jaksie 03.03.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deamos 03.03.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Ja jestem za i nie uwazam, ze to jest passe. Przy sufitach podwieszanych mozna prawie wszystko i to wszystko zalezy od pomyslu i fantazji. Jednak latwo przesadzic i zrobic cos dziwnego. Wg. mnie na poczatku ludzie troche zadlawili sie zabudowami g-k robiac dziwne rzeczy co teraz skutkuje zlymi opiniami. Jednak duzo dobrego z tego zostalo i jak sie zbytnio nie szaleje to sa czesto bardzo dobrym rozwiazaniem. Moj ojciec nie lubi takich komplikacji, ale w kuchni taki sufit pomogl mu ukryc rure od wyciagu idaca miedzy scianami i umiesicic w nim swiecace oczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettka 15.01.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Witajcie,mam takie krótkie pytanie: jaką robicie/robiliście wys. sufitu podwieszanego? Zastanawiam sie między 10 a 15 cm. Wysokość samego pomieszczenia nie ogranicza mnie, chodzi mi tylko o efekt wizualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
promyczek2007 21.01.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Witam, wlasnie zaczynam kolejny remont i mam maly problem. Chce zrobic sufit podwieszany a na jedna sciane polozyc kamien dekoracyjny. Tylko mam jeden problem, odnosnie podswietlenia tej sciany. Zastanawiam sie nad podswietleniem tej sciany moze jakims paskiem czy tasma ledowa, tylko zastanawiam sie czy ta tasma oswietla cala sciane czy tylko sama gore? Czy moze ktos z was posiada takie oswietlenie kamienia.?Czy moze jakies inne rozwizanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ani.mozje 22.01.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Od razu przypomniała mi się dziwna konstrukcja stworzona przez tate w moim pokoju za czasów małego dziewczęcia:) Coś na kształt trapezu, z każdej strony inne wymiary, ni w pięć ni w dziesięć nadał uroku temu pomieszczeniu, ale co miał przykryć- to przykrył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts