CzarekB 26.02.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Chciałem podzielić się z forumowiczami doświadczeniem jeśli chodzi o zewnętrzne okładziny ścienne.Marzyłem o zrobieniu okładziny z piaskowca i szukałem bardzo długo upragnionego materiału. Niestety nie jest to proste, a na rynku są także materiały o słabej jakości. Jednak znalazłem na Bartyckiej w Warszawie miejsce gdzie jest duży wybór, dobra jakość i super obsługa. To pawilon 35 b. Nie musicie wcale skorzystać, ale jakby ktoś szukał, polecam szczerze. Czarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Staszek1971 26.02.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 też robiłem okładziny , tylko że wewnątrz. bardzo ładnie spisała się firma granitechnic.pl Oni naprawdę znają się na kamieniu. mimo że są firmą montażową to polecili mi dobry zakład kamieniarski i załatwili wszystko za mnie. oczywiście koszty po mojej stronie:) ich usługa to bardzo miła odskocznia z pośród tych innych... Staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszek187 26.02.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Kolego Czarek Staszek. Pod jakim nickiem będzie następny post? Uważasz użytkowników FM za idiotów, którzy nie rozpoznają prymitywnej reklamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts