Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Nowoczesny miał być... będzie inny .... w podobnym stylu"

Recommended Posts

He, he, Wiwik :)

Wygląda wygodnie i jest niebanalny, bedzie znakomity akcent w salonie.

A Tch zwroty przyjmują jakby co. Sprawdź, czy juz mozna u nich placic przez PayU albo PayPal , wtedy zwroty sa bezplatne.

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiwik witam u mnie :) zaglądaj częściej :)

napisałam do nich, zobaczymy co odpowiedzą (dzięki dziewczyny za podpowiedź :)

Pestka kupuję w Tch co jakiś czas ..... płacę kartą .........są możliwe płatności przez PayPal, ale nie widziałam w regulaminie zapisu, że wtedy zwroty są bezpłatne.

Emi nie wiem, do najbliższego stacjonarnego mam kawałek drogi, ale z tego co pamiętam, to nie było tam mebli

slonko, nie wiem, dlaczego nie możesz kupić tego fotela, bo ja spokojnie na stronie sklepu mogę go wrzucić do koszyka i jest dostępny, dowóz za dwa dni :)

U mnie pokazuje informację „produkt czasowo niedostępny”

Ślężanka prawda ? :) będę obserwowała, może jeszcze trafię. albo poszukam podobnego :)

ale przynajmniej wyklarowało mi się, co chciałabym mieć :)

słuchaj jeśli chodzi o lampy to pytaj tutaj ok ? bo chyba tamten wątek został "umiejętnie" posprzątany

a szkoda :(

Jeśli chodzi o oświetlenie to myślałam że masz jakieś inspiracje reflektorków ledowych. Myślę że do gabinetu w moim stylu będą najbardziej pasowały ;)

no widzicie dziewczyny, jakie dziwne rzeczy się dzieją ......... z technicznego punktu widzenia jest to tym bardziej dziwne, że te informacje są na ich serwerach niezależne od komputerów każdej z nas ...........

w sumie wolałabym, by ten fotel był dostępny za m-c ;) jak mówiłam nie spieszy mi się z zakupem (z pewnych względów), a tutaj pojawił się akurat teraz i akurat taki :oops:

będę go miała na uwadze :) przejrzałam podobne w necie i cena jeszcze wyższa :( wolałabym ten kupić w promocji ........... może się uda ..........

Pestka wiem, że można się zarejestrować :) mam tam konto, kupowałam już kilka razy przez ich stronę ;)

napisałam .......... zobaczymy, co odpowiedzą

Ślężanka ok, poszukam ledowych ;)

w sumie wolałabym, by ten fotel był dostępny za m-c ;) jak mówiłam nie spieszy mi się z zakupem (z pewnych względów), a tutaj pojawił się akurat teraz i akurat taki :oops:

Słonko, jak ci się podoba i pasuje to bierz, bo za miesiąc może się okazać, że masz szmal i chęci, a fotela nie ma :sick:

a tak jak mówisz.... wszystkie inne droższe...

ten ma fajne proporcje, kolor i podnóżek

wydaje się wymarzony do ciebie, bo jest zgrabny :yes:

• 3 weeks później...