iwcia43 25.02.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Czy ktoś z Szanownych Forumowiczów zamawiał z tym zakładzie stolarskim schody? Proszę o podzielenie się spostrzeżeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 25.02.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Schody dębowe zamawiałem podając wymiary klatki schodowej i wysokość kondygnacji na "gotowo". Na miejscu w warsztacie wybrałem: tralki, króle i poręcze. Po miesiacu przyjechali , zamontowali schody , wzieli kase i pojechali Ja schody pomalowałem i to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwcia43 25.02.2010 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Rozumiem zatem, że jesteś zadowolony z jakości obsługi jak i samych schodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zatony 02.02.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Czy ktoś z Szanownych Forumowiczów zamawiał z tym zakładzie stolarskim schody? Proszę o podzielenie się spostrzeżeniami. Tak Firma Lotko $ Kotula, "kora schody", http://www.schody.opole.pl z Trzęsina-Osowiec koło Opola jest nieterminowa firmą, robiła mi schody a tak serio to zaczęła i nie skończyła. Wzieli pieniądze i nie odbierają telefonów. W umowie mam termin wykonania schodów sierpień 2011 a jest luty 2012 i nadal nic. schody są zaczęte a nie skończone. Nie polecam tej firmy i ostrzegam innych forumowiczów przed nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts