Anjazzielonego 29.09.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 (edytowane) aaaaa tam, czy pies, czy wydra - grunt, że urocza, słodziutka i milutka, jak mawiają moje Córeczki:)ciekawe, co to za niespodziewajkę szykujesz; wierzę, że się nią pochwalisz?? Ach, schody Ash, marzenie, masz rację!!! Edytowane 29 Września 2010 przez Anjazzielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 29.09.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 hmmm...stawiam na Króliczkę, ale przyznaję, że mnie zagięłaś Anja... To ja odginam - to Zajączka, bo ma uszy dłuższe od głowy Śliczna jest i tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 30.09.2010 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 I proszę...nie ma jak to odpowiedź eksperta Zajączka Michalina już sobie siedzi na białym biurku w gabinecie i czeka na sesję foto...gdyby nie fakt, że wrócił Oficer, byłabym z nią spała...taka jest milusi...tylko przed Conti muszę jej strzec, bo ona też zapałała do niej miłością wielką niestetyż i od rana zamiast przed kominkiem ( favourite space) śpi koło biurka ...czego nie robi się z miłości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 30.09.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 cześć Kicia to miłe co napisałaś , buziak... pokazuj tę niespodziewankę, bośmy ciekawskie Pluszak cuuudniasty! Cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 30.09.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Aniu, sesja foto mile widziana - oczekiwana! No proszę, psinka znalazła przyjaciółkę! To uważaj, bo jeszcze Ci Michalinę porwie i nie odda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 07.10.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 nie ma nic ... byłam ... gdzie zakupy ... gdzie kicikici ... hm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 07.10.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 No ja też, Konstancjo, wyczekuję; i doczekać się nie mogę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.10.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Pewnie Oficer do portu zawinał i nasza Kicia zajęta. Kicia znajdz chwilke na plotki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 11.10.2010 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 (edytowane) Jestem gaduły moje Z tym portem to żeś Aneta trafiła w 10;) Tylko, że to port w Świnoujściu był...pojechaliśmy spontanicznie na parę dni złapać jodowego oddechu...i z płaczem trzeba było wracać do pracy:( W domku się dzieje, ale nie do obfocenia niestety : porządki na działce (skąd się tyle śmieci nazbierało to ja nie wiem...) i izolacja strychu w przygotowaniu na zimę...ponoć ma być niegorsza od ostatniej... Wieczorami palimy w kominku i tak się zaraz przyjemnie cieplutko robi i ogień sobie strzela i gaz się nie kręci na liczniku...jednak dobry kominek to jest tooo.... Okiennica zamontowana, półeczka zamontowana, wygrzebany na starociach stoliczek trafił do rąk dziewczyn z Mode i pięknieje..., lampion koło kominka wisi, ale brakuje mu jeszcze łańcucha (dzisiaj wygrzebię jakiś w LM), parawan-obraz (to ta niespodziewajka) dotarł i stoi między kuchnią a salonem....i.....następca Wacława wygrzebany w antykach jutro ma być nasz i pojedzie do dziewczyn w celu przybrania nowych szat...Teraz muszę to wszystko odkurzyć i cyknąć fotki...a tymczasem czytam i nadrabiam zaległości... Edytowane 11 Października 2010 przez kicikici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 11.10.2010 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Wlazłam na stronę zapodaną u Lasche (gdzieżby indziej...) i się nie mogę wyzwolić:o:o Nie miałabym nic (absolutnie nic) przeciwko TEMU w salonie w części jadalnianej.... http://img832.imageshack.us/img832/65/getbackschooltablemetal.jpg By ungezogene at 2010-10-11 http://img291.imageshack.us/img291/65/getbackschooltablemetal.jpg By ungezogene at 2010-10-11 ....czy to realne, żeby romantyczna dusza Oficera na coś takiego przystała..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 11.10.2010 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Po kiego diabła chciałam powiesić TV na ścianie... http://img529.imageshack.us/img529/4808/large9452.jpgBy ungezogene at 2010-10-11http://img151.imageshack.us/img151/9196/large9444.jpgBy ungezogene at 2010-10-11http://img294.imageshack.us/img294/7857/whitelarge9439.jpgBy ungezogene at 2010-10-11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 11.10.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Industrialne szalenstwo ogarnia nas wszystkich to dobrze bo nie lubie cierpiec samotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.10.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 No fajnie Kicia, że Jesteś...nareszcie:wiggle:. Tak industrialne szaleństwo panoszy się na forum na całego, mnie się baardzo podoba ale wmawiam sobie, że u mnie do niczego nie pasuje, ciekawe jak długo dam się oprzeć industrialnemu urokowi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 12.10.2010 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Lasche niedobra kobieto Ty, Ty..... Aneta do mojej, otwartej z każdej strony kuchni też średniawo pasuje, ale kusi strasznie...reakcja Oficera (bezcenna): skrzywiona warga bynajmniej nie w zachwycie...pauza...i diabelski uśmieszek..."przecież TO (stół) trzeba śrubami przykręcić do podłogi"...............diabelski uśmieszek po raz drugi "nigdy go nie będziesz mogła przestawić, albo w Twoich ukochanych deskach będą mega dziury"...............moja cisza i szklące się oczka..............puenta Oficera: "przecież wiesz, że niczego bym Ci nie odmówił"..............i stół pozostał marzeniem........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 12.10.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 No Kici, jak to, nie było Cię wieki, wracasz, kusisz opisem, ale zdjęć nadal nie ma.... Ja się tak nie bawię, ja chcę zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 13.10.2010 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Anja czasu mi jak zwykle brak...nie mogę się ogarnąć po tym krótkim urlopie...w domu też wybuchowa atmosfera (nie pytaj o szczegóły)...mam nadzieję, że w weekend nadrobię, a tym czasem wybacz:hug: Mam dość żarówek w salonie i szukam oświetlenia...do podwieszanego sufitu...nie chcę żadnych oczek bleee. Marzą mi się jakieś industrialne reflektorki (w przyszłości mają pasować do stołu z Riviera Maison i krzeseł Pedrali Queen- dwa przydymione już zamówiłam i czekam:-)) bądź nordale - tu Aneta liczę na Twoją pomoc:rolleyes: - tylko, że muszą spełniać funkcje oprawy stropowej. Z reflektorków jeden typ mam:http://img199.imageshack.us/img199/6817/898lw.jpgBy ungezogene at 2010-10-13 ................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thnd 13.10.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Witaj googulek, no czytaj czytaj - nie ma to jak niesamowita historia:cool: Ja, przyznaję się bez bicia, że Twój dziennik już dawno obczytałam - schody miodzio, będę odgapiać, tylko tralki chcę proste i marzą nam się całe białe postarzane...zobaczymy co z tego urośnie. Wczoraj wieczorem zamówiłam i zapłaciłam 40 % za ........................ pstryczki elektryczki:wave: - Fontini garby colonial biała porcelana http://www.nota-bene.com.pl/?pl_garby-colonial,50 - czas oczekiwania jakieś cztery tygodnie, bo muszą się przytoczyć z Hiszpanii, ale już się nie mogę doczekać. Będzie w nich cały dół, a na górze duuużo tańsza wersja - chromowane dźwigienki z LM. A dlaczego wyszło 40% taniej za te pstryczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 13.10.2010 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Witam thnd. To było 40% zaliczki (tyle wymagano przy składaniu zamówienia) i niestetyż nie miało to nic wspólnego ze słowem taniej A szkoda bardzo, bo tak je miłuję, że nie obraziłabym się, gdyby rozgościły się również na naszej górze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thnd 14.10.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Z tego co wyczytałam kosztują po 400zł za jeden? zastanawiam sie czy zamawiajac bezposrednio u producenta nie byłoby taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 14.10.2010 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Swoje pstryczki zamawiałam w kwietniu i cena za jedno-biegowy wynosiła około 200 pln, przełączniki świecznikowe i schodowe około 240 pln. Ceny zawierały 25% rabatu przeze mnie wywalczonego Polecam Galerię Nota Bene - bardzo miła obsługa i dostawa bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts