ciotka klotka 28.02.2010 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Z pochodzenia jestem łodzianką ale większość swojego życia spędziłam w Bielsku-Białej.Forum śledzę już od kilku lat choć od niedawna zaczęłam w nim uczestniczyć. Wasze wypowiedzi, zdjęcia, rady były dla nas wzorem i pomocą przy budowie naszego domu.Teraz już mieszkamy, budowa prawie skończona i siedliśmy trochę na czterech literach ale przez to jest więcej czasu na komputer. Miło nam dołączyć do tak fajnego grona Forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.02.2010 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 No to witaj I czekam na dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciotka klotka 28.02.2010 01:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Witaj Nefer. Na dziennik z mojej strony to chyba już za późno, nie wiem czy dałabym radę odtworzyć teraz dwa lata budowy.Ale czytać wypowiedzi innych osób na Forum lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.02.2010 01:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Dałabyś - spoko. Chociaż domek pokaż Może być w galerii :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciotka klotka 28.02.2010 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Dziękuję Wam za miłe powitania. Wiem, że mam spóźniony refleks, ten wątek powinnam odwiedzić jako pierwszy. Jestem trochę "skłócona" z Fotosikiem, blokuje mi zdjęcia i chyba nie mogę teraz nic nowego wstawić. Zdjęcia naszego domku wkleiłam w Grupach Budujących na 27 stronie wątku Czy w Beskidach nikt nie buduje? (nie umiem wstawić linku), myślę, że te zdjęcia jeszcze tam są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.03.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Witaj spróbuj tu wklejać zdjęcia http://www.imageshack.us/ prosty i bezpłatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts