tokarool 28.02.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Na wstępie działka zostanie podzielona na dwie na pierwszej jest dom (font) a na drugiej (tył) garaż plus budynek (ciężko stwierdzić jaki rodzaj budynku) i tak osoba która sprzedaje tył (który chce kupić) mówi ze posiada projekt ale go znaleźć nie może, z opłat podatkowych wychodzi tylko ze odprowadza podatek za garaż (20m2), a reszta budynku (ok 100m2) nie widnieje na wyciągu. W księdze wieczystej nie znalazłem ani garażu ani tego budynku, dom był (ale jego nie kupuje).Jak się dowiedzieć jaki to jest budynek (gospodarczy, warsztat itp) czy wszystko jest w 100% legalne, nie chce mieć później trudności ani dodatkowych kosztów. Budynek chciałem przerobić na mieszkalny pomału zaczynam się zastanawiać czy będzie to opłacalne. Mam wielka nadzieję że ktoś bedzie w stanie mi pomóc Ps. dodam jeszcze ze na mapce geodezyjenj (tak chyba sie ona nazywa wyciagnieta do celów wydania warunków zabudowy) budynek jest nakreślony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts