Danka z Poznania 24.02.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Mam suczkę 6 lat. Super psiaczek - Ostatnio problemy z sierścią - Ciąża urojona Mam ją po Owczarku niemieckim , różnica kolosalna. Na zimę ją ; zapuszczam; po zimie fryzjer na 2- 3 cm. Potem do zimy sama ją strzygę. Ma papiery nawet dobre ( hodowla ChuCho ) Przycięta niekoniecznie na Bouviera wygląda cudnie i czuje się b. dobrze Kto ma niech się podzieli swoimi doświadczeniami ,kto nie ma , niech czyta bo warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akswał 14.03.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Miałam sukę 12 lat. Psiak rewelacyjny, taki miły niedzwiedź. Niesamowicie inteligentna a zarazem z charakterkiem. Nigdy nie była szkolona na obronnego ale dwa razy uratowała nas z niezbyt ciekawych sytuacji - miała niesamowity instynkt pilnowania stada (czyli nas). Nie wychowywała się z małymi dziećmi, ale jak już jakieś ją dorwało (bo kudlate psy sa kochne przez maleństwa) to była nieprawdopodobnie cierpliwa i spokojnie znosiła wszelkie szarpania, ciągnięcia za ogon etc. Najzabawniesza była kiedy widziała krowy - nie mieliśmy szans by ją odwołać - odrazu wskakiwała na pole i zaganiała jej w róg pastwiska - dzięki bogu za wyrozumiałych rolników Bardzo za nią tesknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danka z Poznania 18.03.2010 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Czy po utracie pieska zdecydowałaś się na innego, czy mała przerwa? Ja przed obecnym , miałam osmioletniego owczarka niemieckiego. Po zabawie z wodą ( bawił się i skakał do wody podczas podlewania) w nocy dostal kolkę i tak się skończyło Myślałam, że już nigdy nie zdecyduję się na psa. Jak się jednak zdecydowałam , chciałam takiego co nie linieje i żeby był dla małych dzieci bardziej wyrozumialy Trafiłam w ; dziesiątkę; Dla dzieci jest niezwykle wyrozumiały , wręcz zachęca do zabawy , futro jak misiu ,ale można obciąć i jest super Czy kiedyś go dopuściłaś i były małe kuleczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akswał 10.04.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 (edytowane) Tak, od razu. Teraz mamy innego sierściucha. Maż chciał miększą sierść - a teraz mamy odkurzanie codzienne z blond kłaków. A kuleczek nie mieliśmy. Edytowane 10 Kwietnia 2010 przez akswał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabryjella 18.04.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Mnie się bouviery bardzo, ale to bardzo podobają, szczególnie jeżeli chodzi o charakter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts