Mariuszw180 24.02.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 WITAM.Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z Was miał do czynienia z okładzinami elewacyjnymi "IZOFLEX".Chciałbym tym obkleić cokół domu, a później jak by to ładnie wyglądało może cały dom.Nie wiem jak to będzie wyglądało po zimie, czy nie będzie się z tym nic działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.02.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Tu się nad tym zastanawiali: http://forum.muratordom.pl/izoflex,t42377.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 25.02.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Klasa rozwiązan znana od lat w Niemczech.Zachowuje sie jak tynk akrylowy. Jedyny problem, przy przewijaniu na krawędxi może płytka lekko zarysowaćsię, ale producent dostacza lepidło w kolorze na wypełnienia ryski i problemu nie ma. Zasadniczo nie ma zastzeżeń, przyglądałem się istniejącym obiektom, robiłem próby osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts