monikaa13 26.02.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 http://www.elazienka.net/userfiles/image/seria_kwadro_red.jpg Kolor właśnie ten, ciemny czerwony lub ew. biały. Na żywo wyglądają super ale jak z jakością?Fronty na wysoki połysk. Szuflady z samodomykaczem. W grę wchodzi szafka wraz z umywalka 80cm. Cena szuflady 780, słupka też coś podobnie, umywalka ok. 500. Jakie ew. kafl edo niej dobrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarownica jaga 26.02.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Szafki super!! Niestety nie wiem jak jest z ich jakością. Co do kafli to ja bym poszła w szarości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 26.02.2010 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Cały czas mieliśmy wizję Fragrance z LM ale te szuflady nas urzekły i właśnie mówię mężowi, że z szarym wyglądały by fajnie tylko jakim? Raczej nie gładkim, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wito2008 26.02.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 moje białe kwadro http://images45.fotosik.pl/242/4c34efbe41c38abam.jpg sama szafka ok natomiast umywalka jest z jakiegoś konglomeratu i strasznie łapie brud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 26.02.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Wito2008, a co to za kinkiety?Jest do tego jeszcze jakas lapma sufitowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 26.02.2010 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 moje białe kwadro http://images45.fotosik.pl/242/4c34efbe41c38abam.jpg sama szafka ok natomiast umywalka jest z jakiegoś konglomeratu i strasznie łapie brud Dzięki wielkie ale napisz coś więcej co tzn. łapie brud, bo wiesz my obecnie mamy jakąś taką zwykłą i też trzeba co jakiś czas umyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 04.03.2010 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Może ktoś jeszcze ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mac123 04.03.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Witajcie, stanowczo odradzam umywalki z konglomeratu, w tym KWADRO. Poza ładnym wyglądem którego praktycznie nie da się osiągnąć w klasycznej ceramice oraz przejmowania temperatury z otocznia (ciepłe w dotyku) nie mają nic więcej do zaoferowania. Szybko się brudzą oraz zarysowują swoją powierzchnie. Po krótkim czasie do wyrzucenia. Często jeśli kupione z szafką i ona dzieli los umywalki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 04.03.2010 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Poproszę zatem inne osoby o opinie o umywalkach konglomeratowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 04.03.2010 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 moje białe kwadro http://images45.fotosik.pl/242/4c34efbe41c38abam.jpg sama szafka ok natomiast umywalka jest z jakiegoś konglomeratu i strasznie łapie brud Teraz widzę, że masz super baterie, możesz podać nazwę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wito2008 04.03.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 moje białe kwadro http://images45.fotosik.pl/242/4c34efbe41c38abam.jpg sama szafka ok natomiast umywalka jest z jakiegoś konglomeratu i strasznie łapie brud Teraz widzę, że masz super baterie, możesz podać nazwę? TRES QUADRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 04.03.2010 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 A jak się sprawują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wito2008 04.03.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 A jak się sprawują? mój model to kaskada i trochę chlapie jak sie zbyt mocno odkręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 04.03.2010 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Dzięki. Kaskady mi się bardzo podobają właśnie. Nie znałam tej firmy. Pooglądałam sobie i muszę przyznać, że całkiem całkiem. Podobają mi się więc mam teraz dylemat Kludi Zenta czy ten Tres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Leppiej 27.03.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Też myślę o tym zestawie. Proszę o więcej uwag nt. konglomeratowych umywalek. Jak się sprawują (czyy faktycznie dużo gorzej niż ceramika), czyli trwałość, żónięcie, rysy, czyszczenie itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 27.03.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Witam, my zakupiliśmy ten dłuższy słupek kwadro czarny połysk - jest jak najbardziej ok, w środku ma szklane półeczki z możliwością regulacji, szufladki sprawują się dobrze tylko nie ma rączki na otwieranej szafce (na zdjęciu monikaa13 są trzy - u nas przyszedł słupek-zamawialiśmy przez twojabateria.pl-z dwoma uchwytami tylko przy szufladach). Na zlew się nie zdecydowaliśmy, bo konglomerat się nie spisał u mojej siostry, która kupiła podobny zestaw ale ze zlewem właśnie - po dwóch miesiącach użytkowania jest już mocno porysowany i raczej niedługo nadawał się będzie, ze względów estetycznych, do wymiany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Leppiej 27.03.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Witam, my zakupiliśmy ten dłuższy słupek kwadro czarny połysk - jest jak najbardziej ok, w środku ma szklane półeczki z możliwością regulacji, szufladki sprawują się dobrze tylko nie ma rączki na otwieranej szafce (na zdjęciu monikaa13 są trzy - u nas przyszedł słupek-zamawialiśmy przez twojabateria.pl-z dwoma uchwytami tylko przy szufladach). Na zlew się nie zdecydowaliśmy, bo konglomerat się nie spisał u mojej siostry, która kupiła podobny zestaw ale ze zlewem właśnie - po dwóch miesiącach użytkowania jest już mocno porysowany i raczej niedługo nadawał się będzie, ze względów estetycznych, do wymiany... Dwa miesiące i już do wymiany!? Chyba sobie odpuszczę. Kupię kilka elementów mebli, to będę zmuszony do zakupu kolejnych umywalek... Czyli nie warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 27.03.2010 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 My praktycznie jesteśmy zdecydowani. Cały projekt robimy pod te meble. Hmm trochę martwi mni et aumywalka. Naprawdę aż tak kiepsko. Dwa miesiące!!! Jakby tyle miało wytrzymać to nie warto ale chyba można dobrać inną? A co z umywalkami z dolomitu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Leppiej 28.03.2010 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Tylko czy da się dbrać inną tak, by pasowało (długość, szerokość i głądokość - bo w końcu nie może przeszkadzać na przesuwanie się szuflady). Meble fajne, ale łazienka ma być praktyczna. Na sklepowej ekspozycji wydaje się być o.k. Nie może być tak, żebym się bał puścić wodę z kranu na umywalkę, bo mi ją wyżłobi Na razie opinie nt. mebli są o.k., ale umywalka jest wąskim gardłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wito2008 28.03.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 mebelki są ok, natomiast co do umywalki to wydaje się że nie ma takiego "poślizgu" jak ceramika i łatwo sie wszystko czepia , kamień brud itd na razie nie używam intensywnie bo nie mieszkam ale jaby miała starczyć na 2 miesiące to kiepsko bo zaopewne trzeba będzie wymienić szafkę i umywalkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts