bulonek 28.02.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Witammam taki problem, szpachluje postawione scianki k-g. Mam dwa miejsca na w ktorych szpachlanie chce za nic zastygnac. uzywałem juz trzech roznych rodzaji szpachli. Co ciekawe, 15 cm dalej ten sam produkt piękne się ścina.Możliwe, ze te dwa rozne miejsca są z jednej płyty ( mam sporo babrania z docinaniem bo mam skosy). Czy to wina płyty, wilgoci ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 28.02.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Ja stawiam na osiadanie pary wodnej. Czy te miejsca to nie przypadkiem jakieś naroża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulonek 28.02.2010 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Jedno miejsce jest przy belce stropowej zrobinej z drewna. to taka jakby opaska dookola calego poddasza na ktorej trzyma sie czesc dachu. natomias w innym miejscu od tech belki tez idzie czasc k-g i tam wszystko ladnie- plyty sie polaczyly i sciela szpachla drugie to koniec scianki dzialowej ale ona konczy sie nie stykajac z niczym. nie scina sie przy podlozu. wszedzie indziej na calej dlugosci wszystko jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulonek 28.02.2010 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 nie uzywalem takich rzeczy. normalnie cekol lub sniezka akryl. woda + proszek.gdzie indziej ta sama mikstura łapała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 28.02.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 a utwardzacz to, dodales do spoinowki? ...oj flash... wiele się można od Ciebie nauczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulonek 28.02.2010 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 ciepełko bylo kluczem do sukcesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulonek 28.02.2010 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 tylko ze wlaczony grzejnik olejowy zrobil saune na poddaszu az sie piece wylaczyly w calym domu a jeszcze w niekotrych miejscach nie byla wystarczajaco twarda do szpachlowania pozdrawiam i dzieki za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts