Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Nowoczesny miał być... będzie inny .... w podobnym stylu"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pusia te niskie co mam i kuja na szczescie mam posadzone w kamieniach to nie dotykam, ale na froncie mam takie cholerstwo ze uwazac trzeba, pieknie rosnie i sie rozrasta po ziemi ale dotkinij tego - rece sie robia czerwone i wysypka, ale nie pamietam co to bylo, kartke tez wywalilam, ale w sklepie kazali mi rekawice i dlugie rekawy zakladac. Oczywiscie nie posluchalam, ubralam tylko rekawice, rece od nadgrastkow do lokci mialam potem wysypane :cool: Tan niski w kluciu to zero w porownaniu z tymi.

• 3 weeks później...

chciałam pochwalić się moimi różami :) niestety zdjęcia tracą na jakości przy obróbce (nie mam tutaj jakiegoś dobrego programu do zmniejszania)

ale w rzeczywistości mają bardziej nasycony kolor i są przepiękne :)

do tego pokażę Wam mój "pas zieleni" o jakim czasem piszę ;)

Edytowane przez ~~slonko~~

Pusia aparat jest jak najbardziej ok, tylko, że wrzucam w pracy tak na szybko z tel przez bluetooth'a i zmniejszam w paint

no i każdy ten krok to utrata jakości :(

ale cieszę się, że pomimo to, doceniłaś piękno moich róż :) albo uwierzyłaś mi na słowo ;)

Nic nie ściemniam w każdym razie, są piękne i już :)

Uwagę zwracają, oprócz kwiatów, dorodne, zdrowe liście rośliny, a to też jest ważne :)

• 2 weeks później...

Pusia :)

Catti dzięki :) znalazłam podobne filmiki, muszę tylko kupić tiul w necie (bo u mnie nie było :( i będę robiła, ale dekoracyjnie raczej

bo na występ córka miała gotowe (nie miałabym kiedy zrobić, bo mieliśmy pogrzeb w rodzinie :(

ale tak myślę, że te tiulowe i tak by nie pasowały, bo cały efekt polegał na potrząsaniu pomponami, a tymi tak się nie da ........

piątkowa burza i wichura połamała moje cudne wypielęgnowane pelargonie :(

nie wiem ile czasu zajmie im odrodzenie się :( ale serce mi się kraje, jak na nie teraz patrzę :(

różom też się oberwało :( ale na szczęście nie są złamane..........

no i jedna trzmielina szczepiona na pniu mi uschła :( nie wiem, co się stało ....... po zimie wypuściła liście ........... trochę trudno jej to przyszło, ale były ładne zielone, zdrowe ........... a jakiś tydzień temu zauważyłam, że usycha :(

obawiam się, że ktoś wypuszcza małego psa i wredny wchodził i "podlewał" ;/

sąsiadka zauważyła kilka razy :(

• 1 month później...
Od rana siedzę i czytam historie Twojego domu:) zaczęło sie szukania inspiracji na mona wymarzoną łazienkę, a skończyło na przejrzeniu całego forum. Jestem teraz na etapie urządzania wirtualnego - mój domeczek malutki szereg gotowy będzie dopiero w okolicach kwietnia. Mam czas na zastanowienie sie, ale widząc jaką miałaś tu pomoc postaram sie stworzyć taki wątek.

Julianna nie ma sprawy :) znajdzie się i dla Ciebie przytulasek :) jak mogłoby być inaczej

jak to milo, że zajrzałaś :)

ja rzadko zaglądam, ale Ciebie to nie było chyba wieki ;)

pisz co tam u Ciebie

:hug:

Troszkę napisałam u siebie :). Mieszka się fajnie, dzieci rosną, zdrowie (jeszcze) dopisuje, tylko czasu biegnącego żal... ;)

Ściskam najserdeczniej :hug: