e-mól 27.02.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 kuchniarze czasami mówią że blat będzie z lepszego laminatu, któryś pamiętam mówił o niemieckich laminatach. Kojarzycie firmy robiące laminaty na blaty, które wyróżniają się jakością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 27.02.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Pfleiderer na przykład (taki wlasnie mam i nie mam zastrzeżeń) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 27.02.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Pfleiderer na przykład (taki wlasnie mam i nie mam zastrzeżeń) no to pojechałeś po firmie - jeżeli chcecie miec dobrą płytę czy blat -pierw zobaczcie w jej parametry techniczne , porównać i wówczas możecie polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts