kicikici 23.07.2010 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 w ulubionym sklepie i u ulubionej allegrowiczki z ulubionego polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 23.07.2010 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Tych mebli to już zazdraszczam ... zegara zresztą też ... kurde ... a zaglądam na ich aukcje prawie codziennie i jakoś przeoczyłam ... no tak ale prawie robi przecież różnicę Fajnie masz z tym sklepem w Szczecinie ... będziecie mieli cuuuudnie !!! I kto tu mówi o braku czasu - ta co 10 wieszaczków machnęła :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 24.07.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 jestem zegar ......jest wspaniały ...przyglądałam mu się i przyglądałam a tu prosze ....znalazł nabywce szafa i mebelki zapowiadają sie świetnie ..ale cóż jak juz wiadome dziewczyny wezmą coś w swoje macki przeprowadzaj sie szybciutko bo kawka w tak slicznym domku to i bez tego cudu techniki musi bosko smakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 25.07.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 chwile człowieka a nie ma a tu takie zmiany... wieszaczki fajowe i proszę jaki talent się ujawnił... ja też jakieś wyprodukuje, ale najpierw muszę szafę skombinować, a właściwie drzwi do wnęki. Chyba pójdę do stolarza, żeby mi coś wystrugał i sama pomaluję bliźniaczka powiadasz... fajnie Wam, bo takie rodzeństwo niewątpliwe wyjątkowe jest, ale jak sobie pomyślę, że obok mojego 2-latka - diabełka, biegałby taki sam drugi diabełek to chyba moje zdrowie psychiczne byłoby poważnie zagrożone a zegar po prostu śliczny! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.07.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Kici wieszaczki cudne! zegar tyż! no i jak to fajnie poczytać tyle ciepłych słów pod adresem siostry:). U mnie w każdym pokoleniu od niepamiętnych czasów są bliżniaki - jak byłam w ciąży to marzyłam o nich i kiedy po zrobieniu usg okazało się, że zadomowił się tylko 1 dzidziuś byłam ciut rozczarowana, szybko po porodzie dziękowałam Bogu, że mam tylko jednego urwisa:), nie wyobrażam sobie posiadania Łukaszka razy 2, teraz też będzie jedno;) Ty się Kochana bierz do roboty;)to naprawdę przyjemne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aczuc 25.07.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 (edytowane) Kici, masz siostrę bliźniaczkę??? Ja mam córeczki - bliźniaczki, obecnie lat prawie cztery!!! a ja dwie dwulatki Impressionen- to ta ulubiona allegrowiczka?? poszukiwania zakończone komunikatem: "konto zawieszone" Edytowane 25 Lipca 2010 przez aczuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 25.07.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Witam. Pokazujecie tu CUDA.......... Mam pytanko .......... jak postarzeć lampę, kupiłam złotą i jest złotożółta a chciałbym miec takie stare złoto.Ma ktos jakies pomysły???? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 25.07.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Ujawniam się i tu, i serdecznie pozdrawiam autorkę pięknego wątku i pięknych wnętrz Mam siostrę nieco młodszą ode mnie, nie-bliźniaczkę, ale na inną nie zamienię - jest najlepsza pod słońcem A co do decou - też plastyki nie cierpiałam, przez wiele lat uważałam się za mega-antytalent w tej dziedzinie. Uwielbiałam fotografię za to, ze obrazy można tworzyć - a rysować nie trzeba. Potem spróbowałam decou. I uwielbiam. Za to, że można takie śliczności tworzyć, a rysować tez nie trzeba Wieszaczki super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.07.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Ale cuda! Oj, będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda.o 26.07.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Kici - no wieszaki pierwsza klasa! aż chyba sama się wezmę za nie;) no a meble do gabinetu.... cudo.... Impressionen- to ta ulubiona allegrowiczka?? poszukiwania zakończone komunikatem: "konto zawieszone" ulubiony sklep - http://www.impressionen.de/shop/kategorie/Wohnen ulubiona allegrowiczka - chyba ta;p http://allegro.pl/show_user_auctions.php?listing_sel=2&listing_interval=7&uid=11807646&p=1&p=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aczuc 26.07.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Gracias magdo.o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna eM 29.07.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 nooo a u mnie mężo zgodził sie na nasz, tzn naszej "chałupy" na forum.... ale czy mam zakładać... ja nie jestem takim specem jak Wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 04.08.2010 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Witam się po dłuższej przerwie i jak miło przywitać gości : aczuc, 30Agulka, wadera, Nelli Sza Dzięki magda.o za pełnienie honorów Wadera Twoje opowieści wciągają na całego:) Z powodów budowlanych nie mam czasu pisywać w wątkach, ale z czasem to nadrobię. 30Agulka - nie pomogę niestetyż, bo i nie wiem jak... Mycha i Konstancja zegarowi się długo przyglądałam zanim nacisnęłam przycisk kupuj (oczywiście chodziło o kasę) i tak drżałam, czy mi go ktoś nie sprzątnie Niestety przyszedł uszkodzony - połamały się w transporcie cyferki Ponieważ nie ma więcej egzemplarzy chwilowo, poprosiłam Oficera, żeby spróbował naprawić...czekam na efekty i jestem dobrej myśli. Wieszaków jeszcze kilka zmajstrowałam i jak zawisną w szafie, to je obstrykam;) A szafa ma się montować w piątek - z wnętrzem trochę mnie poniosło...ale ocenicie same:) Mebelki do gabinetu mają być za dwa tygodnie - się tworzą. Codziennie szalejemy na budowie (znaczy się ja wieczorami) i cosik się rusza do przodu. W poniedziałek kładą w końcu dechy w salonie (Anja trzymaj kciuki) i cały następny tydzień to sprzątanie - bez przemysłowego odkurzacza się nie obejdzie + wszędobylski kurz na ścianach. Jak to wszystko ogarnę to fotorelacja murowana;) Z nowości : wczoraj w strugach deszczu ochrzciłam swoje nowiutkie cztery kółeczka - normalnie nogi mi się trzęsły jak nigdy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 04.08.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Kici, Trzymam, trzymam, i wyczekuję na relację!Nooo, to nowy dom, nowe auto, wiesz, co by się jeszcze przydało?I nie piszę o szmince pasującej do odcienia lakieru:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zalotnica 04.08.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Czy mogę zza krzaków szepnąć słówko? - cudny dom tworzysz Kici A teraz wracam i podglądam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 04.08.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 ... Mam nadzieję, że zegar uda się naprawić ... trzymam kciuki Czekamy na fotki podłogi i inne ... ... a jakież to cudo na czterech kółkach ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 04.08.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Witam kicikici! podgladam Twoj wątek (mychy i monah i konstancji zreszta tez;-) kurcze zazdroszcze takiego wyczucia stylu!! Jako ze tez jestem ze Szczecina dziekuje za super link do Mode de Vie! Jestem ciekawa ile wyniesie cię ta szafa do wiatrołapu? mozna napriv? kurcze bo to super pomysł! zachorowałam na nią i juz...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 04.08.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 następny podglądacz się ujawnia .......... , piękne pomysły, super klimat .................i następny domek do "odchorowania"........ meble przecudne , ja mam do szczecina prawie 800 km........... w moich okolicach nie ma co marzyc o takim sklepie........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 05.08.2010 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 (edytowane) Anja Ty Proroku jeden - pomyślimy, zobaczymy (chociaż to się chyba nie tak robi;)) zalotnica witam i szepcz do woli:) mycha73 cyferki już posklejane, teraz trzeba je jakoś przymocować do całości i lekko przemalować...damy radę Co do sprawcy trzęsących się nóg: VW sportowe (miodzio) psosin no witam Szczecin:) Szafę montują na dniach, sama jestem bardzo ciekawa efektu...Jak będzie gotowa, wrzucę zdjęcia i jeśli nadal choroba u Ciebie nie ustąpi;) to szczegóły prześlę na PW. Paty witam u nas:) Dziewczyny z Mode są bardzo elastyczne a koszt wysyłki powyżej 30 kg na terenie kraju 180 PLN, więc dla chcącego nic trudnego;) Do dzieła............. Edytowane 5 Sierpnia 2010 przez kicikici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 05.08.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Pewnie, że dacie radę !!! Uff ... to dobrze, dobrze , że się udało ... No, no ... sportowe autko - super ... ja też lubię letko przygazowć ... DSG ... hmm ... nie wiem co to ... a tak na marginesie - czy jak jedziesz autem to zdarza się Tobie wyzywać czasami - choćby pod nosem - inne kobitki od "bab za kierownicą" i starych dziadków w kapeluszo-czapkach ... ? (... mi się zdarza ... okropna jestem ... no ale jak nie potrafią jeździć albo się boją to niech nie wyjeżdżają na ulicę ... bo tak naprawdę stwarzają mega zagrożenie - nigdy nie wiesz co zrobią ... ) Pamiętaj - autko trzeba opić - koniecznie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts