mania1220 20.05.2016 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Slonko kreciolki kupilam juz wyciete ale wygladaly jak "bida z nedza", pozwolilam im gesciej zarosnac i je tne kazdego roku minimum 2x Jalowiec kuje? eeee...tylko moj ten niski z malymi galazkami, reszta jest miekutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.05.2016 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 No moje kłują, mąż zawsze klnie przy koszeniu. I te kolumnowe (zielone) i ten płożący niebieski. Resztę mam cyprysów i one nie kłują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.05.2016 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 Pusia te niskie co mam i kuja na szczescie mam posadzone w kamieniach to nie dotykam, ale na froncie mam takie cholerstwo ze uwazac trzeba, pieknie rosnie i sie rozrasta po ziemi ale dotkinij tego - rece sie robia czerwone i wysypka, ale nie pamietam co to bylo, kartke tez wywalilam, ale w sklepie kazali mi rekawice i dlugie rekawy zakladac. Oczywiscie nie posluchalam, ubralam tylko rekawice, rece od nadgrastkow do lokci mialam potem wysypane Tan niski w kluciu to zero w porownaniu z tymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 25.05.2016 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 Zresztą możesz próbę zrobić - jałowiec kłuje a cyprys nie. oglądałam wczoraj te krzewy i dotykałam nie kłuje ......... jest miękki, o ile tak można o iglakach powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 09.06.2016 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 (edytowane) chciałam pochwalić się moimi różami niestety zdjęcia tracą na jakości przy obróbce (nie mam tutaj jakiegoś dobrego programu do zmniejszania) ale w rzeczywistości mają bardziej nasycony kolor i są przepiękne do tego pokażę Wam mój "pas zieleni" o jakim czasem piszę Edytowane 1 Marca 2021 przez ~~slonko~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 09.06.2016 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 To jest właśnie problem - aparat najczęściej zakłamuje kolor, nie oddaje prawdziwej barwy kwiatów no i zapachu Piękne róże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 09.06.2016 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Pusia aparat jest jak najbardziej ok, tylko, że wrzucam w pracy tak na szybko z tel przez bluetooth'a i zmniejszam w paint no i każdy ten krok to utrata jakości ale cieszę się, że pomimo to, doceniłaś piękno moich róż albo uwierzyłaś mi na słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.06.2016 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 slonko przepiekneeeeee te rozeeeee , no cudenko! a ja swoje 3 posadzilam dopiero co i sie trzese nad nimi i jest cykl "glupi sie cieszy" zazdroszcze ze juz tyle kwiatow masz, ja to pewno musze z rok poczekac (jak nie zdechna po zimie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 10.06.2016 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 Pusia aparat jest jak najbardziej ok, tylko, że wrzucam w pracy tak na szybko z tel przez bluetooth'a i zmniejszam w paint no i każdy ten krok to utrata jakości ale cieszę się, że pomimo to, doceniłaś piękno moich róż albo uwierzyłaś mi na słowo Nic nie ściemniam w każdym razie, są piękne i już Uwagę zwracają, oprócz kwiatów, dorodne, zdrowe liście rośliny, a to też jest ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 19.06.2016 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Słonko, jak na zawołanie, na jednym z blogów, pojawił się wpis o pomponach jak masz już gotowe, to nic.... może komuś się przyda do dziecięcego, dziewczyńskiego pokoju http://odinspiracjidorealizacji.blogspot.com/2016/06/diy-pompony-z-tiulu-film.html pozdrawiam róże super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 20.06.2016 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Pusia Catti dzięki znalazłam podobne filmiki, muszę tylko kupić tiul w necie (bo u mnie nie było i będę robiła, ale dekoracyjnie raczej bo na występ córka miała gotowe (nie miałabym kiedy zrobić, bo mieliśmy pogrzeb w rodzinie ale tak myślę, że te tiulowe i tak by nie pasowały, bo cały efekt polegał na potrząsaniu pomponami, a tymi tak się nie da ........ piątkowa burza i wichura połamała moje cudne wypielęgnowane pelargonie nie wiem ile czasu zajmie im odrodzenie się ale serce mi się kraje, jak na nie teraz patrzę różom też się oberwało ale na szczęście nie są złamane.......... no i jedna trzmielina szczepiona na pniu mi uschła nie wiem, co się stało ....... po zimie wypuściła liście ........... trochę trudno jej to przyszło, ale były ładne zielone, zdrowe ........... a jakiś tydzień temu zauważyłam, że usycha obawiam się, że ktoś wypuszcza małego psa i wredny wchodził i "podlewał" ;/ sąsiadka zauważyła kilka razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 18.08.2016 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 przyszłam zostawić pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 18.08.2016 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 dziękuję i również macham http://www.gifyagusi.pl/wp-content/uploads/2013/10/pozdrawiam_emotikonka_napis.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 18.08.2016 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 To ja się przytulę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 22.08.2016 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Julianna nie ma sprawy znajdzie się i dla Ciebie przytulasek jak mogłoby być inaczej jak to milo, że zajrzałaś ja rzadko zaglądam, ale Ciebie to nie było chyba wieki pisz co tam u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikusi 28.08.2016 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 Od rana siedzę i czytam historie Twojego domu:) zaczęło sie szukania inspiracji na mona wymarzoną łazienkę, a skończyło na przejrzeniu całego forum. Jestem teraz na etapie urządzania wirtualnego - mój domeczek malutki szereg gotowy będzie dopiero w okolicach kwietnia. Mam czas na zastanowienie sie, ale widząc jaką miałaś tu pomoc postaram sie stworzyć taki wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 28.08.2016 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 Słonko Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 31.08.2016 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Mikusi witaj i zaglądaj częściej mam nadzieję, że znalazłaś inspirację, jakiej szukałaś jakby co to pytaj jest tu sporo osób, które na pewno doradzą Ślężanka o rany kope lat widzę, że nie tylko ja rzadko zaglądam ........... co tam u Ciebie ?? też pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 04.09.2016 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 Julianna nie ma sprawy znajdzie się i dla Ciebie przytulasek jak mogłoby być inaczej jak to milo, że zajrzałaś ja rzadko zaglądam, ale Ciebie to nie było chyba wieki pisz co tam u Ciebie Troszkę napisałam u siebie . Mieszka się fajnie, dzieci rosną, zdrowie (jeszcze) dopisuje, tylko czasu biegnącego żal... Ściskam najserdeczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.09.2016 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 Czerwony, to najtrudniejszy kolor do oddania i fotograficznie i w druku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts