krzycha16a 26.02.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Temat mało budowlany, ale mam nadzieję, że ktoś coś podpowie. Gdzie mogę się odwołać od decyzji TP SA? Czy jest jakiś URZĄD nadzorujący TP SA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martek1981 26.02.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 http://www.uke.gov.pl - walcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 26.02.2010 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 26.02.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Zależy w jakiej sprawie: Prezes TP SA,UKE,federacja konsumenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 26.02.2010 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Zależy w jakiej sprawie: Prezes TP SA,UKE,federacja konsumenta Zastanawiałam się jeszcze nad Rzecznikem Praw Obywatelskich Spróbuję jeszcze do Prezesa TP SA, ale czy korespondencja trafi faktycznie do niego? Jak zaadresować list (polecony), czy wystarczy tylko Prezes TP SA? Nie mam "takich" doświadczeń Wydaje się, że sprawę mam wygraną, kilka miesięcy temu dostałam odszkodowanie od TP SA, a jednak, szukając dziury w całym chcą je teraz odebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martek1981 26.02.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Czego byś na kopercie nie napisała, to jest bardzo mało prawdopodobne, że Twoją sprawą zajmie się osobiście Prezes TP SA. Prawdopodobnie nawet tego listu nie przeczyta Poza tym odwoływanie się od decyzji bądź co bądź Prezesa do samego Prezesa może być mało skuteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 26.02.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Może podaj też jaka to decyzja - może będzie łatwiej pokierować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 26.02.2010 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Pismo już napisane. Powołałam się na wszystkie dokumenty (umowy, pisma i "obiecanki") Na razie poprzestanę na samej TP SA, jeśli nie pomoże odwołam się wyżej Dzięki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgonit 26.02.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 uuu teraz prezes pewnie będzie nocował w gabinecie i czekał na pismo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 26.02.2010 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 uuu teraz prezes pewnie będzie nocował w gabinecie i czekał na pismo Hm....a skąd wie, że je dostanie? Jasnowidz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgonit 26.02.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 dlatego jest prezesem ze wszystko wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 19.03.2010 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Dostałam odpowiedź na moje kolejne odwołanie. "...sprawę ponownie sprawdziliśmy..." "...błędnie naliczyliśmy..." "...zapewniamy, że nie było to działanie celowe..." "Przepraszamy..." Raczej byłam pewna wygranej, ale w poprzednich pismach (było ich kilka ) próbowano udowodnić mi "że zielony to czerwony" Czasami mam wrażenie, że ktoś chciał utrzymać swoje miejsce pracy i celowo prowadził sprawe, której wcale nie powinno być Dzięki Wszystkim za rady, na szczęście nie muszę się już odwoływać wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 19.03.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Czasami mam wrażenie, że ktoś chciał utrzymać swoje miejsce pracy i celowo prowadził sprawe, której wcale nie powinno być . Odważna teza. Jak się pracuje w oddziale France Telekomu jako polski nieowlnik, zapraszam do poczytania: http://poznan.gazeta.pl/poznan/1,36001,7638245,Poznan__Pracownica_TPSA_wyskoczyla_z_trzeciego_pietra.html http://poznan.gazeta.pl/poznan/1,36037,7652869,Dlaczego_38_latka_wyskoczyla_z_okna_biurowca_TP_SA_.html http://poznan.gazeta.pl/poznan/1,36030,7640521,Wyskoczyla_z_okna__bo_bala_sie_zwolnienia_.html Zastanawiający fakt - takimi tragediami lubią żywić się TVNy, telekuriery itp itd a tu można powiedzieć medialna cisza... Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 20.03.2010 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Czasami mam wrażenie, że ktoś chciał utrzymać swoje miejsce pracy i celowo prowadził sprawe, której wcale nie powinno być . Odważna teza. Jak się pracuje w oddziale France Telekomu jako polski nieowlnik, zapraszam do poczytania: Stwierdzam, że "tak sobie" chlapnęłam językiem...znaczy się palcem po klawiaturze i po przeczytaniu w/w upewniłam się, że jednak miałam rację Szkoda tylko, że osoba pisząca do mnie pismo nie pomyślała o moich uczuciach, moim zdrowiu i mojej rodzinie - dostając list z bardzo dużą (jak dla mnie) kwotą do zapłaty, jednocześnie strasząc mnie odsetkami i Sądami mogłam dostać zawału A moja korespondencja i rozmowy telefoniczne (bez sensu) udowadniające, że to jakaś pomyłka doprowadzały mnie do "białej gorączki" i o zawał było blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 21.03.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Stwierdzam, że "tak sobie" chlapnęłam językiem...znaczy się palcem po klawiaturze i po przeczytaniu w/w upewniłam się, że jednak miałam rację Czytanie ze zrozumieniem sztuka za trudna ? Francuskie menagerstwo tworzy procedury ktorych stałaś się uczestnikiem a nie szary polski niewolnik...pretensje kieruj do polityków którzy tp sprzedali rządowi francuskiemu (wiekszosciowy udziałowiec France Telekom) a nie do swoich rodaków którzy pracują by zarobic na chleb.... Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 21.03.2010 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Czytanie ze zrozumieniem sztuka za trudna ? Dla ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 21.03.2010 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Stwierdzam, że "tak sobie" chlapnęłam językiem...znaczy się palcem po klawiaturze i po przeczytaniu w/w upewniłam się, że jednak miałam rację Francuskie menagerstwo tworzy procedury ktorych stałaś się uczestnikiem a nie szary polski niewolnik...pretensje kieruj do polityków którzy tp sprzedali rządowi francuskiemu (wiekszosciowy udziałowiec France Telekom) a nie do swoich rodaków którzy pracują by zarobic na chleb.... Pawlok Nie znam procedur jaki tworzy francuskie menagerstwo i wcale mnie to nie interesuje, a praca...hm...sami jesteśmy kowalem swego losu! Mam nadzieję, że zrozumiałeś co napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 21.03.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Dla ciebie? Dla Ciebie - sugerujesz że ktoś czyli pracownik firmy robi Tobie specjalnie na złość - nie znając reguł funckjonowania molocha u którego wykupiłaś usługę. Ba jak wizdę tragedia ludzka tez na Ciebie nie działa. Pisemko było pewnie standartowe zatwierdzone przez działy prawne, menagerstwo itp itd wypisywane przez jakaś Kowalską która akutrat to wykonuje w ramach swojej pracy w ramach obowiązujących procedur. Ciekawe czy za np długość kas w markecie obwiniasz zmęczone kasjerki czy moze jednak myślisz dlaczego jego szefostwo nie zatrudni odpowiedniej ilości ludzi ? Ciekawe czy wiesz że bedąc Klientką TP SA co miesiąc wspierasz rząd francuski 1% kwoty swojego rachunku - transferowanym przez TP SA do France Telekomu za używanie loga France Telekomu ? Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 21.03.2010 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Dla ciebie? Dla Ciebie - sugerujesz że ktoś czyli pracownik firmy robi Tobie specjalnie na złość - nie znając reguł funckjonowania molocha u którego wykupiłaś usługę. Ba jak wizdę tragedia ludzka tez na Ciebie nie działa. Ciekawe czy za np długość kas w markecie obwiniasz zmęczone kasjerki czy moze jednak myślisz dlaczego jego szefostwo nie zatrudni odpowiedniej ilości ludzi ? Ciekawe czy wiesz że bedąc Klientką TP SA co miesiąc wspierasz rząd francuski 1% kwoty swojego rachunku - transferowanym przez TP SA do France Telekomu za używanie loga France Telekomu ? Pawlok Ja nic nie sugeruję W/w to twoje słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 21.03.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Ja nic nie sugeruję A kto napisał to: "Szkoda tylko, że osoba pisząca do mnie pismo nie pomyślała o moich uczuciach, moim zdrowiu i mojej rodzinie - dostając list z bardzo dużą (jak dla mnie) kwotą do zapłaty, jednocześnie strasząc mnie odsetkami i Sądami mogłam dostać zawału " Myślisz ze ktoś w firmie korporacyjnje decyduje o tresci i o tym co podpisuje? Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts