rere79 22.12.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 http://www.presentationmagazine.com/powerpoint-templates/00308/468slide1.jpg Jadą, jadą sanie w górze coś im mruga niech ta Betlejemska Gwiazdka świeci nad Tobą i Twoimi bliskimicały czas przynosząc szczęście i zadowolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 22.12.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Życzę Ci nadziei, własnego skrawka nieba, filiżnki dobrej, pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego, co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami. Wesołych Świąt! Merry Christmas! Buon Natale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 22.12.2010 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Zdrowych i spokojnych Świąt życzy Beauty z Rodzinką http://swiat-obrazkow.pl/obrazy/2/294/nad_zamarznieta_rzeka_boze_narodzenie_swieta_swiateczne_obrazki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 23.12.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://img573.imageshack.us/img573/8757/yczeniareniferpepe2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 24.12.2010 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Na Wigilę Czekając, kiedy wzejdzie wigilijna gwiazdaDo wpół zmarzniętej szyby przywarł chłopiec mały.Patrzył - zimowe ptaki wracały do gniazda,Jakby tego wieczoru też świętować chciały.Niegdyś gwiazda z Betlejem mędrców prowadziła,Dziś znak daje, by zasiąść do świętej wieczerzy,By biel opłatka ludzkie waśnie pogodziła,A w sercu znów zamieszkał Ten, co "w żłobie leży".Chwila jedna! Przy tobie nikną odległości,Co szare - zmienia się w odświętne, tajemnicze.Daj nam więcej takich, spragnionych miłości,Niech świat przy żłóbku Twoim odmienia oblicze. o. Franciszek Czarnowski ... takiego nastroju Wigilii i Świąt Bożego Narodzenia przeżytej w miłości i spokoju Wam życzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.12.2010 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 http://lh4.ggpht.com/_s9QJncbwfnM/TRUxTX_VLqI/AAAAAAAATcA/1ie6uMS398Y/19585__image007.jpg Zdrowych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku życzy Nel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.01.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Kicia wszystkiego dobrego w Nowym Roku :hug:gdzie Ty sie podziewasz Kochana:( stesknilam sie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 07.01.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Witaj, Kici! Co dobrego/ nowego/ pięknego w nowym roku?Jak się mieszka? Czy macie już blat w kuchni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 18.01.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Kici - Co u Ciebie ??????? Mam nadzieję, że wszystko OK ... Odezwij się ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 18.01.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Ja też mam nadzieję, że nasza Kicia nas nie opuściła na wieki. A Ty, Mycha, już do swojego wątku wracaj na pogaduchy, no, raz dwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 18.01.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 a teraz ta przepadła ...Kici wracaj na ten tychmiast bo czekamy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.01.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Kicia nie rob jaj - wracaj:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 23.01.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Kicia "podczytuję" Cię od jakiegoś czasu z wielką przyjemnością. Zafascynowała mnie Twoja praca nad malowaniem stołu. Nie mogę się w tym połapać: można bejcować drewno a potem je potraktować olejem? Proszę opisz krok po kroku jak robiłaś swój stół i jakich używałaś preparatów. Niedługo mam mieć olejowany blat w kuchni i nie pasuje mi kolor olejowanego dębu. Chcę go trochę spatynować bielą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.01.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Elcia mozesz uzyc najpierw bialego albo szarego oleju a potem bezbarwnego - ja tak robilam. Nie no nasza Kicia chyba na wakacjach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 25.01.2011 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Tak, tak na wakacjach...przymusowych sobie leżę Przepraszam, że mnie tak długo nie było, ale nie miałam ani czasu ani siły na neta. Ciotki klotki gadałyście, gadałyście i ... będzie nas troje Mam nadzieję...teraz mocno o to walczę...a szczegóły jak już się wszystko poukłada. Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim za życzenia świąteczne i noworoczne ... i za wywoływanie do tablicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 25.01.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 o rany, ANIA!!! WIELKIE WIELKIE WIELKIE GRATULACJE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 25.01.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 oo to trzymamy kciuki!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 25.01.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 gratulacje!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.01.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Kicia super !!! gratulacje:hug: Dbaj o Siebie i Malenstwo a my cierpliwie poczekamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.01.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Kicia to super wieści! To druga ciąża o której dowiedziałam się w trakcie 3 dni Serdeczne gratulacje i dbaj o Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts