Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WANNA Z HYDROMASAŻEM - opinie, modele, rady, eksploatacja, uwagi

Marbo

Wanna z hydromasażem  

50 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wanna z hydromasażem

Recommended Posts

Musze kupić wanne - marze o takiej z hydromasazem. I koniecznie musi być WYGODNA!!!! taka, żeby mozna w niej było polezeć i odpocząć.

Długość wanny 170cm.

Czy mozecie mi cos polecic?? jakiej firmy i jaki model/kształt - szerokość, głębokość, pojemność????

czy wanny mozna kupic w sklepach internetowych????

• Odpowiedzi 432
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A to problem bo to co dla jednych może być wygodne dla Ciebie nie musi więc trudno coś tak doradzić. Może pojedź do większego miasta gdzie na pewno mają w sklepach większy wybór - tam będziesz mogła sobie spokojnie wybrać wannę a u siebie tylko zamówisz to co wybrałaś.

Ja mam narożną wannę 150x150 i dla nas jest super.

Witam

Jeśli macie chęć nabyć bardzo dobrej klasy wanne z hydromasażem (POOLSPA) i za faktycznie niewielkie pieniądze (wanna która kosztuje w cenie katalogowej 4018,- za 3000,-) to zapraszam do mego salonu na ul. Grochowską 333a

Pozdrawiam

Marek

niestety nie jestem z Warszawy :evil:

a jaka to wanna?

Zanim zadecydujecie o kupnie wanny z hydromasażem, polecam wątki choćby takie jak te:

http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=272402&highlight=hydromasa%BF#272402

http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=2845&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=hydromasa%BF

A jak dobrze poszukać, to wątków jest pewnie znacznie więcej.

Pozdrawiam