nemek1000 26.02.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Witam W jednym z czasopism budowlanych przeczytałem, że istnieje możliwość pomalowania płytek ceramicznych w łazience celem odnowy łazienki. Są do tego podobno jakieś specjalne farby i lakiery. Stąd moje pytanie czy ktoś się z czymś takim spotkał, gdzie to można zakupić i jaki to daje efekt. Niestety w moim przypadku na razie nie wchodzi możliwość wymiany glazury na ścianach a takie rozwiązanie odpowiadało by mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popolg 01.03.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 widziałem na allegro ktos oferował ale tylko parę puszek takiej farby po 14zł /l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 04.11.2015 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Pomalowaliśmy płytki ceramiczne w kuchni. Zapraszamy do oglądania i komentowania: Zobacz inne filmy murator.tv - Telewizji Budowlanej Muratora- to telewizja poradnikowa o Was i dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts