Kasiorek 08.09.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 zabawa z szablonem wyszla wyśmienicie.Ale tym konikiem mnie zabilaś. CUDNY jest... błagam o namiary na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 12.09.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Wstąpiłam nieśmiało, ale zobaczywszy szarości o rozbielone biele, weszłam odważniej I będę wpadać częściej, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 15.09.2010 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 (edytowane) Ot taki mały konik, a się codziennie do niego uśmiecham, jak go mijam w wiatrołapie Witam zacnych gości Juszczakówka, Kasiorek, joliska - cieszy mnie to, że siem podoba Juszczakówka - miód dla mej duszy:rolleyes: Kasiorek - konika upolowałam w Belle Maison - i różne inne drobiazgi tyż tam wynalazłam - sklep polecam...obsługa bardzo dobra (konik były tylko jeden, ale może się jeszcze pojawi...). joliska - Twoje turkusy zawróciły mi onegdaj w głowie i trzymają do dzisiaj... konstancja30 i mycha73 - szablon to też Belle Maison:) wadera - czekam na reakcję mojego siostrzeńca;) I obiecana tablica do zapisek :"kogo dzisiaj pocałować":rolleyes: http://img251.imageshack.us/img251/3348/serduchar.jpg By ungezogene at 2010-09-15 http://img213.imageshack.us/img213/3976/tablicaserducho.jpg By ungezogene at 2010-09-15 Edytowane 15 Września 2010 przez kicikici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 16.09.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Kitku, jak poszukiwania misia/ misiów w szlafroczkach?Mam nadzieję, że Ci się udało? Fajnie, jakby zamieszkały w Twojej łazience..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 16.09.2010 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Anja poszukiwania misia trwają - jakoś żaden inny nie przypadł mi do gustu:cry: Poza tym ostatnio podoba mi się za duuuużo...obecnie w mojej główce rozgrywa się casting na lustro do pokoju gabinetu nad łóżko: http://img267.imageshack.us/img267/7209/lustroszare.jpgBy ungezogene at 2010-09-16 lub http://img40.imageshack.us/img40/3134/443de.jpgBy ungezogene at 2010-09-16 Zrobię wieczorem zdjęcie, gdzie ma zawisnąć, to może jakieś dobre rady wskażą faworyta... ...może zamiast lustra biały duży świecznik w klimacie tego kuchennego...normalnie oszaleć można z tym niezdecydowaniem...http://img838.imageshack.us/img838/5025/biaywiecznik.jpgBy ungezogene at 2010-09-16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 16.09.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 KICI czy te fotki są z jakiegoś sklepu w Szczecinie, bo to lustro z okiennicami chętnie bym obejrzała z bliska? czytałam, że masz zrobione biurko przez dziewczyny z MdV, ja tam kupiłam kiedyś stół do kuchni i niestety, jest bardzo miękki i odbija i wyrysowuje się na nim wszystko, czy Twoje biurko jest jakoś specjalnie zabezpieczone, przed wgnieceniami? A tak swoją droga chętnie bym na nie popatrzyła pozdrawiam zza drogi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 16.09.2010 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Nie Wandeczka, wygrzebałam je na allegro...to lustro z okiennicami jest w warszawskiej Romantic Home Gallery... Meble z Mode...są ok, wszystko z nimi w porządku, są sosnowe, więc do "twardych" nie należą. Gdybym miała zamówić stół do kuchni, to z pewnością byłby to dąb, z tym że cena dwa razy taka...W gabinecie sośnie nic nie grozi raczej...Muszę się zmobilizować i obfocić ten gabinet w końcu, bo już nawet zasłony z Hause Doctor do niego przywędrowały:-) Mam dwa "robocze zdjęcia" - biurko nadal bez Wacława:cry:http://img840.imageshack.us/img840/5523/biureczko.jpgBy ungezogene at 2010-09-16...Pani Szafa...http://img59.imageshack.us/img59/1757/paniszafa.jpgBy ungezogene at 2010-09-16 Wandeczka - trza się na macanie umówić koniecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 16.09.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Kici, cudności... Przepiękna szafa, biurko; wspaniale się komponują z listwami, kolorem ścian..... Czy lampka na biurku to Arianna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 16.09.2010 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Tak, Arianna z Italuxa - słodka jest:rolleyes: "cudności" mówisz...siem zgadzam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 16.09.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 ta misterna koroneczka retro na abażurze robi wrażenie...Ja też myślę, czarna czy biała, czarna czy biała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 17.09.2010 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 I co z tą ścianą moje Duszki...http://img205.imageshack.us/img205/2158/img1851t.jpgBy ungezogene at 2010-09-17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 17.09.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 A co byś Ty chciała?Masz coś na oku, Kici? Mi by tam klimatycznie bardzo pasował Twój portret, Aniu, ołówkiem.Albo Twój i męża.Np. w białej ramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 17.09.2010 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Anja portret chyba nie...nie żebym miała coś przeciwko, ale jest zaplanowane takie nasze mega duże zdjęcie na klatce schodowej. Poza tym w dolnej łazience na pudełkach też są nasze zdjęcia i w salonie...zrobiło by się za dużo...Myślałam o lustrze w postarzanej ramie, albo okiennicy a może świeczniku (zdjęcia parę postów wyżej)...nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda.o 17.09.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 o jaaa.... ale to wszystko takie magiczne hmm... z tych Twoich 2 opcji to ja bym chyba wybrała świecznik, ponieważ jakoś takie lustro to bardziej widzę w sypialni;) ale obraz/zdjęcie też tam pasuje! coś czarno-białego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 17.09.2010 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 To może takie romantyczne zdjęcie z krajobrazem w tle, ale wywołane na dużym płótnie i w szerokiej ramie na wzór mebli gabinetowych... http://img833.imageshack.us/img833/8516/img6110k.jpgBy ungezogene at 2010-09-17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 17.09.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 o jaaaaa....Ale przecudne zdjęcie!!! Tak, tak, tak, pasuje idealnie!!!! Suknia fenomenalna, Ania, nie bądź taka, i pokaż ją w całej okazałości!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 17.09.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Lustro w srebrnej ramie, albo świecznik - też by przecudnie " się wkomponowały". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 18.09.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 każda z prezentowanych opcji ozdobienia ściany sama w sobie jest warta zachodu i zgłupiałam ...też nie wiem co wybrać ... przydałaby się Rokoko z jej montażownia to nastąpiłaby jakas realna scena wyboru ...ale jak nie ma to może Kicikici ....pomóż nam w gdybaniu i powiedz o jakim nastroju ci sie marzy w tym pokoiku ... z tego co mam na obrazku ....biureczko ...zasłony ...bielone łóżko to lustro nr 1 pomimo niezaprzeczalnego uroku odpada ...ale lustro nr2 pasuje mi kontynuacją bieli a nie wspomnę że światło w nim odbijające rozjaśni wnętrze i zwielokrotni efekt lnianych zasłon ...cudnych nawiasem mówiąc .... ...to jakże urocze zdjęcie można umieścic na jakimś mebelku w zacnej rameczce rodem z Belle ....o którym ja tobie nie muszę wspominać ...bo skoro w mieszkaniu juz trochę jest was ...to tu wrzućmy subtelnie ...piękna z was para można siem sobą rozkoszowac ...byle nie do bólu ... ...co do świecznika to w mniejszej formie na ścianie przy biureczku może dodawac klimatu ...jestem pewna że wyważysz ...smaczku i gustu jest u ciebie dostatek ...no to sobie pourządzałam ...do garów marsz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 20.09.2010 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Anja przez Twoje zachwyty mam rumieńce:oops: Co do sukni - no fakt udała się...projektantce, bo ja tylko pokazałam paluszkiem:) To taki trochę OT na tym forum....... konstancja30 jak ja lubię czytać te Twoje wywody:) I cieszę się, że nawet angina Cię od nich nie powstrzymuje (mam nadzieję, że już lepiej:hug:). Cały czas się zastanawiam nad tą ścianą: kusi mnie i to lustro z okiennicami i zdjęcie ala obraz (jest takie studio w Szczecinie, które z wywoływaniem zdjęć robi cuda...). Chyba poczekam na Oficera (wraca w czwartek ) i razem coś uradzimy...chociaż nie zdziwiłabym się na odpowiedź: "Kochanie, wybierz to co Ci bardziej odpowiada..." - nie, żebym nie uwielbiała takich odpowiedzi w różnych innych kwestiach:rolleyes:, ale czasem zbyt pomocne to one nie są. Może masz rację i pokuszę się o jakąś wizualkę (a Rokoko właśnie przywiozła piękne zdjęcia z Włoch...z okiennicami...czyżby to znak jakiś...) Co do lnianych zasłon - wiem, że są piękne, ale len jest bardzo niewdzięczny w utrzymaniu, no chyba że ktoś ma za rogiem magla...dlatego zdecydowałam się na te zasłony z Hause Doctor, bo one mają sporą domieszkę bawełny i obejście z nimi nie jest aż tak absorbujące. Dla mnie są piękne i magicznie przepuszczają światło... http://img441.imageshack.us/img441/5330/img1857i.jpg By ungezogene at 2010-09-20 ...nie zwracać uwagi na zagniecenia... http://img231.imageshack.us/img231/1956/img1867zk.jpg By ungezogene at 2010-09-20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 20.09.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Komplementy jak najbardziej zasłużone, Kici.A jako że suknia być może będzie eksponowana jednak na ścianie, to JEST to temat na FM:) Zasłony są piękne i też uważam, że znacznie praktyczniejsze,niż lniane. Cudny nadruk.A do kompletu coś było z tym nadrukiem? Poduchy itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts