Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nie ma jak w domu - poszukiwania wnętrza...

Recommended Posts

aaaaa tam, czy pies, czy wydra - grunt, że urocza, słodziutka i milutka, jak mawiają moje Córeczki:)

ciekawe, co to za niespodziewajkę szykujesz; wierzę, że się nią pochwalisz??

Ach, schody Ash, marzenie, masz rację!!!

Edytowane przez Anjazzielonego

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

I proszę...nie ma jak to odpowiedź eksperta :-) Zajączka Michalina już sobie siedzi na białym biurku w gabinecie i czeka na sesję foto...gdyby nie fakt, że wrócił Oficer, byłabym z nią spała...taka jest milusi...tylko przed Conti muszę jej strzec, bo ona też zapałała do niej miłością wielką niestetyż i od rana zamiast przed kominkiem ( favourite space) śpi koło biurka :rolleyes:...czego nie robi się z miłości....

Jestem gaduły moje :hug: Z tym portem to żeś Aneta trafiła w 10;) Tylko, że to port w Świnoujściu był...pojechaliśmy spontanicznie na parę dni złapać jodowego oddechu...i z płaczem trzeba było wracać do pracy:(

W domku się dzieje, ale nie do obfocenia niestety : porządki na działce (skąd się tyle śmieci nazbierało to ja nie wiem...) i izolacja strychu w przygotowaniu na zimę...ponoć ma być niegorsza od ostatniej...

Wieczorami palimy w kominku i tak się zaraz przyjemnie cieplutko robi i ogień sobie strzela i gaz się nie kręci na liczniku...jednak dobry kominek to jest tooo....

Okiennica zamontowana, półeczka zamontowana, wygrzebany na starociach stoliczek trafił do rąk dziewczyn z Mode i pięknieje..., lampion koło kominka wisi, ale brakuje mu jeszcze łańcucha (dzisiaj wygrzebię jakiś w LM), parawan-obraz (to ta niespodziewajka) dotarł i stoi między kuchnią a salonem....i.....następca Wacława wygrzebany w antykach jutro ma być nasz i pojedzie do dziewczyn w celu przybrania nowych szat...Teraz muszę to wszystko odkurzyć i cyknąć fotki...a tymczasem czytam i nadrabiam zaległości...

Edytowane przez kicikici

Wlazłam na stronę zapodaną u Lasche (gdzieżby indziej...) i się nie mogę wyzwolić:o:o:o

Nie miałabym nic (absolutnie nic) przeciwko TEMU w salonie w części jadalnianej....

http://img832.imageshack.us/img832/65/getbackschooltablemetal.jpg

By ungezogene at 2010-10-11

http://img291.imageshack.us/img291/65/getbackschooltablemetal.jpg

By ungezogene at 2010-10-11

....czy to realne, żeby romantyczna dusza Oficera na coś takiego przystała.....

Lasche niedobra kobieto Ty, Ty.....

Aneta do mojej, otwartej z każdej strony kuchni też średniawo pasuje, ale kusi strasznie...reakcja Oficera (bezcenna): skrzywiona warga bynajmniej nie w zachwycie...pauza...i diabelski uśmieszek..."przecież TO (stół) trzeba śrubami przykręcić do podłogi"...............diabelski uśmieszek po raz drugi "nigdy go nie będziesz mogła przestawić, albo w Twoich ukochanych deskach będą mega dziury"...............moja cisza i szklące się oczka..............puenta Oficera: "przecież wiesz, że niczego bym Ci nie odmówił"..............i stół pozostał marzeniem........

Anja czasu mi jak zwykle brak...nie mogę się ogarnąć po tym krótkim urlopie...w domu też wybuchowa atmosfera (nie pytaj o szczegóły)...mam nadzieję, że w weekend nadrobię, a tym czasem wybacz:hug:

Mam dość żarówek w salonie i szukam oświetlenia...do podwieszanego sufitu...nie chcę żadnych oczek bleee. Marzą mi się jakieś industrialne reflektorki (w przyszłości mają pasować do stołu z Riviera Maison i krzeseł Pedrali Queen- dwa przydymione już zamówiłam i czekam:-)) bądź nordale - tu Aneta liczę na Twoją pomoc:rolleyes: - tylko, że muszą spełniać funkcje oprawy stropowej. Z reflektorków jeden typ mam:

http://img199.imageshack.us/img199/6817/898lw.jpg

By ungezogene at 2010-10-13

.................

Witaj googulek, no czytaj czytaj - nie ma to jak niesamowita historia:cool: Ja, przyznaję się bez bicia, że Twój dziennik już dawno obczytałam - schody miodzio, będę odgapiać, tylko tralki chcę proste i marzą nam się całe białe postarzane...zobaczymy co z tego urośnie.

Wczoraj wieczorem zamówiłam i zapłaciłam 40 % za ........................ pstryczki elektryczki:wave: - Fontini garby colonial biała porcelana http://www.nota-bene.com.pl/?pl_garby-colonial,50 - czas oczekiwania jakieś cztery tygodnie, bo muszą się przytoczyć z Hiszpanii, ale już się nie mogę doczekać. Będzie w nich cały dół, a na górze duuużo tańsza wersja - chromowane dźwigienki z LM.

A dlaczego wyszło 40% taniej za te pstryczki?