kicikici 13.04.2010 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 kicikici, to zrób tak: skopiuj direct link w imageshack i daj rozszerzenia jak w starej wersji forum [jpg][/jpg] - niestety ręcznie. wtedy wyjdą duże. niestety tej opcji w automacie nie dali, bo w ten sposób chcą odciążyć forum, Monah ale w którym miejscu wstawić to rozszerzenie - zaraz pod tekstem o tak [jpg]http://img220.imageshack.us/img220/5786/img1497r.jpg[/jpg] czy w opcji zarządzaj załącznikami ... zwariuje zaraz:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 13.04.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 ja sobie wstawiam w tekście, dodaję kody [/img] i działa. więcej roboty, ale jeżeli chcesz mieć duże foty w tekście, to w ten sposób masz. być może jest inna opcja, ale mnie się nie chce na razie przeszukiwac nowego forum, nie mam czasu i cierpliwości do tego edit: sorry, napisałam poprzednio [jpg][/jpg]- chodziło mi o ' alt='jpg]- chodziło mi o '>, afkors, tak jak na starym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 13.04.2010 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Już wiem już wiem już wiem:D Małgoś Monah spróbuj tak jak pisze Małgoś - prościej niż wpisywać zdjęcie z ręcznym rozszerzeniem - kopiujesz w Iamgeshacku ten pierwszy długaśny link Forums i wklejasz go bezpośrednio pod tekstem:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 13.04.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 o, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.04.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Już wiem już wiem już wiem:D Małgoś Monah spróbuj tak jak pisze Małgoś - prościej niż wpisywać zdjęcie z ręcznym rozszerzeniem - kopiujesz w Iamgeshacku ten pierwszy długaśny link Forums i wklejasz go bezpośrednio pod tekstem:cool: Oooooo wlasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.04.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Ja robie dokładnie tak jak Małgoś pisze - wychodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 14.04.2010 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Przyszedł czas na oficjalne zakomunikowanie i przedstawienie mojej ulubionej, a teraz także zaakceptowanej przez Pana oficera, tapety na zabudowę w wiatrołapie: http://img109.imageshack.us/img109/6244/tapetablackwhitepicture.jpg By ungezogene at 2010-04-14 Przegłosowała wszystkie alejki, schody i uliczki i została faworytą Z pozytywnych wieści: w piątek montują panele w pokoju GG (czyt. gabinetowo-gościnnym) wraz z piękniusimy dużymi białymi listwami, a Pan oficer obiecał zamontować żyrandol - jak nic w sobotę sesja fotograficzna:cool: Z wieści: NIE MA KUCHNI :mad: Jestem tak zła, że nawet te buźki nie są w stanie tego wyrazić :mad: Zamówienie na kuchnię złożyliśmy w lipcu 2009 roku!, wstępne należności (50%) terminowo uregulowaliśmy, a super szef firmy informuje nas, że dopiero w tym tygodniu będzie składał fronty (termin montażu na piśmie ustaliliśmy na 12/04/2010!). Podobna historia z AGD - zapłaciliśmy całość za sprzęt z końcem stycznia, a oni dzień przed zaplanowanym montażem informują nas, że nie zdążyli zamówić jeszcze lodówki i zmywarki!!!!!!!!!!!!!!! Normalnie mnie zaraz coś trafi - i żeby to była firma "krzak", ale to jest renomowana koszalińska firma mebli kuchennych!!!!!!!!!!!!Daliśmy im czas do końca kwietnia i mocno wierzę w to, że niezbyt miła rozmowa z Panem oficerem przywróci ich do pionu...I pomyśleć, że w tamtym tygodniu mocno się zastanawialiśmy nad blatami od nich - a w życiu! ...no trochę mi lżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 14.04.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Kicikici - nie denerwuj sie szkoda urody... a niestety tak jest z tymi wszystkimi firmami... ja to mam zawsze wrazenie, ze przed tymi wszystkimi stolarzami, hydraulikami, instalatorami itp. to powinnam czerwone dywany rozwijac bo doslownie za niskie me progi... a szkoda gadac a i chcialam powiedziec, ze podgladam watek bo bardzo fajne inspiracje u Ciebie znajduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 14.04.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 nosz kurde jak się czyta takie historie to ręce opadają. my też mieliśmy przeboje ze schodami, ale nie aż tak długo. W DUPACH IM SIĘ POPRZEWRACAŁO, niestety... się kicikici nie denerwuj bo zmarszczek dostaniesz! szkoda nerwów... tapeta z Eijffinger oczywiście boska, zawsze byłam jej fanką napisz, czy bardzo Cię finansowo wykończy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 14.04.2010 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Witaj Malgosza - cieszę się, że Cię w końcu do mnie przywiodło;) Ty wynajdujesz coś u mnie, a ja nie pozostając Ci dłużna - szperam u Ciebie:cool: A wracając do tej nieszczęsnej kuchni - mam nadzieję, że mi urody na to złoszczenie wystarczy. Normalna rzecz, że na budowie nie zawsze wszystko idzie z planem - u nas a jakże spie....li nam dach i Pan oficer razem z teściem, w pocie czoła doprowadzali go do użyteczności (pierwszy raz w życiu robili za dekarzy:eek:), otwory drzwiowe też pozostawiają wiele do życzenia, no i kątów prostych ewidentny brak . Jednak ta kuchnia to dla mnie szczyt bezczelności - tyle miesięcy, a niby "szef" nie potrafi przeprosić, tylko wymyśla jakieś bzdurne historyjki i po prostu kłamie...nigdy nikomu tej firmy nie polecę i mam nadzieję, że fronty będą te które rzeczywiście zmówiliśmy + fachowy montaż, to może wtedy powstrzymam się od jawnego wymieniania nazwy firmy... Monah tapetkę będę przyklejać na drzwi szafy w zabudowie - muszę przeciąć ją na pół; to są takie spore panele - wymiary: 2,79 x 2,80 m i jeden mi wystarczy (nawet za dużo o jakiś metr:confused:), a cena, jak dobrze przypuszczasz, wykańczająca a jakżeby inaczej - około 1350 za panel:jawdrop: - jak znajdziesz tańszy odpowiednik, to koniecznie mnie poinformuj, w innym przypadku nie będę miała wyjścia:( Jak tak się dłużej przyglądam tym "Twoim" Esedra Bruco, to se wymyśliłam, że pasowałyby nad stół (takie 25 cm długości), zamiast wcześniej typowanych kryształków i myślę, że krzesła Pedrali też by się na nie nie obraziły. http://img24.imageshack.us/img24/6572/brucol.jpg By ungezogene at 2010-04-14 Jedna żarówka już wisi, to można sobie wyobrazić - podejrzewam, że reakcja Pana oficera będzie zbliżona do reakcji F. http://img246.imageshack.us/img246/6427/malownaywasnorcznieprze.jpg By ungezogene, shot with Canon EOS 1000D at 2010-02-27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 14.04.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 no to trzymam kciuki za kuchnie i jezeli wpadly Ci w oko te super lampki od Monah to koniecznie zobacz jeszcze te : http://www.artelight.pl/pl/lampy-wewnetrzne/lampy-wiszace/catellani-smith-minimalismo-10.html sa przepieknie wykonane i jeszcze inna serie: http://www.artelight.pl/pl/lampy-wewnetrzne/lampy-scienne/catellani-smith-cartaflex-1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 14.04.2010 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Malgosza (mam słabość to tego imienia:hug:) ta Catellani & Smith - Minimalismo 10 śliczności ale za długa:(, a ta Monah najkrótsza jest 25 cm i tak jest ok, bo dłuższe będą nam zasłaniać TV - oglądany nie za często, ale jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 14.04.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 no ale przeca je wyginac można chyba? to sobie odegniecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 14.04.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 no to wyginanie jest w tym najlepsze hehehe Monah masz ceny tych lampek Bruco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 14.04.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 osz ty leniu, wpisz w wyszukiwarkę Esedra Bruco, to Ci parę sklepów wyskoczy. coś w zakresie 200-300 zł.ja się zastanawiam, czy nie kupić 2 średnich do podświetlenia ściany ceglanej. ale małżon trupem padnie chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 14.04.2010 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Szkoda by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 14.04.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 osz ty leniu, wpisz w wyszukiwarkę Esedra Bruco, to Ci parę sklepów wyskoczy. coś w zakresie 200-300 zł. sorki Monah ale chyba z braku kawy??? mozg mi przestal pracowac... dzieki i pedze po mocny lyk espresso by znowu sie czyms nie popisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 14.04.2010 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Szkoda by było no szkoda, ładny chłopak, młody nawet jeszcze dość... sorki Monah ale chyba z braku kawy??? mozg mi przestal pracowac... dzieki i pedze po mocny lyk espresso by znowu sie czyms nie popisac hehehe no dziś taki dzień, że bez kawy ani rusz. ja też chodzę jak błędna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 15.04.2010 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 I d.....pa blada z tymi żarówkami - Pan oficer, to jednak nie od parady ten swój tytuł nosi - ja tu przygotowałam całą armię argumentów, spodziewając się reakcji podobnej do F. Monah, a on spokojnie, że są piękne i oczywiście by mi ich nie odmówił i że skoro upieram się, że będą idealnie pasować, to na pewno mam rację....i i i potem pokazał mi rysunek montażowy i z pełną satysfakcją w głosie oznajmił, że nie da się ich zamontować na podwieszanym suficie, bo KG tego nie wytrzyma:eek: Od kiedy to się takie przebiegłe zrobiło:eek: Muszą być jakieś oczka sufitowe:( Czy kotś widział oczka sufitowe-żarówki????? Z Esedra jeszcze te są w miarę (Clap) http://img690.imageshack.us/img690/9884/esedraclapf.jpg By ungezogene at 2010-04-15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 15.04.2010 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Hura hura hura:wave: dzisiaj jest mój dzień! Oj ciekawam wieczornej reakcji Pana oficera:evil: Moje Drogie Catellani&Smith Minimalismo - wbudowywane żarówy tak jak oczka sufitowe http://img202.imageshack.us/img202/4584/catellanismithminimalis.jpg By ungezogene at 2010-04-15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts