Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WANNA Z HYDROMASAŻEM - opinie, modele, rady, eksploatacja, uwagi

Marbo

Wanna z hydromasażem  

50 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wanna z hydromasażem

Recommended Posts

wanna - wanną (ja tam hydromasazowych wanien nie lubie, bo za bardzo halasuja) !

:p Ta w ogole nie halasuje, bo pompa /zamiast w obudowie wanny :wink: / jest w innym pomieszczeniu. Ale dzieki temu moze miec duze cisnienie jak "w prawdziwym jacuzzi", ze majtki same spadają :D

• Odpowiedzi 432
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

wanna - wanną (ja tam hydromasazowych wanien nie lubie, bo za bardzo halasuja) !

:p Ta w ogole nie halasuje, bo pompa jest cichutka /no i zamiast w obudowie wanny :wink: jest w innym pomieszczeniu/. Ale dzieki temu moze miec duze cisnienie jak "w prawdziwym jacuzzi", ze majtki same spadywują :D

Wojtku, nie bądź złośliwy, to nie eleganckie.

Mam Poolspe(ponad 3 lata) i u mnie się nie sprawdziła. Chciałabym mieć w domku takie coś

http://www.kompleks.pl/index.php?site=spa&module=realizacje&gal=6&PHPSESSID=aef5b6e434802f76372afcc7b07bff7a

Jeśli oprócz hałasu jest z tą wanną coś nie tak, to poradź.

Okno jest cudne.

Pozdrawiam Gośka.

:p Ta w ogole nie halasuje, bo pompa /zamiast w obudowie wanny :wink: / jest w innym pomieszczeniu. Ale dzieki temu moze miec duze cisnienie jak "w prawdziwym jacuzzi", ze majtki same spadają :D

zazdroszcze w takim razie podwojnie. ja mialam mala wanne z hydro w poprzednim mieszkaniu i po moich doswiadczeniach stwierdzilam: nigdy wiecej i tak tez mowie klientom, ale widze, ze moze byc inaczej...

Wojtku, nie bądź złośliwy, to nie eleganckie.

.

Eeee tam zlosliwie :D Nie obrazaj sie, na budowie trza byc twardym nie mietkim Jesli urazilem , wybacz.

Firme Kompleks znam troche. Co do wanien mam mieszane uczucia, technologia basenowa w ogolnie przyjetym standardzie, czyli nic co zwala z nog.

Cena wanny zalezy rowniez od stosowanych rozwiazan i urzadzen wspomagajacych. Wanna s Duscholuxa z hydromasazem moze kosztowac 10tys i w tym samym kopycie ale z innym osprzetem 30tys.

Wanny duze, przelewowe maja mozliwosc wyrzucenia aparatury , stad ich wyzsza cena, lepsza wydajnosc i praktycznie brak halasu.Nie wiem jaki zestaw masz z Poolspy, ja testowalem Rome - najmniejsza z rynna przelewowa i spisywala sie niezle, przy masazu powietrznym halas niewyczuwalny .

pozdrawiam

PS Irmo nie poprawiaj mnie, majtki "spadywują" mialo być , stad kursywa w slowie :D

• 1 month później...
Witam.

Mam pytanie do użytkowników wanien z hydromasażem; czy takie wanny zużywają dużo prądu? Nie zauważyłam, żeby ktoś o tym mówił na forum, a moja znajoma (która zresztą nie ma takiej wanny) twierdzi, że to prawdziwy pożeracz prądu.

To zależy od tego ile godzin dziennie z takiej wanny korzystasz :).

Swoją drogą nie wiedziałem, że istnieją hydromasarze. To chyba takie skrzyżowanie hydraulika z masarzem (rzeźnikiem ?). :lol:

Myślę,że, jeżeli dwie lub trzy osoby będą użytkowały taką wannę po pół godziny dziennie, co dwa, trzy dni, to rachunki za prąd mnie nie zrujnują.

Jak myślicie?

A jak jest z dziećmi? Czy dzieci mogą bezpiecznie korzystać z takich wanien?

Za prąd nie, ale za wodę (w tym ciepłą) tak :(.

Ale taką samą sytuację miałabyś przy tradycyjnej wannie.

Wanna dla dzieci jest bezpieczna (niebezpieczna ?) tak samo jak tradycyjna.

podobno takie wanny ptrzebuja odpowiedniego metrażu pomieszczenia /wilgotność/. koleżanka marzyła o takiej wannie , ma małą łazienke i teraz juz by jej nie montowała; wanna drga, fugi pekają/ wanna jest obudowana, a dojście do mechanizmu od korytarza/.

To wszystko prawda.

W małej łazience taka wanna nie jest najlepszym pomysłem.

Powiem tak...

Poszlismy do znajomego męża, zeby zamowic wanne z hydromasazem.On jest szefem, wiec zalezy mu na sprzedazy.powiedział jedno.

"Do czego chcecie miec wanne?"

Fajne pytanie....no bo skoro z masazem, to to relaksu.

Owszem, jak do relaksu to mozemy kupic, ale doda nam całą reklamówke płynow do niej....

Bo jesli chcelibysmy sie w niej umyc, uzyc płynów na "piankę", szamponow, mydła- NIE WOLNO!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak wiec- po co nam kłopot w domu??Jak ja mam najpier isc pod prysznic,zeby sie umyc a dopiero potem do wanny....a niech moje długoe włosy wejdą w dysze.....kłopot gotowy. Do tego raz na miesiąc odkazanie, po kazdej kąpieli dokładne mycie.....

To ja wole mate kupic do masazu, albo raz w tygodniu zaplacic 8 zł za 15 min i isc dio jacuzzy. :D

Naprawde nie polecam, choc......sama bardzo bardzo bardzo chciałabym taką wanne... :cry: