roby2603 28.02.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Pomożecie ??? POMOŻEMY!!! na pewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.03.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Dzień dobry Przeczytałam Wasz dziennik i szalenie mi się spodobał wasz domek. Jest uroczy. Będę kibicować budowie. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiciuk 30.05.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Jeśli chodzi o Owczary to jest masakra gruz w paletach, nierówne.Troszke taniej ale to porostu wstyd że takie coś trafia do Klienta.Ja kupiłem w ROLMEXIE w Cielczy i jeszcze robią problemy z reklamacją.Mogę wysłać fotki tych pustaków:piszcie: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalumet 30.01.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 z tematu na forum wychodzi, że już mieszkaciea w dzienniku takie brakiprzykryliście dach trzciną ?masz może zdjęcia z instalacji lunyjaki wyszedł całkowity koszt rekuzastanawiam się nad nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts