Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nie ma jak w domu - poszukiwania wnętrza...

Recommended Posts

Witaj angelnight - kolejna zarażona Fragrance :-) Łazienka już prawie gotowa...brakuje oświetlenia górnego i szyby prysznicowej, ale chyba poglądowe zdjęcia mogę wrzucić...jak je najpierw zrobię:rolleyes: - nie dzisiaj, bo...dzisiaj wrócił Oficer :wiggle:

Waderko z uzależnieniami to się walczy latami...;) Niespodziewajka jeszcze w drodze, nad ścianą intensywnie myślę...Co do urody - z Twoimi numerami i tak nie mam szans :no:

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Karola ja to mogłabym się normalnie z Tobą mega przyjaźnić:-) Gdzieś tam w środku jakieś pokrewieństwo dusz odnajduję...a nie często mi się to zdarza...:rolleyes: Nie zamęczyć Oficera mówisz...cóż zostawię mu trochę sił na montowanie luster, wieszaczków i takich tam...może:rolleyes:

angelnight zamówiliśmy plafon do tej łazienki, ma być w następnym tygodniu, więc zdjęcia niebawem, to będziesz sobie mogła odświeżać co jakiś czas zanim przyjdzie wiosna:p

Beauty zasłony kryją dobrze, spokojnie sprawdzą się w łazience. Mają delikatne prążki, zrobię w weekend zdjęcie ze zbliżeniem specjalnie for You:-)

[quote=kicikici;4316931

Beauty zasłony kryją dobrze, spokojnie sprawdzą się w łazience. Mają delikatne prążki, zrobię w weekend zdjęcie ze zbliżeniem specjalnie for You:-)

Czekam z niecierpliwością na zdjęcia.,Zakochana w nich jestem od dawna,wiem ,że gdzieś je muszę zawiesić tylko jeszcze nie znalazłam odpowiedniego dla nich miejsca.One są takie dość krótkawe i pomyślałam sobie ,że mogłyby wisieć w łazience .Ja tam muszę mieć zasłonki do parapetu ze względu na zabudowę wanny ,.Tylko muszę ich kupić aż cztery , co trochę uderzy po kieszeni....

Beauty zdjęcie zrobione, tylko muszę je zrzucić, bo się wczoraj zgapiłam:oops: Zgadza się z ta długścią - dodatkowe 10 cm by im nie zaszkodziło. Na szczęście mają dość długie sznureczki i można je nimi troszkę podregulować (moje dotykają podłogi). Czytałam, że zastanawiasz się nad lnianymi...nie wiem czy to do łazienki dobry pomysł, bo para wodna będzie je odkształcać. W swojej dolnej powiesiłam lniane ale takie ala zazdrostki i jest w porządku. Nie wiem jakie wymiary ma to twoje okno w łazience, ale przejrzyj ofertę Belle Maison - oni mają sporo lnianych mini-zasłonek o różnych wymiarach. Ja jestem bardzo zadowolona i jak tylko skończymy oświetlenie (w tym tygodniu) to zrobię zdjęcia łazienki i zobaczysz jak wyglądają w realu.

Nawiązując do łazienki w Fragrance...wszystko mi się w niej podoba...oprócz tego:

http://img824.imageshack.us/img824/2250/lazienka3.jpg

By ungezogene at 2010-09-27

NIE WIEM co mną kierowało, kiedy prosiłam Oficera, żeby przyciski do toalety umieścił na białym kaflu.........jakieś mega zaćmienieeeeeee. Jak wróciłam z biura i ujrzałam efekt końcowy, to prawie miałam łzy w oczach. Oficer tyle się namęczył z wycinaniem tej kafli i fugowaniem, że tylko spojrzał na mnie z ulitowaniem a jego wzrok zawierał przesłanie: "nawet o tym nie myśl, nie, nie, nie będę tego kuć!!!" I pojechał na kontrakt, a ja przez miesiąc dzień w dzień przyglądałam się swojemu "super" pomysłowi...i obmyślałam plan inwazji...Oficer wrócił i jak zwykle pierwszy dzień euforii - zawsze wtedy taki stęskniony zgadza się na wszystko...wiem wiem wredna jestem i to wykorzystuję:rolleyes: - moim opowieściom pt. "spać przez ten kafel nie mogę" nie było końca i na drugi dzień kafel skuty:wave: na jego miejscu czarny i nic to, że łazienka cała w pyle - miałam...mieliśmy przeszczęśliwy weekend w swoim nowym domu:wiggle:

Edytowane przez kicikici

No właśnie coraz bardziej zaczynam się zastanawiając właśnie ze względu na te zagniecenia .Chciałam je zbierać po bokach w ciągu dnia,a tylko wieczorem zasłaniać.okna mam dwa i to dość duże 120 /,170.Zawsze chciałam mieć okna w łazience ,ale teraz mam dość spory problem z dobraniem zasłon.

A Ofcer...wiedział ,że po skuwaniu będzie miał wspaniałą nagrodę , to go zmobilizowało.Po ....stu latach małżeństwa nie mam takiej siły przekonywania;)Pozdrawiam

Po ....stu latach małżeństwa nie mam takiej siły przekonywania;)Pozdrawiam
- no co Ty, nie strasz, musi być jakiś sposób...może żołądek:rolleyes:

Znalazłam zastępstwo misia w szlafroczku...przedstawiam Wam Michalinę;)

http://img651.imageshack.us/img651/904/kroliczek.jpg

By ungezogene at 2010-09-29