kicikici 23.03.2010 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Mówisz, masz http://www.impressionen.de/shop/produkt/Standspiegel-/3985822 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 23.03.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 dziekować, dziękować!!! i zachorować na nie!!!! niestety opcja "O" i miejsca już brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 23.03.2010 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 buuu Jak się w końcu go dorobię, to przynajmniej będziesz mogła sobie u mnie oko na czymś fajnym zawiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.03.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 deski piekne i lustro też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 23.03.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Deski z sękiem kto to widział Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 24.03.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 buuu Jak się w końcu go dorobię, to przynajmniej będziesz mogła sobie u mnie oko na czymś fajnym zawiesić moja droga ja juz oko zawieszam, dużo "fajności" już masz!!! no i na Panu Oficerze też oko mozna zawiesic (całkiem "fajne coś"- bez urazy off course) no wiadomo za mundurem panny sznurem - tylko ten juz zasznurowany przez Ciebie!!! więc się nie tykam.,tylko okiem zerkam dobrze ze mój małżon tego nie czyta, hihihi wiosenne pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 24.03.2010 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 A Lutajce od rana humorek dopisuje W tym mundurze to bezapelacyjnie ukryta jest moc - zawsze miękną mi kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 24.03.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 słońce za oknem to i humor wyśmienity co do kolan -to tak powinno być!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 24.03.2010 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Aż się z piersi wyrywa: Dzisiaj rano niespodzianie zapukała do mych drzwi Wcześniej niż oczekiwałem przyszły te cieplejsze dni Zdjąłem z niej zmoknięte palto, posadziłem vis a vis Zapachniało, zajaśniało wiosna, ach to ty Wiosna, wiosna, wiosna, ach to ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 24.03.2010 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 To dzisiaj wiosennie pogadamy o kuchni Właściwości: powierzchnia około 13m2, okno 1,50m na 1,50m i drugie 2,50m na 1,50m, otwarta na salon, drugie wejście otwarte z holu; ma służyć między innymi do gotowania Cel nadrzędny: pyszna kawa i "cztery litery" na parapecie Ściany to głęboki szary, rzekłabym antracyt: dwie z oknami, jedna to wejście do salonu, czwarta pomalowana, ale będzie niewidoczna, gdyż przysłoni ją słup z AGD; sufit podwieszany - zakrywa rurę spiro podciągniętą do wyspowego okapu, oświetlenie to pięć halogenów w obudowie z czarnego kryształu + dwa w okapie i trzy oczka led nad "siedzącym" parapetem, co by mogły się nieprzerwanie świecić nie rujnując przy tym domowego budżetu ; posadzka to gres szkliwiony czarny w szaro brązowe maziaje: http://img260.imageshack.us/img260/126/img1478c.jpg Parapecik: http://img7.imageshack.us/img7/6549/img1475hz.jpg Ściana z AGD: http://img215.imageshack.us/img215/8889/img1476je.jpg Mniejsze okno: http://img242.imageshack.us/img242/1182/img1479y.jpg Wejście z holu: http://img404.imageshack.us/img404/7021/img1477sb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda.o 24.03.2010 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 krótko mówiąc: OCH i ACH !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 25.03.2010 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 OCHY I ACHY zasłużone: Pan oficer malował a ja lakierowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asika13 25.03.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 witam,witam jak to juz ktos wyzej napisal i ja za stadem przylecialam pieeknie deski - cudne,turkusy,cudne,okna piekne i pomysl na to cos na s- rewelacyjny!! Gdybym mogla kiedykolwiek miec dom,a nie bede miala- niestety,to nie zawahalabym sie ani chwili -rewelacja! lampa Lutajki i do mnie bedzie zakupiona ,dziekuje bardzo,bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 25.03.2010 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Witaj asika13 w moich progach Dziękuję za wszystkie pochwały i dusza mi się raduje, że się spodobało Gdybym mogla kiedykolwiek miec dom,a nie bede miala - życie jest pełne niespodzianek..."doświadczona" Ci to mówi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asika13 25.03.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 mah,masz racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 25.03.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 hej, u mnie też będą dodatki turkusowe tak naprawde okropnie trudno trafić na "prawdziwy" turkus, mam na mysli taki bardziej zielonkawy, niż niebieski i żeby nie było banalne... masz rację, z zasłonami jest duzy problem w necie ale w realu jest lepiej, w kilku sklepach wyszperałam coś, co by odpowiadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 25.03.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 a jeszcze jedno, trochę prywaty jak napotkasz gdzieśturkusowe gałki do mebli kuchennych, daj znać, proszę w polskich sklepach niestety ten kolor, jak i interesujące kształty, nie są spotykane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 25.03.2010 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Witam gości W takim razie Magdala zasłony będę najpierw podglądać u Ciebie Dla mnie turkus w różnych odsłonach jest zachwycający, ale przede wszystkim w dodatkach - nie przeżyłabym chyba turkusowej ściany U siebie dodatki będę dobierać w odcieniu swoich luksferków http://img153.imageshack.us/img153/275/turkusoweluksferki.jpg Jeśli chodzi o uchwyty - na polskim rynku kiepsko i raczej niebieskie, niż turkusowe. Może warto zamówić uchwyty drewniane w takim kształcie, który Ci najbardziej odpowiada a potem je pomalować...I jakie byłyby oryginalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 25.03.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 tez o tym myslałam, ale boje sie, ze po jakims czasei farba zacznie obłazić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 25.03.2010 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Zabezpieczysz je odpowiednim lakierem i powinno być wszystko w porządku. Poza tym to nie jest jakiś mega-wydatek, więc za jakiś czas z przyjemnością je zmienisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts