tokarool 28.02.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Na wstępie działka zostanie podzielona na dwie na pierwszej jest dom (font) a na drugiej (tył) garaż plus budynek (ciężko stwierdzić jaki rodzaj budynku) i tak osoba która sprzedaje tył (który chce kupić) mówi ze posiada projekt ale go znaleźć nie może, z opłat podatkowych wychodzi tylko ze odprowadza podatek za garaż (20m2), a reszta budynku (ok 100m2) nie widnieje na wyciągu. W księdze wieczystej nie znalazłem ani garażu ani tego budynku, dom był (ale jego nie kupuje).Jak się dowiedzieć jaki to jest budynek (gospodarczy, warsztat itp) czy wszystko jest w 100% legalne, nie chce mieć później trudności ani dodatkowych kosztów. Budynek chciałem przerobić na mieszkalny pomału zaczynam się zastanawiać czy będzie to opłacalne. Mam wielka nadzieję że ktoś bedzie w stanie mi pomóc Ps. dodam jeszcze ze na mapce geodezyjenj (tak chyba sie ona nazywa wyciagnieta do celów wydania warunków zabudowy) budynek jest nakreślony. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/139084-kupno-dzia%C5%82ki-z-budynkiem-ale-czy-nie-jest-to-samowolka/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts