kicikici 23.09.2010 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Witaj angelnight - kolejna zarażona Fragrance Łazienka już prawie gotowa...brakuje oświetlenia górnego i szyby prysznicowej, ale chyba poglądowe zdjęcia mogę wrzucić...jak je najpierw zrobię - nie dzisiaj, bo...dzisiaj wrócił Oficer Waderko z uzależnieniami to się walczy latami... Niespodziewajka jeszcze w drodze, nad ścianą intensywnie myślę...Co do urody - z Twoimi numerami i tak nie mam szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.09.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 kicikici mam pytanie ,czy te zasłony Hause Doctor sktecznie zasłaniają?Chodzi mi o to ,czy nadawały by się do łazienki? I czy to jest jednolity biały kolor ,czy w prążki? No i oczywiscie czekam na dalsze odsłony domku .Jest cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelnight 24.09.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 zarażona i to nie uleczalnie. W akcie desperacji chciałam sobie kupić chociaż jeden marny dekorek, żeby go przez zimę podziwiać. Niestety są tylko na zamówienie, a my w tym roku wykończeniówki nie tykamy. Czekam więc cierpliwie , aby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 24.09.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 cześć Kicia... tylko nie zamęcz tego swojego Oficera za bardzo ... No, pięknie się wykańczasz.!!!... mamy troszkę jednakowych przydasiów, z pewnego sklepu... są śliczniaste , z reszta jak i reszta domku.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 25.09.2010 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Karola ja to mogłabym się normalnie z Tobą mega przyjaźnić Gdzieś tam w środku jakieś pokrewieństwo dusz odnajduję...a nie często mi się to zdarza... Nie zamęczyć Oficera mówisz...cóż zostawię mu trochę sił na montowanie luster, wieszaczków i takich tam...może:rolleyes: angelnight zamówiliśmy plafon do tej łazienki, ma być w następnym tygodniu, więc zdjęcia niebawem, to będziesz sobie mogła odświeżać co jakiś czas zanim przyjdzie wiosna:p Beauty zasłony kryją dobrze, spokojnie sprawdzą się w łazience. Mają delikatne prążki, zrobię w weekend zdjęcie ze zbliżeniem specjalnie for You:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.09.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 [quote=kicikici;4316931 Beauty zasłony kryją dobrze, spokojnie sprawdzą się w łazience. Mają delikatne prążki, zrobię w weekend zdjęcie ze zbliżeniem specjalnie for You:-) Czekam z niecierpliwością na zdjęcia.,Zakochana w nich jestem od dawna,wiem ,że gdzieś je muszę zawiesić tylko jeszcze nie znalazłam odpowiedniego dla nich miejsca.One są takie dość krótkawe i pomyślałam sobie ,że mogłyby wisieć w łazience .Ja tam muszę mieć zasłonki do parapetu ze względu na zabudowę wanny ,.Tylko muszę ich kupić aż cztery , co trochę uderzy po kieszeni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelnight 26.09.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 kicikici już mam Twój temat w ulubionych, wiec będę Cię często odwiedzać . Co do Twojego plafonu to jestem go bardzo ciekawa, bo my jak na razie toczymy o górne i boczne światło spory z mężem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 27.09.2010 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 (edytowane) Beauty zdjęcie zrobione, tylko muszę je zrzucić, bo się wczoraj zgapiłam:oops: Zgadza się z ta długścią - dodatkowe 10 cm by im nie zaszkodziło. Na szczęście mają dość długie sznureczki i można je nimi troszkę podregulować (moje dotykają podłogi). Czytałam, że zastanawiasz się nad lnianymi...nie wiem czy to do łazienki dobry pomysł, bo para wodna będzie je odkształcać. W swojej dolnej powiesiłam lniane ale takie ala zazdrostki i jest w porządku. Nie wiem jakie wymiary ma to twoje okno w łazience, ale przejrzyj ofertę Belle Maison - oni mają sporo lnianych mini-zasłonek o różnych wymiarach. Ja jestem bardzo zadowolona i jak tylko skończymy oświetlenie (w tym tygodniu) to zrobię zdjęcia łazienki i zobaczysz jak wyglądają w realu. Nawiązując do łazienki w Fragrance...wszystko mi się w niej podoba...oprócz tego: http://img824.imageshack.us/img824/2250/lazienka3.jpg By ungezogene at 2010-09-27 NIE WIEM co mną kierowało, kiedy prosiłam Oficera, żeby przyciski do toalety umieścił na białym kaflu.........jakieś mega zaćmienieeeeeee. Jak wróciłam z biura i ujrzałam efekt końcowy, to prawie miałam łzy w oczach. Oficer tyle się namęczył z wycinaniem tej kafli i fugowaniem, że tylko spojrzał na mnie z ulitowaniem a jego wzrok zawierał przesłanie: "nawet o tym nie myśl, nie, nie, nie będę tego kuć!!!" I pojechał na kontrakt, a ja przez miesiąc dzień w dzień przyglądałam się swojemu "super" pomysłowi...i obmyślałam plan inwazji...Oficer wrócił i jak zwykle pierwszy dzień euforii - zawsze wtedy taki stęskniony zgadza się na wszystko...wiem wiem wredna jestem i to wykorzystuję - moim opowieściom pt. "spać przez ten kafel nie mogę" nie było końca i na drugi dzień kafel skuty:wave: na jego miejscu czarny i nic to, że łazienka cała w pyle - miałam...mieliśmy przeszczęśliwy weekend w swoim nowym domu:wiggle: Edytowane 12 Października 2010 przez kicikici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 27.09.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 :lol2::lol2: ach, ci oficerowie spragnieni wiadomoczego po rejsie... kobiety sa jednak niemożliwe... gratuluję. skuteczności ps. zmiana była słuszna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 27.09.2010 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 ...bardzo słuszna...sama wiesz, że bez kobiet świat by nie istniał...i dlatego muszą być niemożliwe:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 27.09.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 No właśnie coraz bardziej zaczynam się zastanawiając właśnie ze względu na te zagniecenia .Chciałam je zbierać po bokach w ciągu dnia,a tylko wieczorem zasłaniać.okna mam dwa i to dość duże 120 /,170.Zawsze chciałam mieć okna w łazience ,ale teraz mam dość spory problem z dobraniem zasłon. A Ofcer...wiedział ,że po skuwaniu będzie miał wspaniałą nagrodę , to go zmobilizowało.Po ....stu latach małżeństwa nie mam takiej siły przekonywania;)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 27.09.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Kicia fajnie się prezentuje łazieneczka;), kafel czarny faktycznie lepszy;) czekam na kolejne zdjęcia;). To się Oficer nadłubał...ach te kobiety;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelnight 27.09.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 lepiej na gorąco zmienić, bo później zawsze się to odkłada na "kiedyś" a czarne dekorki są masakrycznie piękne. jak dla mnie im więcej tym lepiej.czarny grzejnik...hm nie widziałam takiego nigdy. ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 29.09.2010 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Po ....stu latach małżeństwa nie mam takiej siły przekonywania;)Pozdrawiam - no co Ty, nie strasz, musi być jakiś sposób...może żołądek:rolleyes: Znalazłam zastępstwo misia w szlafroczku...przedstawiam Wam Michalinę http://img651.imageshack.us/img651/904/kroliczek.jpg By ungezogene at 2010-09-29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 29.09.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 - no co Ty, nie strasz, musi być jakiś sposób...może żołądek:rolleyes: Podobno jest droga na skróty i nie trzeba stać przy garach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 29.09.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 To Króliczka jest?Śliczna i bardzo urocza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 29.09.2010 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Ash5 nie bądź taka tajemnicza:cool: i podziel się z innymi dziewczętami:stirthepot: Witaj w naszym domku Anjazzielonego - toż pisałam, że Michalina:p, zgadzam się słodziak z niej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 29.09.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 No że dziewczyna to wiem, ale nie wiedziałam jaki to GATUNEK, nie PŁEĆ Czy to królik, czy zając, czy jeszcze inna inszość Ale najważniejsze, że urocza. To ten tajemniczy nabytek???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 29.09.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Witaj kicikici- z podglądacza zamieniam się w jawnego bywalca A wiesz, ja to taka odważna jestem w półsłówkach Ale młoda mężatka szybko sama wpadnie na to, jakie to argumenty pozamerytoryczne najlepiej na męża działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 29.09.2010 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 hmmm...stawiam na Króliczkę, ale przyznaję, że mnie zagięłaś Anja...niespodziewajka jeszcze nie dotarła...czekam.... Ash5 Ty skromniutka taka nie bądź ( nie przy takich schodach w domu:rolleyes:) i zapewniam Cię, że kilka cennych rad mi nie zaszkodzi:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts