Catti 28.01.2016 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 zegar świetny! taki miał być!! bardzo pasuje, a uszak to zawsze dobry pomysł... to klasyka przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.02.2016 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Tomkowa nic nie szkodzi zdziwiłam się po prostu, że pytasz o galerię chociaż nie da się ukryć, że wciąż o niej myślę, ale do lata coraz bliżej i obym się wyrobiła, bo planów mam dużo tylko czasu jak zawsze na lekarstwo Catti dzięki wciąż się waham, czy uszak, czy egg ......... pewnie na uszaka prędzej uzbieram ....... ale to egg tak kusi, jest takie nowoczesne i wiem od użytkowniczki, że bardzo wygodne uszak wygrywa cenowo, ale egg ma opcje bujania życzę smacznego pączka uwielbiam te serowe, ale także te z różą - rzadko teraz dostępne (jedynie w dużych cukierniach) http://kuchnia.blomedia.pl/i/blogaggregator/posts/36760_med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 04.02.2016 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 (edytowane) Słonko podobają mi się fotele które pokazałaś ale..... jakoś nieproporcjonalnie krótkie mi się te nóżki wydają....? Dzięki za pączka, chyba tylko takiego wirtualnego dziś będę miała okazję skosztować edit, edit! Cofnęłam się do zegara i jest super! Już od dłuższego czasu rozglądam się po domu gdzie by zegar powiesić i znalazłam odowiedź u Ciebie A fotel jajo mi się nie podoba Edytowane 4 Lutego 2016 przez waniliana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.02.2016 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Waniliana cieszę się, że w jakiś sposób pomogłam Ci znaleźć miejsce na zegar warto, bo dodaje charakteru chyba każdemu wnętrzu mówisz, że fotele mają za krótkie nóżki ? ten w pepitkę też ?? wydaje się wyższy odnośnie pączków - jeśli masz serek waniliowy w domu to zrób takie, jak na zdjęciu - łatwe i bardzo pyszne chyba, że z innych powodów nie będziesz mogła zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 04.02.2016 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 (edytowane) Muszę z ciekawości sprawdzić jakiej wysokości nóżki mam w sofie... Edytowane 4 Lutego 2016 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 05.02.2016 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Słonko ten co wkleiła Tomkowa ma fajne proporcje. To chyba pepitka? W związku z tym że pepitki, jodełki i inne takie nigdy nie leżały w kręgu moich zainteresowań to średnio rozróżniam te wzory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 05.02.2016 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Ślężanka sprawdź proszę a w ogóle pokazywałaś swoją kanapę ?? Waniliana ten od Tomkowej ok, ale czy ten drugi (też czarno-biały wzór zwany pepitka cyz jeszcze inaczej , co ja wklejałam to nie ma dobrych proporcji ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 05.02.2016 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Słonko ten Twój jest chyba taki sam jak ten niebeski wyżej. Na zdjeciu słabo widac. Mnie się wydaje taki ....hmmmm, na kurduplastych nóżkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 05.02.2016 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Wani ten niebieski i pepitka to dwa rózne fotele no cóż .......... przeglądam dalej .......... nic na siłęte, które pokazałam to na plus jest cena i mała odległość (mogę jechać, obejrzeć, usiąść itp) .......... wszystkie inne daleko, albo tylko online Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.02.2016 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 To są pepitki One grubsze czy drobniejsze zawsze efektownie wyglądają ja wolę te grubsze, bo drobna pepitka nieco sie za bardzo upodabnie do szachownicy, szczególnie z większej odległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 05.02.2016 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Słonko to zdjęcie z pepitką jest takie ciemne że ja prawie nie widzę nóg MOże podjedź jak masz blisko i ocenisz na żywo? Zdjęcia zrób przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.02.2016 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Ten z pufa wyglada mniej uszakowato i jakis ciasny sie wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 08.02.2016 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 nie ma fotela, który chwyciłby mnie za serce tak od razu ........... to nie są tanie rzeczy, więc decyzja też z tego powodu nie będzie łatwa to nie dywanik, który mogę wymienić, czy przerzucić do innego pomieszczenia trudno mi się zdecydować chciałabym coś wygodnego, ale za razem lekkiego, co nie przytłoczy mi salonu pewnie lepiej będzie, jak skupię się na zmianie kanapy .............. do tego dobra pufa i jakiś podręczny stolik ............. może wtedy się okaże, że wcale fotel nie potrzebny, albo co grosza, że nie zmieści się do salonu nie mniej jednak, nie przestaję oglądać i gdybyście znalazły coś "lekkiego-uszakowego" lub dla odmiany bardzo nowoczesnego w dobrej cenie to wklejajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 11.02.2016 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 namierzyłam w Tch fajny fotel, niestety niedostępny .......... ale oni czasem powtarzają sprzedaż i może się trafi oprócz tego są fajne stoliki i chodnik lub dywan ............ poczekam na przecenę i lusterka, które już Tomkowa pokazywała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 11.02.2016 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Ten fotel jest rewelacyjny : bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 11.02.2016 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Wani mi też to jeden z niewielu, który widzę w moim salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 11.02.2016 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Słonko Fotel jest świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 11.02.2016 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Ślężanka prawda ? będę obserwowała, może jeszcze trafię. albo poszukam podobnego ale przynajmniej wyklarowało mi się, co chciałabym mieć słuchaj jeśli chodzi o lampy to pytaj tutaj ok ? bo chyba tamten wątek został "umiejętnie" posprzątany a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.02.2016 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Napisz do nich z prośbąo info kiedy będą go miec w ofercie. Mnie tak jakis czas temu poinformowali, ze juz maja znowu podgrzewacze do butow do hazdy konnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 11.02.2016 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Słonko, można do Tchibo napisać z pytaniem o ponowną dostępność - zainteresowanie ze strony klientów pomaga im w decyzji, no i masz szansę dowiedzieć się przed ponowną dostępnością, że będzie. Ja tak zrobiłam w sprawie dwóch przedmiotów. fotel jest super na wygląd, szkoda tylko że nie da się w nim przed zakupem przysiąść i sprawdzić, czy jest równie wygodny, co ładny a tak w ogóle to się witam u Ciebie! [edit] PS hehe, jednocześnie z Pestką to samo napisałyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts