Lumpy 25.02.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Witam, co byście radzili? Spiżarkę mam niedużą z wejściem od kuchni. 3,5 m2. Strona płn-zach. I teraz zastanawiam się, czy nie kazać tynkarzom wrzucić od wewnątrz ze 2cm styropianu, żeby tą spiżarkę wyizolować. Wtedy też dobrze muszę uszczelnić drzwi przesuwne. Już hydraulik dał dodatkowe warstwy otuliny na rurę z ciepłą wodą, która idzie w pionie w spiżarni. I chyba trzeba dać rurę typu "Z" nawiewną z regulowanym otworem, by móc wychładzać spiżarkę i wentylować. Mam już rurę wentylacyjną wywiewną, ale jeśli izoluję spiżarkę, to nie mogę pozwolić, żeby mi wywalała powietrze z innych pomieszczeń. Zatem nawiewną chyba muszę dać. Co myślicie?Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.05.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 też się nad tym zastanawiam,tylko ja mam jeszcze lepiej ,spiżarka od strony południowej:P, będzie jako pomieszczenie do przechowywania garnków,mixerów itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts