tomeki1 27.02.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 (edytowane) Próbowałem ogrzewać budowę za pomocą grzejników gazowych, potem elektrycznych. Wszystko bez spodziewanego rezultatu, za to koszty były ogromne. W końcu kupiłem kozę i to był strzał w dziesiątkę. Można w niej spalić wszystkie pozostałości po budowie, deski itp, których zazwyczaj nie brakuje. Koza była podłączona do komina od kominka, który będziemy za kilka dni montowac, więc musze ją odłączyć. W związku z tym koza nie będzie już potrzebna. Koza firmy Met-Spos, model PW III, kupiona w styczniu 2009. Moc grzewcza 5,5 kW, wyłożona szamotem, w komplecie 3 metry rur i 2 kolanka. Cena całości 100 PLN, czyli ułamek wartości nowego. Do odebrania w Płochocinie, 12 km od granicy Warszawy, przy trasie na Poznań. Mogę dowieźć do Warszawy, a także przesłać zdjęcia. pozdrawiam, Tomek Edytowane 14 Stycznia 2014 przez tomeki1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomeki1 07.03.2010 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Zachęcam do kupna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomeki1 10.03.2010 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Link do aukcji ze zdjęciem: http://www.allegro.pl/item952506573_tanio_koza_idealna_na_budowe_rury_warszawa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomeki1 15.03.2010 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Sprzedane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts