Ew-ka 29.08.2012 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 raz się żyje .....od jakiegoś czasu -za namową bratowej -używam tego ......mycie teraz to bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 29.08.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 raz się żyje .....od jakiegoś czasu -za namową bratowej -używam tego ......mycie teraz to bajka [ATTACH=CONFIG]133849[/ATTACH] napisz coś więcej , gdzie kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 29.08.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 widziałem coś takiego ostatnio w biedronce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 29.08.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 widziałem coś takiego ostatnio w biedronce. oo dzięki,muszę zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.08.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 napisz coś więcej , gdzie kupiłaś? chyba w Castoramie za 227zl ( w Biedronce tez widziałam chyba o 80zł taniej ale nie znam firmy ) -to urządzenie działa na akumulator i zasysa wodę z szyby (oczywiście szybę należy wcześniej umyć ) ..... kilka ruchów góra-dół ......i bez pucowania szyba bez zacieków i mazai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.08.2012 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 jak ja nienawidzę myć okien....mam ich 14...teraz myję szyby- zwykła woda z octem, sciągam gumową wycieraczka jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.08.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 chyba w Castoramie za 227zl ( w Biedronce tez widziałam chyba o 80zł taniej ale nie znam firmy ) -to urządzenie działa na akumulator i zasysa wodę z szyby (oczywiście szybę należy wcześniej umyć ) ..... kilka ruchów góra-dół ......i bez pucowania szyba bez zacieków i mazai Ew-ka zobaczyłam filmik jak działa ten Karcher i bardzo mi się podoba. Tyle, że wzrostu bozia mi poskąpiła więc bez drabiny nie dałabym rady Jak myjesz wysokie okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 31.08.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 dzieki Gosiek właśnie zobaczyłam sobie filmik no i wygląda że faktycznie działa.ja się troszkę boje tych reklamowanych urządzeń ,ale jak Ew-ka pisze ze ma i działa hmm...to chyba sie skusze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.08.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Ew-ka zobaczyłam filmik jak działa ten Karcher i bardzo mi się podoba. Tyle, że wzrostu bozia mi poskąpiła więc bez drabiny nie dałabym rady Jak myjesz wysokie okna? ja też jestem niewysoka(162) a okien tarasowych mam 10 ale jak stanę na palcach a trzonek złapie na końcu- to bez problemu i bez drabiny daję radę ....natomiast .okna tarasowe z zewnątrz myję od strony dworu, bo nasadzenia przeszkadzają mi podejść blisko ale mam tradycyjną gumę na kiju i też jest spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.08.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 ja też jestem niewysoka(162) a okien tarasowych mam 10 ale jak stanę na palcach a trzonek złapie na końcu- to bez problemu i bez drabiny daję radę ....natomiast .okna tarasowe z zewnątrz myję od strony dworu, bo nasadzenia przeszkadzają mi podejść blisko ale mam tradycyjną gumę na kiju i też jest spoko W takim razie chyba coś takiego kupię, bo musze pszczyny doprowadzają mnie do szału - umyję okno a zaraz nowe kropki widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 31.08.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 a ja co umyję okna,to zaraz moje koty nosami znaczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.08.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Ej tam, nosy psów czy kotów to jedno machnięcie ściereczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 31.08.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 no niby tak,ale sąsiedzi już pewnie uznali mnie za wariatkę,bo niby kto myje okno dwa lub trzy razy w tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.08.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Ja na pewno nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.09.2012 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Myję dwa razy... w roku, w porywach trzy .... ale to wcale nie znaczy, że muchy mogą na nie s...ać Powinnam w siatki zainwestować, ani much, ani brudnych szyb nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 01.09.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 ja myć nie lubię ,ale lubię mieć czyste okna, więc często myję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buchal 11.09.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 (edytowane) Polecam też wypróbować stare, sprawdzone babcine triki:- żeby nie było żadnych smug, a szyby pięknie lśniły można umyć szyby w roztworze wody z octem w proporcjach 8:1 (zamiast płynu do okien). Taki roztwór możemy zrobić w misce (wtedy użyjemy gąbki lub ściereczki) lub przelać go do butelki ze spryskiwaczem (wtedy użyć możemy papierowych ręczników).- po umyciu okna można wypolerować zwykłą gazetą (zamiast ściereczki czy też papierowych ręczników), okna będą lśnić, gazeta świetnie poradzi sobie ze smugami.- okna myjmy raczej w niezbyt słoneczne dni, bo podobno gdy słońce mocno świeci powstają smugi.[usunięto reklamę] Edytowane 14 Stycznia 2013 przez Jarek.P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 16.03.2015 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 http://www.vileda.pl/do_okien.php?pro=79 CZY KTOŚ UŻYWAŁ ŚCIĄGACZKI Z VILEDY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzinko 21.03.2015 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Ponoć dodanie odrobiny gliceryny do płynu może pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Schatje 21.03.2015 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Woda z denaturatem lub woda z amoniakiem, gąbka, ściereczka /irchowa/ oraz dobra ściągaczka i zwinne ruchy . Efekt gwarantowany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts