panczurka 13.08.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Kicia gratuluję przeogromnie szczęśliwym rodzicom!!! Cieszę się, że z Wami wszystko dobrze i że zaraz będziecie w domku:) Magda - jesteś już 4-tą osobą z 10.10 jaką znam. Poza jednym wyjątkiem (moja szefowa), wszystkie są superowe A tak poza tym - czy ja już się na FM ostatnia w dwupaku zostałam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 13.08.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 13.08.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Panczurko, Iwek jeszcze została... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 13.08.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Aneczko dziękuję - czuję się trochę pocieszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.08.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Kicia GRATULACJE i czekamy na zdjęcia niecierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.08.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 kicikici serdeczne gratulacje! Liczymy na szybkie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 19.08.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Gratulacje!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 20.08.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Ja dalej z niecierpliwaścią czekam na zdjęcia malutkiej. Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze i że zdjęć nie ma bo mama taka zakochana w maleństwie że się oderwać nie może Panczurko w dwupaku jeszcze ja, z tym że ja jestem na początku drogi i to pewnie ja zostanę sama jak już się inne forumowiczki rozpakują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 20.08.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 ...a inne forumowiczki może w międzyczasie zajdą heheh??? No to coffee trzymam kciuki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.08.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Kicia no pochwal sie ta Wasza Kruszyna;), ja codziennie zagladam w nadziei , ze w koncu poznam Basie:) no i napisz jak sie odnajdujecie w nowych zyciowych rolach:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 21.08.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 puk puk gdzie jest Basia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 21.08.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Aniu, ale cudnie! Gratuluję! I czekam na Was! Wy dzielne baby moje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.08.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 kiciu odezwij się bo my tu spragnione wieści i zdjęć jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 23.08.2011 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Kochane moje bardzo Was przepraszam za opóźnienia, ale nie mogę na nic znaleźć czasu. Docieramy się z Basikiem i z dnia na dzień jest lepiej, a ja w końcu zaczynam się przyzwyczajać do zmniejszonej dawki snu. Okazuje się, że nocami mam tego czasu najwięcej . Zdjęcia robię i postaram się jutro w końcu coś wrzucić. Basia to nasza Księżniczka - robi śliczne minki i cudnie się uśmiecha. W dzień ze spaniem jest różnie (chyba że na rękach, to nie ma problemu), ale w nocy daje nam trochę odsapnąć. Cycusia ciągnie jak pijaweczka - od pierwszych minut w szpitalu. Moje brodawki przeszły swoje (:eek:) i tylko dzięki maści Medeli wróciły do formy - teraz karmienie w końcu sprawia przyjemność nam obu:). Mała potrafi pokazać siłę swoich płuc, ale raczej tylko wtedy, gdy pieluszka pełna albo brzuszek pusty. Poród siłami natury i bez znieczulenia to wspomnienie, które nie opuści mnie do końca życia...Miałam to szczęście, że Oficer nie odstępował mnie na krok i spisał się na medal przy skurczach i całej reszcie. Poza tym trafiłam na świetną położną (Panią Basię ), dzięki której wszystko się książkowo udało. Teraz uciekam na drzemkę póki Basik jeszcze śpi i reszta relacji jutro. coffee82 serdeczne gratulacje i koniecznie dbaj o siebie i odpoczywaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.08.2011 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 kiciu super, że wszystko ok i że się odezwałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 24.08.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 No to super, że się tak dobrze z Basią dogadujecie! Podobno to rzadka rzadkość... Czekamy cierpliwie na zdjęcia Księżniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 24.08.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 to ja też siadam i czekam na Basię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.08.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 No to czekamy na foto relacje:). Dobrze ze sie Dogadalyscie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 24.08.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Fajnie, że u Was wszystko dobrze i bez problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 24.08.2011 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 (edytowane) Basik w całej okazałości: Zdjęcia pokoiku jak go ogarnę z wszędobylskich pieluch tetrowych - przez trzy dni walczyliśmy z uczuleniem na pupce od pieluch Happy zalecanych w szpitalu. Pranie non stop a dzielny tata nie rozstawał się z żelazkiem:rolleyes:. Teraz jest już dobrze i po uczuleniu ani śladu, a Pampersy się sprawdzają (nie wiem jak moja mama radziła sobie z tetrą przy bliźniakach...mi się już po tych trzech dniach śniły tylko sznurki z białymi pieluchami...). Aneczko czytałam o Waszych perypetiach...będzie dobrze...ponoć jak teraz się drze, a raczej wpada w rezonans;), to potem będzie spokojny:). Z Basika też rośnie już mała terrorystka: noc przesypia w swoim łóżeczku (budzi się dwa razy na karmienie - wynalazcy elektronicznej niani należy się Nobel:cool:), ale w dzień najlepiej sprawdza się salon i kołyska lub spacer, no a rączki preferowane są w każdej sytuacji... Na szczęście cycuś działa zawsze jako najlepszy uspokajacz, co mamie bardzo ułatwia sytuację..., dlatego trzymam za Was kciuki i uważam, że odwalasz Aniu kawał dobrej roboty, radząc sobie bez karmienia piersią, bo wbrew pozorom łatwizną to właśnie można nazwać karmienie piersią...Ogromne całusy dla Waszej trójeczki:hug:. Edytowane 8 Września 2011 przez kicikici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts