tapken1 27.02.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Proszę poradzić mi, czy skóry owcze nadają się na fotel samochodowy.Słyszałam, że "trzymają' ciepło, obawiam się jednak że na ubraniu będa pozostawialy wlosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 27.02.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Na początku tak - będą zostawały włosy, ale latem nie usiedzisz na tym. Poza tym, zapach lanoliny pomieszanej z zapachem zwierzęcia utrzymuje się na nowej nawet wyprawionej skórze dosyć długo i wsiąka w ubrania. Ciężko się to czyści, włos się zbija w dredy, do samochodu nie polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tapken1 28.02.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Dziękuję za poradę, a byłam juz o krok od kupna skóry.Pomyślę więc o kupnie podrzrewanej maty na siedzenie, aby choc troche ogrzać fotel.Ze wzgledu na rodzaj pracy muszę dużo jeżdzic w terenie, a zima była ciężka, namarzłam sie więc porządnie.Pzdr. i jeszcze raz dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tapken1 28.02.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Dziękuję za poradę, a byłam juz o krok od kupna skóry.Pomyślę więc o kupnie podrzrewanej maty na siedzenie, aby choc troche ogrzać fotel.Ze wzgledu na rodzaj pracy muszę dużo jeżdzic w terenie, a zima była ciężka, namarzłam sie więc porządnie.Pzdr. i jeszcze raz dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 02.03.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Podgrzewana mata to zdecydowanie lepszy pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts