racer 01.03.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Stało się, krótka była radość z dodatnich temperatur. Muszę się wyleczyć, ale nie mogę leżeć w łóżku. Mam nadzieję, że jest jakiś substytut leżenia cały tydzień plackiem... Czy jest na forum lekarz?! Moga być też sprawdzone metody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 01.03.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Stało się, krótka była radość z dodatnich temperatur. Muszę się wyleczyć, ale nie mogę leżeć w łóżku. Mam nadzieję, że jest jakiś substytut leżenia cały tydzień plackiem... Czy jest na forum lekarz?! Moga być też sprawdzone metody... Nie bez powodu się mówi, że przeziębiony facet zachowuje się jakby miał za pięć minut umrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 01.03.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Prosta recepta......................... herbatka z prądem . Więcej prądu jak herbaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaniko 01.03.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Stało się, krótka była radość z dodatnich temperatur. Muszę się wyleczyć, ale nie mogę leżeć w łóżku. Mam nadzieję, że jest jakiś substytut leżenia cały tydzień plackiem... Czy jest na forum lekarz?! Moga być też sprawdzone metody... sauna , polopirynka, wapno i witC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.03.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Echinacea, czosnek i krople z pestek grejpfruta. A przed wyjściem do pracy znieczulacz - jakiś gripex czy inne takie świństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 01.03.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 okład z młodej piersi,nie ma nic lepszego i skuteczniejszego, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 01.03.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 A dla kobiet to okład z czego? bo ja niestety też od tygodnia zmagam się z atakującą infekcją. A tak się cieszyłam, że wyjątkowo całą zimę przetrwałam bez choróbska:( Ze znieczulaczy to ja polecam Terraflu Extra Gripp (niektórych aż za bardzo znieczula i robią się senni, ja nie) - zwłaszcza jak coś ,,czai się" w okolicach zatok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 01.03.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 No To teraz weź WSZYSTKO to co polecono - wymieszaj, wypij i siup do pieca na 3 zdrowaśki... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 01.03.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 bredzita, czopki som najlepsze......................!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 01.03.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 bredzita, czopki som najlepsze......................!!! Racja Na samą myśl powinien wyzdrowieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaniko 01.03.2010 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 racer, i co Ty na to? dychasz jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 02.03.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 No To teraz weź WSZYSTKO to co polecono - wymieszaj, wypij i siup do pieca na 3 zdrowaśki... :lol: Gorzej,jeśli chłop był wampirem energetycznym-nażarł się czosnku,posiedział w tych zdrowaśkach i...the end Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 02.03.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Kurczę noooooooo... Nie odzywa się - a to chyba zły znak... Halo! Racer! Ja ŻARTOWAŁAM z tymi zdrowaśkami!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 02.03.2010 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 ekhm, ekhh. kaszel i ból gardła. Gorączki brak. Dziękuję za troskę, stosuje się do wskazań, wszystkiego po trochu, bez wątków religijnych jedynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaniko 02.03.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 ekhm, ekhh. kaszel i ból gardła. Gorączki brak. Dziękuję za troskę, stosuje się do wskazań, wszystkiego po trochu, bez wątków religijnych jedynie a....jakis proporcji przestrzegasz? czy mieszasz "na oko" ? zdrówka rychłego zyczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 03.03.2010 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 dzięki Wam wszystkim za troskę, dziś jest chyba gorzej, a może to właśnie dlatego że walcze z chorobą... Kurcze czemu nie zostałem lekarzem..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.03.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Łóżko, strepsils na zmianę z cholinex, Ibufen, Łózko sauna, łóżkopo 3 dniach przy braku poprawy - lekarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.03.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 ... Kurcze czemu nie zostałem lekarzem..? a co by ci to dało? tylko tyle, że receptę byś sobie sam wypisał, bo nawet zwolnienia nie każdy może (trzeba mieć gabinet) A co ci jest to sam wiesz- przeziębienie. Kazsel, póki nie ma duszności, to pewnie "z gardła" dołóż sobie jeszcze syrop pini. Dobry w smaku, na spirytusie... ja jak jestem chora, to tak ze 2 buteleczki dziennie mi idą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 03.03.2010 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 chyba nie będzie wyjścia, klientów telefonicznie obsłużę. Eh nie lubię tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts