Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DAL nowa firma sprowadzająca drzwi wewnętrzne z Chin

Recommended Posts

Witam Państwa.

Abstrahuję od jakości drzwi...

Chcialbym wyłacznie ostrzec przed tą nowopowstałą w Warszawie firmą.

Być moze bedą opierali swą wiarygodnoiśc na firmie matce- GROEMIXe...

Firma DAL jest nierzetelna, niewypłacalna, nieuczciwa.

Nie, nie jestem ani producentem, ani sprzedawca....

To inna kwestia.

Ich drzwi sa tanie i chyba dobre- zreszta to zostawiam do oceny odbiorcow...

Chodzi mi raczej o aspekt moralny- o to by jednak dwa razy sie zastanowic- i uwaznie przejrzec warunki wspolpracy- tylko to.

pozdrawiam.

• 2 months później...
Współpracujemy z firma "DAL" od jakiegoś czasu i nigdy nie mieliśmy żadnych problemów ani odnośnie jakości produktu, ani płatności jak ktoś tu stara się zarzucić. Życzymy sukcesów w dalszej pracy firmie "DAL"

• 2 months później...
Witam Państwa.

Abstrahuję od jakości drzwi...

Chcialbym wyłacznie ostrzec przed tą nowopowstałą w Warszawie firmą.

Być moze bedą opierali swą wiarygodnoiśc na firmie matce- GROEMIXe...

Firma DAL jest nierzetelna, niewypłacalna, nieuczciwa.

Ja tam pracuje w tej firmie od paru ladnych miesiecy (przyszedlem po autorce tego postu, ktora nie do konca nadawala sie na to stanowisko) i zadnych problemow , wszystko jest w 100% ok , atmosfera pracy jest swietna, wszelkie potrzebne narzedzia pracy sa zapewnione, nie narzekam. A autorka postu po prostu chce oczernic firme, sama nie bedac ok w stosunku do pracodawcy pisze o moralnosci na forum. A drzwi , ktorymi handlujemy naprawde sa zaskakujaco dobre i lamia pewne stereotypy. Obejrzyjcie sami i ocene pozostawiam wam. Pozdrawiam.

Edytowane przez bourgeois

• 1 year później...
Ja tam pracuje w tej firmie od paru ladnych miesiecy (przyszedlem po autorce tego postu, ktora nie do konca nadawala sie na to stanowisko) i zadnych problemow , wszystko jest w 100% ok , atmosfera pracy jest swietna, wszelkie potrzebne narzedzia pracy sa zapewnione, nie narzekam. A autorka postu po prostu chce oczernic firme, sama nie bedac ok w stosunku do pracodawcy pisze o moralnosci na forum. A drzwi , ktorymi handlujemy naprawde sa zaskakujaco dobre i lamia pewne stereotypy. Obejrzyjcie sami i ocene pozostawiam wam. Pozdrawiam.

Witam.

Nie bylam pracownikiem firmy DAL, byla Nia natomiast moja znajoma.

Podczas zaledwie dwoch tygodni nawiazala kontakty, ktore zakonczyly sie kontraktem.

Problem polegalm na tym, ze wlascicielka nie zaplacila Jej prowizji, ani obiecanej pensji w calosci.

Wiedze o ludziach polecam zdobywac bezposrednio- przedstawiciel handlowy winien o tym pamietac.

Pisze Pan, ze Ta Pani 'nie nadawala sie na stanowisko'- do dzis natomiast posiadaja Panstwo klientow,

ktory to wpolprace nawiazali w wvniku dzoalan mojej znajomej.

O tym poscie Pani wokol, ktorej toczy sie dyskusja, nie wiedziala.

Napisalam go bo bylam zbulwersowana zachowaniem i malostkowoscia wlascicielki firmy.

Nie interesuja mnie drzwi, nie siedze w tej branzy.