Los Pablos 28.02.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Witam A więc stało się. Pozwolenie na budowę Kawki stało się faktem i można zaczynać... jeszcze "tylko" kredycik i ekipa i można kopać fundamenty... W związku z faktem iż uzyskanie pozwolenia zajęło trochę więcej czasu niż się spodziewaliśmy, jakoś rozmyły się ekipy gotowe stawiać tą chałupinę... Dlatego tez jeśli ktoś może podać na sprawdzone specbrygady operujące na terenie Gminy Prazmów/Piaseczno/Tarczyn to proszę o kontakt tu... lub na PW. POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.03.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Witaj ekipy nie mam ale chciałam powiedzieć, że fajny domek budujesz, tak przytulny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Los Pablos 02.03.2010 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 A dziękuję.mamy nadzieję że projekt który wybraliśmy nie okaże się zbyt przytulny (za mały) ale cóż... to pierwszy stawiany przeze mnie dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Los Pablos 17.03.2010 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 A więc tak... Pozwolenie na budowe jest. formalności finansowe w toku, no i szukamy ekipy - jak na razie mam geodetę i kierownika budowy ale oni domu nie zbudują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 09.08.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 hejka,o jak miło przeczytać gdzie się budujesz!ja również z Łosiem wiąże swoją przyszłość!pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiola_o 17.11.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 "MAR-KOP" oferuje: * koparko-ładowarki* wykopy, ławy fundamentowe, szamba* niwelacje terenu, roboty ziemne* usługi sprzętem ciężkim* rozbiórki, wyburzenia* spedycja, przewozy towarów* materiały sypkie (piach żwir ziemia torf tłuczeń)* transport drogowy wywrotkami* odśnieżanie, wywóz śniegu Telefon: 0601381678, 0691381678 Serdecznie Zapraszamy !!! Kędzierówka 3505-540 Zalesie GórneWojewództwo: mazowieckie Telefon: 0601381678, 0691381678 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meyham 27.01.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 hejka, o jak miło przeczytać gdzie się budujesz! ja również z Łosiem wiąże swoją przyszłość! pozdrawiam, To witamy sąsiadów - my także niedługo rozpoczynamy przygodę z budową w Łosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts