jimt 26.02.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Witajcie,Proszę prześlijcie mój apel o adopcję Gucia. Gucio to kot znaleziony podczas mrozów na ulicy, ze strasznym stanem zapalnym oczu. Wszystko wskazuje na to, że pozostanie niewidomy. Oczy są w trakcie leczenia, niestety okazało się, że ma tez białaczkę. Jest bardzo spokojny i chce się przytulać, garnie się do człowieka. Troszkę na zdjęciu wygląda jak Gremlin ale w rzeczywistości jest nieco ładniejszy Całość leczenia będzie zasponsorowana. Może być to nawet domek tymczasowy – teraz Gucio jest w klinice, jeśli nie znajdziemy mu szybko domu to zostanie uśpiony. Nie może być z innymi kotami. Pozdrawiam Ewa ps. Przekazuje informację o koleżanki kociary. Zainteresowanych adopcją lub zostaniem tymczasowym opiekunem prosze o kontakt na @ z p.w. pod postem. pozdrawia jimt zdjecie:http://katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-DOM-DLA-GUCIA-W0QQAdIdZ188593704 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jimt 01.03.2010 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Jeśli znacie samotna osobę,albo kogoś kto rzadko wychodzi i potrzebuje zajęcia to może zechce wziąć Gucia Gremlina do siebie. Zawieziemy go na terenie śląska i dalej jeśli będzie trzeba Przygotujemy wyprawkę(kuwetę, żwirek, jedzenie) Proszę zastanówcie się. Pomóż kotu, kot pomoże odpędzić samotność i smutek, do całe swoje ciepło tylko dla ciebie pozdrawiam jimt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaniko 01.03.2010 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Jest mi baaaaardzo żal Gucia , nie moge go wziac bo mam niezły bałagan z moimi kotami, ( jeden półślepy) ale chociaz podbijam. Moze sie ktos ze Slaska zlituje nad bidnym kociątkiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 02.03.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Ja też podbijam, niestety daleko Katowice no i mam małego szczeniaka więc nie bardzo, a kotek potrzebuje spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jimt 03.03.2010 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Dziekujemy za wsparcie i kibicowanie:D Jimt czyli J&M. T. ma trzy koty(wszystkie przygarniete) i gdyby nie zastrzeżenie, żę Gucio nie moze przebywac z innymi kotami(białaczka) to mielibyśmy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts