krzycha16a 21.03.2010 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Ba jak wizdę tragedia ludzka tez na Ciebie nie działa. Skąd taaakie stwierdzenie? Gdzie to widzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 21.03.2010 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Myślisz ze ktoś w firmie korporacyjnje decyduje o tresci i o tym co podpisuje? Jak pisałam wyżej nie znam zasad (nie muszę ich znać). Szkoda, że tak się dzieje Kończę, nasza dyskusja nie ma sensu Szkoda czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 21.03.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Jak pisałam wyżej nie znam zasad (nie muszę ich znać). Szkoda, że tak się dzieje Kończę, nasza dyskusja nie ma sensu Myśle że jakiś sens ma - coś jednak do Ciebie dotarło. A co do nieznajomości zasad - trzeba budowac świadomość społeczeństwa w tematach w których obowiązuje tylko jedna szłuszna opcja przekazu - np zjawisko globalizmu którego ofiara padal TP S.A - kiedyś firma polska która mogła budowac PKB tego kraju nie Francji gdybyśmy nie wybierali takich osłów na stanowiska decyzyjne. Pytanie co jest lepsze dla kraju x tysiecy zadowolonych pracowników zostawiajacych swoje zarobione wypłaty u innych polskich przedsiebiorców i rozwój sieci telekomunikacyjnej czy zadowolenia francuskich akcjonariuszy ?Dużo rzeczy zależy od nas ot chociazby taki banalny fakt czy dzisiaj z dziecmi pójdziemy do marketu czy też uszanujemny niedziele i prawo innych do odpoczynku... pozdrawiam Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orko 21.03.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Myślisz ze ktoś w firmie korporacyjnje decyduje o tresci i o tym co podpisuje? A ty czytasz czasem co piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 21.03.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Myślisz ze ktoś w firmie korporacyjnje decyduje o tresci i o tym co podpisuje? A ty czytasz czasem co piszesz? A co Tobie nie pasuje ? Literówka - korporacyjnej - teraz jest zrozumiałe ? Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orko 22.03.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Pomijając literówkę, której de facto nie zauważyłem chodzi mi o sens całego zdania a raczej jego brak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 22.03.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Pomijając literówkę, której de facto nie zauważyłem chodzi mi o sens całego zdania a raczej jego brak! Jak rozumiem chodzi Tobie o zdanie: "Myślisz ze ktoś w firmie korporacyjnje decyduje o tresci i o tym co podpisuje?" Myslisz że pawlok pracujący w firmie korporacyjnej odpisując klientami pisze coś od siebie czy też zgodnie z procedura wybiera jeden z gotowych druków, które wymyślili w departamentach, działach prawnych itp itd ? pozdrawiam Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orko 23.03.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Szeregowy pracownik rzeczywiście może zdecydować tylko o czcionkach w liście do klienta, ale zawsze ma przełożonego, który decyzję może i winien podjąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 23.03.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 .... ale zawsze ma przełożonego, który decyzję może i winien podjąć. Chyba nigdy nie pracowałeś w kilkunastotysięcznej firmie korporacyjnej ? Przelożony o stopniu umożliwiającym decyzyjność to któryś tam szczebel drabiny - przełożony żuczka tez jest zuczkiem od wykonywania planów, raportów itp itd... Kiedyś mając znajomych w tp - mogli oni coś przyspieszyć, dzisiaj sami nie wiedzą do kogo wpadła dana sprawa czy np system skierował ja do Krakowa czy Katowic itp itd... Pani która jest ofiarą tej formy kapitalizmu - na blue linii nie ma Cie obsłużyć byś był zadowolony i rozwiązać Twój problem, ma przeprowadzić rozmowę w schematu nie przekraczając czasu ! A jak robi coś nie tak i ją wyłapią oceniający podsłuch to po premii lub do zwolnienia... Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts