kicikici 18.08.2010 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 dilmahh bo do tej zabudowy wcisnęliśmy sprzęt AGD i dzięki temu mamy w kuchni wymarzoną wyspę coś za coś niestety;) Pocieszyłaś mnie niezmiernie tym rachunkiem za gaz:) - u nas też gaz i kominek. Pomniejszony taras mówisz....dla mnie ten z projektu już jest za mały, ale nie miałam czasu bawić się w jego przerabianie i Oficer tyż nie chciał...masz rację, to musiało być jakieś chwilowe zaćmienie;) u siebie też tych zaćmień mogę trochę wyliczyć Pomysł z garderobą świetny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dilmahh 18.08.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 No tak, przyjrzałam się dokładniej Twojej kuchni i już rozumiem ten myk z zabudową obok schodów. Jeśli chodzi o rachunki za gaz, to myslę, że rzecz w tym, iż dom ten ma małą kubaturę w stosunku do powierzchni. Ma to oczywiście też swoje minusy, ale dzięki temu jest łatwy do ogrzania. My podwyższyliśmy ścianę kolankową o dwa pustaki. Mamy też spory strych, na którym planujemy za parę lat zrobić jeden dodatkowy pokój (dwóch się nie da, bo po jednej stronie strychu przechodzą na środku kominy). Z błędów, które popelnilismy, to przypomina mi się jeszcze: nie zamontowalismy rolet zewnętrznych na górze (zupełnie bez sensu, koszt, przy kosztach budowy, niewielki, a przy zachodnich wiatrach byłoby w pokojach na górze cieplej), nie wyprowadziliśmy wody na zewnątrz. Miala być niby studnia na podwórku, no i jest, ale taka woda, z wodociągu i tak jest potrzebna, na przykład do napełnienia basenu. Więcej grzechów nie pamiętam, ale jak sobie przypomne, to jeszcze napiszę W każdym bądź razie, każdy kto nas odwiedza, twierdzi, że jest to jeden z najrozsądniej zrobionych projektów domów, jakie zna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 20.08.2010 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Jestem tylko na chwilkę i dzielę się komórkowym zdjęciem zamontowanych chwilę temu pojemników pod prysznicem - jedna z niewielu rzeczy, które w realu wyglądają lepiej niż w katalogu:) http://a.imageshack.us/img827/5514/zdjcie066pojemniki.jpg By ungezogene at 2010-08-20 Podłączyli nas do cywilizacji, więc w weekend nadrobię z e zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 20.08.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 no w końcu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 24.08.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 (edytowane) o jakże mnie tu dawno nie było... chciałam się pochwalić, że będąc na wakacjach w Pobierowie odwiedziłam Szczecin. I to dwa razy Najpierw byłam na festiwalu fajerwerków, dnia drugiego i było niezłe widowisko... a potem u Pań z Mode, a jakże. Wzdychałam u nich okrutnie, ale ponieważ było to już w drodze powrotnej do domu i samochód załadowany po dach, to małżonek szanowny nie pozwolił mi przewieźć części sklepu na kolanach . Wacława widziałam - niezłe ciacho Bierz! Ja mam takiego Wacława w domu, ale jeszcze przed liftingiem. W końcu muszę się za niego wziąć... Dołączam do oczekujących na zdjęcia Pozdrawiam. Edytowane 24 Sierpnia 2010 przez ragazza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 24.08.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 I weekend minął ...i zdjęć ni ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 25.08.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Własnie-gdzie obiecane fotki ?..?......? ...........................Czekamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 25.08.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Kicikici dawaj zdjęcia, albo dostaniesz rachunek za mojego lekarza od skrętu kiszek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.08.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Kicia gdzie się Podziewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 30.08.2010 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Kochane moje jestem..................niemożliwie zabiegana. Bardzo Was przepraszam za opóźnienia ze zdjęciami, ale w obecnej sytuacji dzień i noc są dla mnie za krótkie Oficer wyjechał i zostałam z tymi kartonami samiuteńka...no z Contunią A do tego codzienna praca zawodowa...zmęczona jestem...W domu masa roboty i rzeczy niedokończonych - duża część z nich to prowizorka:rolleyes: (czytaj blat w kuchni, zlew, kuchenka, superowa zasłonka pod prysznicem i w drzwiach do łazienki itd.). I ta przestrzeń spowodowana brakiem drzwi wewnętrznych;) Poza tym jednak jest cudnieeeeee:) Mam tylko kilka zdjęć dzisiaj i to oczywiście robionych po nocy trzęsącymi się rękoma:rolleyes:, ale zawsze to chociaż mała namiastka dla spragnionych Duszyczek;) Moje Fontini (prawdziwy hit naszego domku:-)) http://a.imageshack.us/img440/9132/fontinibiale.jpg By ungezogene at 2010-08-30 http://a.imageshack.us/img695/3331/fontiniczarne.jpg By ungezogene at 2010-08-30 Hol w końcu bez kartonów: http://a.imageshack.us/img576/7549/holdg.jpg By ungezogene at 2010-08-30 I wiatrołapowa szafa (bez cokołów jeszcze, wieszaków i szuflad niestetyż): http://a.imageshack.us/img64/9052/szafa.jpg By ungezogene at 2010-08-30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ankie83 30.08.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Jestem zachwycona, tym co widzę. Bardzo mi się podoba. Wnętrza rewelacyjne!!! Gratuluje Pstryczki elektryczki robią wrażenie, szkoda że poza moim zasięgiem finansowym zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 30.08.2010 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Jest pięknie Kicikici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 31.08.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Nareszcie Jesteś Kicia:wiggle:.Cudnie jest - zazdroszczę! A jak z łózkiem do sypialni , Zdecydowałaś się na jakieś, zdaje sie ze Wspominałaś o tym z River Maison:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asika13 31.08.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Pieknie,pieknie Fontini- rewelacja i nawet sztucce sobie upatrzylas pieeekne..mah ja juz kupilam inne,ale gdybym nie miala dziablabymm takie wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 31.08.2010 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 :) - jak mi te Wasze OCHY I ACHY poprawiają nastrój :) Dziękuję Wam bardzo. Aneta sypialnia jest u góry, a góra jest zawalona kartonami i nie ma zrobionych podłóg, więc tam nie zaglądam i zadomowiałam się na dole:rolleyes: Myślę, że do zimy raczej nic tam nie ruszymy. Najpierw udomowię dół i coś trzeba począć z ogrodzeniem, a potem zajmę się górą - na łóżko do sypialni przyjdzie dopiero czas (nieśmiało wspominałam o nim w Mode de... i zrodził się pewien pomysł nawiązujący do Riviera Maison, ale w cenie przystępniejszej a jakże Wadera i Ankie83 asika13 te sztućce z Tchibo to strzał w dziesiątkę - nie można być niezadowolonym...a kamionkowa rybka do pieczenia sprawdza się rewelacyjnie...palce lizać... Mam jakieś nocne zdjęcie kuchni, w której od pewnego czasu króluje moje wypatrzone i wygłaskane cudo - mega świecznik (zrobiłam zdjęcie z bliska, ale gdzieś posiałam - zrobię jeszcze jedno) i widać dechy salonowe ( no i niestety jeszcze część kamienia bez fugi): http://a.imageshack.us/img836/2513/kchniazsalonu.jpg By ungezogene at 2010-08-31 I szafa w wiatrołapie - widok z salonu: http://a.imageshack.us/img26/6990/salon1a.jpg By ungezogene at 2010-08-31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 31.08.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Poległam zupełnie na widok pstryczków elektryczków ...a tak off topik to ty kici masz troszkę miejsca na uzupełnianie buteleczek, żesz kurcze ja o tym nie pomyślała planując kuchni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 31.08.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Kicia ja widzę, że już niezle opróżniliście tą półeczkę z winkiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 02.09.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 szafa ...zgodnie z wyobrażeniami ...Aniu zazraszaczam pełny mariaż zegara i szafy ...świecznik ...ja slepa jestem albo butelczyny na wizus mnie otumaniły bo nie widzę ...a pstryczki elektryczki ...wiesz ...nie ???...z.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 03.09.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 szaro mgliście,,, tak jak lubię, sporo rzeczy bym chętnie przechwyciła do swego domu,,, polecam Ci bardzo tani sklepik z wyprzedażami z katalogów Impressionen, Schnieder ( czasami 1/3 taniej niż na allegro) w Policach na ryneczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 03.09.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 polecam Ci bardzo tani sklepik z wyprzedażami z katalogów Impressionen, Schnieder ( czasami 1/3 taniej niż na allegro) w Policach na ryneczku ale tam jest jakis sklepik? czy na ryneczku ktos sprzedaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts