Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

czy ta działka jest warta 12 tyś zł? pomocy

Recommended Posts

witam szanownych kolegów czy ktoś jest w stanie ni powiedzieć ile może być warta taka działka:

powierzchnia działki to 440 metrów kształt pięciokąta ale domek ok 100 m spokojnie się zmieści.

lokalizacja na obrzeżu 8 tyś miasta przy działce woda ,prąd tel.kanalizacja miejska.gaz na działce nie ma żadnego słupa ani nic pod ziemią

przy drodze asfaltowe rzadko uczęszczanej z chodnikami niedaleko przystanek autobusowy . po przejściu przez drogę tj jakieś 20 metrów kompleks starych lasów państwowych o pow ok 20 hektarów kilkaset metrów dalej zaczyna się park krajobrazowy dolina Baryczy.ogólnie z 3 stron same lasy od Wrocławia ok 30 min samochodem,

ile może takie coś kosztować? czy ta działka może się przydać do czegoś ?nie jestem pewien ale chyba gmina posiada skrawek sąsiadujący co po wykupieniu da prostokąt ok 650 m2 ale to jutro się dowiem.

a cena za tamte 440 m2 to 12 tyś czy warto to kupić? mam 21 lat i żadnego doświadczenia w tym temacie a kiedyś może będę się budował i jeśli możecie to doradźcie mi co mam robić

dziękuje z góry za odp

To wychodzi 27 złotych z groszem za metr...

Pół godziny od Wrocławia - jak dla mnie taka cena to śmiesznie mało.

Jeśli jeszcze będzie możliwość dokupienia ziemi od gminy - brałabym w ciemno - jeśli jednak nie będzie takiej możliwości...

To bym pomimo ceny chyba zrezygnowała, bo to jednak zbyt malutki kawałek świata.

Dokup jeszcze te 650 - i będzie super.