Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tomkowa nic nie szkodzi ;) zdziwiłam się po prostu, że pytasz o galerię ;) chociaż nie da się ukryć, że wciąż o niej myślę, ale do lata coraz bliżej i obym się wyrobiła, bo planów mam dużo ;) tylko czasu jak zawsze na lekarstwo ;)

Catti dzięki ;) wciąż się waham, czy uszak, czy egg ......... pewnie na uszaka prędzej uzbieram ....... ale to egg tak kusi, jest takie nowoczesne i wiem od użytkowniczki, że bardzo wygodne :) uszak wygrywa cenowo, ale egg ma opcje bujania ;)

życzę smacznego pączka :) uwielbiam te serowe, ale także te z różą - rzadko teraz dostępne (jedynie w dużych cukierniach)

http://kuchnia.blomedia.pl/i/blogaggregator/posts/36760_med.jpg

Słonko podobają mi się fotele które pokazałaś ale..... jakoś nieproporcjonalnie krótkie mi się te nóżki wydają....?

Dzięki za pączka, chyba tylko takiego wirtualnego dziś będę miała okazję skosztować :p

edit, edit! Cofnęłam się do zegara i jest super! Już od dłuższego czasu rozglądam się po domu gdzie by zegar powiesić i znalazłam odowiedź u Ciebie :)

A fotel jajo mi się nie podoba

Edytowane przez waniliana

Waniliana cieszę się, że w jakiś sposób pomogłam Ci znaleźć miejsce na zegar :) warto, bo dodaje charakteru chyba każdemu wnętrzu ;)

mówisz, że fotele mają za krótkie nóżki ? ten w pepitkę też ?? wydaje się wyższy

odnośnie pączków - jeśli masz serek waniliowy w domu to zrób takie, jak na zdjęciu - łatwe i bardzo pyszne :)

chyba, że z innych powodów nie będziesz mogła zjeść :(

Słonko ten co wkleiła Tomkowa ma fajne proporcje. To chyba pepitka? W związku z tym że pepitki, jodełki i inne takie nigdy nie leżały w kręgu moich zainteresowań to średnio rozróżniam te wzory :p

Ślężanka sprawdź proszę :) a w ogóle pokazywałaś swoją kanapę ??

Waniliana ten od Tomkowej ok, ale czy ten drugi (też czarno-biały wzór zwany pepitka cyz jeszcze inaczej ;), co ja wklejałam to nie ma dobrych proporcji ??

Wani ten niebieski i pepitka to dwa rózne fotele

no cóż .......... przeglądam dalej .......... nic na siłę

te, które pokazałam to na plus jest cena i mała odległość (mogę jechać, obejrzeć, usiąść itp) .......... wszystkie inne daleko, albo tylko online

To są pepitki :) One grubsze czy drobniejsze zawsze efektownie wyglądają :) ja wolę te grubsze, bo drobna pepitka nieco sie za bardzo upodabnie do szachownicy, szczególnie z większej odległości.
Ten z pufa wyglada mniej uszakowato i jakis ciasny sie wydaje.

nie ma fotela, który chwyciłby mnie za serce tak od razu ........... to nie są tanie rzeczy, więc decyzja też z tego powodu nie będzie łatwa

to nie dywanik, który mogę wymienić, czy przerzucić do innego pomieszczenia ;)

trudno mi się zdecydować

chciałabym coś wygodnego, ale za razem lekkiego, co nie przytłoczy mi salonu

pewnie lepiej będzie, jak skupię się na zmianie kanapy .............. do tego dobra pufa i jakiś podręczny stolik ............. może wtedy się okaże, że wcale fotel nie potrzebny, albo co grosza, że nie zmieści się do salonu :(

nie mniej jednak, nie przestaję oglądać i gdybyście znalazły coś "lekkiego-uszakowego" lub dla odmiany bardzo nowoczesnego w dobrej cenie to wklejajcie :)

namierzyłam w Tch fajny fotel, niestety niedostępny .......... ale oni czasem powtarzają sprzedaż i może się trafi ;)

62897_mood__half__m-cluster-mood.jpg

oprócz tego są fajne stoliki i chodnik lub dywan ............ poczekam na przecenę ;)

63160_01_mood__half__m-cluster-mood.jpg

i lusterka, które już Tomkowa pokazywała :)

68135_01_mood__half__m-cluster-mood.jpg

Ślężanka prawda ? :) będę obserwowała, może jeszcze trafię. albo poszukam podobnego :)

ale przynajmniej wyklarowało mi się, co chciałabym mieć :)

słuchaj jeśli chodzi o lampy to pytaj tutaj ok ? bo chyba tamten wątek został "umiejętnie" posprzątany

a szkoda :(

Napisz do nich z prośbąo info kiedy będą go miec w ofercie. Mnie tak jakis czas temu poinformowali, ze juz maja znowu podgrzewacze do butow do hazdy konnej.

Słonko, można do Tchibo napisać z pytaniem o ponowną dostępność - zainteresowanie ze strony klientów pomaga im w decyzji, no i masz szansę dowiedzieć się przed ponowną dostępnością, że będzie. Ja tak zrobiłam w sprawie dwóch przedmiotów.

fotel jest super na wygląd, szkoda tylko że nie da się w nim przed zakupem przysiąść i sprawdzić, czy jest równie wygodny, co ładny ;)

a tak w ogóle to się witam u Ciebie! :)

[edit]

PS hehe, jednocześnie z Pestką to samo napisałyśmy :)