bladyy78 01.03.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Czy są tu forumowicze którzy strzelają sobie rekreacyjnie z karabinków pneumatycznych ''wiatrówek" powiem szczerze że ostatnio spodobała mi się taka zabawa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 01.03.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Mam taką zabawkę, ale już się tak nie podniecam na jej widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukaEgon 10.03.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Hehe ja byłem przez kilka lat prezesem koła strzeleckiego Ostatnio nie mam na to czasu wcale ale fajnie jest sobie postrzelać. Tylko szczerze mówiąc to wiatrówka to już dla mnie trochę za mało..przydałoby się coś mocniejszego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 15.03.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Tylko szczerze mówiąc to wiatrówka to już dla mnie trochę za mało..przydałoby się coś mocniejszego.. Katiusza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały Mariusz 27.04.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 WitamOd kilku tygodni strzelam z wiatrówki iż40 to raczej pistolet ale trafiam z20metrów w puszke pustą oczywiście.fajna zabawa jesli jeszcze ktoś znajomy przyjedzie i jest z kim porywalizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryszard51 07.08.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 kiedyś strzelałem z rosyjskiej wiatrówki Anics Skif (pistolet), ale miałem już dość wiatrówek na naboje z gazem (ciągłe problemy ze szczelnością i inne), sprzedałem go i od roku mam prostą chińską wiatrówkę sprężynową, która o dziwo sprawuje się doskonale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helixwroclaw2005 08.08.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Chętnie podyskutuję na temat strzelania ale tylko z tymi którzy mieli pobudkę o 6 rano co najmniej przez 24 miesiące ... strzelałem z SWD na odległość 800m skutecznie do sylwetki "npla". Kaliber 7x62, 9mm, 7x64, 38spec, 12/70 to moja krótka historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owip2001 08.08.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Polecam paintball i strzelanie do ludzi http://picasaweb.google.pl/bolwerk.pl/Lotnisko18072010r?feat=directlink# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miszaki 07.08.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Polecam paintball i strzelanie do ludzi http://picasaweb.google.pl/bolwerk.pl/Lotnisko18072010r?feat=directlink# A ja polecam wszystkim paintballowcom wyjazd do Afganistanu, bądź używanie broni ostrej, będziecie mieli ciekawiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 11.08.2011 02:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Osobiscie praktykuje Beretta Neos, przyjemna, latwa i bezpieczna. Generalnie z broni krotkiej probowalem prawie wszystkiego. Na dluzsza mete i przyjemnosc strzelania max 9 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kucharsky 19.03.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Dla paintballowców którym nie po drodze do afganistanu proponuję postrzelać z czegoś co ma przyrządy celownicze i jest jak najbardziej dostepne dla wszystkch - czyli oczywiście z wiatrówki.Moje paintballowe doświadczenie i celność poprawiły się po treningu z wiatrówką, z resztą do tej pory strzelam sobie rekreacyjnie do puszek. Ja swoją wiatrówkę kupiłem na strzel.com.pl ale w internecie jest wiele takich sklepów. Śrut kupiłem na strzelectwo.com.pl i tez mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 19.03.2012 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Lepsze to, niż strzelanie do bezbronnych zwierzątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kucharsky 26.03.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Lepsze to, niż strzelanie do bezbronnych zwierzątek. Też jestem świadomym strzelcem i w życiu nie oddałem strzału do żadnego zwierzaka. Sam angażując się w strzelectwo promuję bezpieczne i odpowiedzialne strzelanie: zachecam do czytania mojego bloga, a szczególnie tego artykułu - http://strzelam.com.pl/?p=75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts