ea3e2924fe9aefefcbf.jpg Edytowane 17 Listopada 2015 przez waniliana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts