reno1980 26.02.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 mam zamiar montowac drzwi i panele ale nadal czekam na dostawe gazu wiec budynek nie bedzie ogrzewany .wiem ze w zime gdy budynek jest nie ogrzewany mogly by sie drzwi i panele powypaczac ale jesli chodzi o marzec to juz takich temperatur minusowych nie bedzie wiec czy jest sens montowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 26.02.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 mam zamiar montowac drzwi i panele ale nadal czekam na dostawe gazu wiec budynek nie bedzie ogrzewany .wiem ze w zime gdy budynek jest nie ogrzewany mogly by sie drzwi i panele powypaczac ale jesli chodzi o marzec to juz takich temperatur minusowych nie bedzie wiec czy jest sens montowac? Obawiałbym się raczej wilgoci niż temperatur ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hieronim12 26.02.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Jeśli dom jest już dobrze obsuszony, to można kłaść, ponieważ problemu nie stonowi temperatura a wilgoć której duże ilości oddają nowe mury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 26.02.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 ...czy jest sens to sam zadecyduj....wybierz te drzwi i panele konkretne i poczytaj kartę techniczną produktu....jak Twoje pomieszczenia będą spełniały wymogi producenta to montuj, jak nie to nie montuj....szczerze mówiąc wątpię żeby nowy nieogrzewany dom spełnił te parametry.....chyba że jest na prawdę dobrze wysuszony i pozbawiony wilgoci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.02.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Zmierz sobie wilgotność i będzie wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 26.02.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 czekasz na gaz a jak sprawdziles czy wszystko z co i cwu oki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts