kicikici 02.06.2010 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Namawiaczko Ty moja:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 02.06.2010 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Na moją skrzynkę trafiły zdjęcia kuferków od Czarodziejki z allegro z info, że paczka powinna dzisiaj dotrzeć Oto próbka http://img41.imageshack.us/img41/1959/kuferki.jpg By ungezogene at 2010-06-02 http://img130.imageshack.us/img130/5213/kuferki1.jpg By ungezogene at 2010-06-02 Dla Oficera http://img138.imageshack.us/img138/4207/p1120016.jpg By ungezogene at 2010-06-02 And for me http://img197.imageshack.us/img197/9698/p1120019s.jpg By ungezogene at 2010-06-02 Do biało-czarnej łazieneczki jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 02.06.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Ależ Wy macie ładne zdjęcia ślubne!Śliczne......I jacy Wy piękni oboje!! Pomysł z pudełkami taki romantyczny..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 04.06.2010 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 No tak, gębusie nam się udały:D i sesja też Dzięki Aniu - muszę przyznać,że mój Oficer to mega romantyk...Kuferki już mam, ale łazienki wciąż niet:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Zdradzisz ktora to czarodziejka z allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 04.06.2010 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Czary mary http://www.allegro.pl/item1065119163_kuferek_skrzynia_pojemnik_marilyn_monroe_lusterko.html bęc:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Dzieki! Bardzo fajny pomysl, ze tez sama na niego nie wpadlam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 04.06.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Kici, łazienkę " się dorobi". Ważne, że masz pomysł i wiesz, jaka będzie.A zbieractwo? Toż to normalne:) Kochana, ja nie mam jeszcze fundamentów (za miesiąc będą), a już posiadam ns. wyprawkę: 2 serwisy obiadowo-kawowe, kilka kompletów kieliszków, zasłony, narzutę, poduchy ozdobne, bukiety: lawendy, konwalii, tulipanów, rysowane na zamówienie portrety córeczek i kotów (już oprawione), i milion drobiazgów typu: ramki na zdjęcia, pudełeczka i puzdereczka, konewki, koszyczki - wszystko nowe, zapakowane, CZEKA na swój czas..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Powiem to po raz kolejny - nalezy miec takie rzeczy, bo potem jak juz czlowiek dobrnie do przeprowadzki to jest tak wydrenowany z kasy, ze zal mu doslownie na wszystko... A tak, wyciagam pudeleczko i mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.06.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Kici pudełeczka przesłodkie :yes:a łazienką się nie martw - zrobi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 04.06.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 (edytowane) Powiem to po raz kolejny - nalezy miec takie rzeczy, bo potem jak juz czlowiek dobrnie do przeprowadzki to jest tak wydrenowany z kasy, ze zal mu doslownie na wszystko... A tak, wyciagam pudeleczko i mam. Popieram ........ja dziś tylko żałauje bo TAKIE wydatki odkladałam na potem .................a potem to kasa .......sie skończyła ...rata co miesiąc .......i zakup pudełeczka nawet przy .........obecnym kursie franka to ...zabieg strategiczny ............mówiłam juz Karolce ...wydaj jak masz ...pięknych rzeczy nigdy nie zawiele a gębusie udane ..........nie ma sie co się ociągać z wyprowadzeniem średniej:yes: Edytowane 4 Czerwca 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 04.06.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Dobrze gadają dziewczyny:)i Małgoś, i Konstancja - jak się akurat coś fajnego trafi, coś, co wiadomo, że to TO, upolowane, wymarzone, w końcu znalezione; gdy jest jeszcze kasa - kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.06.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Kici pudełeczka świetny pomysł, Bardzo ładnie u Ciebie i świetne masz pomysły, dlatego lubie tu zaglądać. Bardzo podobają mi się wnętrza takie jak u ciebie, jest tak domowo, spokojnie. Ja osobiście wybrałam typ nowoczesny, prosty i chyba tańszy ( to sie okaże ) Nie wiem czy miałabym głowe do urządzania takich wnętrz. Dlatego podglądam Twój dziennik i zazdraszczam talentu:x:P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 07.06.2010 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Anja, Malgos, Aneta i Konstancja jestem absolutnie takiego samego zdania jak Wy i nie wiem dlaczego Oficer na każdy mój kolejny zakup niby się zgadza, a za chwilę wylicza koszt płotu i kostki na podjazd...dziwne to to:cool: Mariomili cieszę się, że masz u mnie na czym oko zawiesić A co do tego talentu...się rumienię normalnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 07.06.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 płot, kostka.... nie uciekną, co nie? A takie jednostkowe - unikatowe - niepowtarzalne drobiazgi, typu: zegar, lustro, latarenki - toż to małe cuda, jedyne na świecie, prawda??Trzeba łapać okazję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 07.06.2010 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 (edytowane) Nowinki budowlane: w weekend zaimpregnowałam połowę zrobionego kamienia i przystąpiłam do fugowania, tymi o to rączynami:yes: Nawet nie było najgorzej, ale fuga okazała się za ciemna:eek: Za tydzień zacznę zmagania z kolejną fugą... Rozpoczęłam też szlifowanie z lakieru sosnowego łóżka - chcę je pomalować na biało - do gabinetu. I tu nie było już tak łatwo - zrobiłam tylko jedna ramę i na drugi dzień nie czułam dłoni, ale co nas nie zabije to nas wzmocni:yes: Zdjęcia poczynań jutro. Prawdopodobnie - jak pogoda w końcu dopisze - zaczną nam w tym miesiącu ocieplać wełną domek i następny krok to ogrodzenie. Niestety mamy bardzo zainteresowanych sąsiadów i aby rozkoszować się jako taką prywatnością, płot musi być dość solidny. Zastawiamy się nad drewnianym (ok. 100 metrów), ale to sporo kasy lub z siatki + iglaki, ale drzewka musiałyby być już sporych rozmiarów. I wczoraj dojrzeliśmy coś takiego: Płot wiklinowyhttp://img248.imageshack.us/img248/741/wilk22.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img59.imageshack.us/img59/4554/potbielsko2.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img689.imageshack.us/img689/6834/pnt4.jpg Uploaded with ImageShack.us I co wybrać????? Edytowane 11 Czerwca 2010 przez kicikici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.06.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 ogrodzenie...moja zmora:bash: My jesteśmy umówieni na lipiec a ja wciąż nie mogęsię zdecydować. Tzn 3 strony już wiemy - będzie siatka i iglaki ale to frontowe spędza mi sen z powiek bo nie wiem czy drewniane sztachety - które fajne są ale trzeba o nie dbać, czytaj - malować i to dość często czy też dać kute i mieć spokój na jakiś czas... Kici a Wy będziecie mieć jakieś drewniane elementy na elewacji albo cegłę? jakie kolorki będzie miał domek? to ogrodzenie wiklinowe dość ciekawe ale nie przemawia do mnie:D. Bramę też byście mieli wypełniona wikliną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 07.06.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 mi się bardzo taka wiklina podoba. a jakie koszty czegos takiego, wiadomo?my mamy z wszystkich stron siatki, na tej, co jest moja, posadzilismy bluszcz, od sąsiadów jednych plotem lamelowym i częściowo azurowym (na kontakty towarzyskie) się ogrodzilismy. z iglakami wiadomo- urosną za lat 10:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanneczka 07.06.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witaj kicikici... moze ja nie w temacie ogrodzen, ale link sie przada (mam taka nadzieje )... http://uk.maisonsdumonde.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 07.06.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Kici - pudełka cudne, Ty i Oficer ..... miodzio!!!!! wiklina ladna tylko chyba klopot z utrzymaniem bedzie za jakis czas????? ach i jak sie juz zadomowisz to za male "oficerki" sie zabierz - szkoda czasu na odkladanie na pozniej ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts