żona m 15.02.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 ależ mnie kusicie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.02.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 zresztą ile osób tak naprawdę będzie wam szperać po szafkach? chyba że wasi znajomi mają taki nawyk, ja nawet u kogoś poproszona o otwarcie czegoś czuję się stremowana zadaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 16.02.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 myślałam, raczej o babciach zostających z dzieciakami. Moi rodzice mają ogromne zdolności psucia wszystkiego czego się dotkną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.02.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 może nie będzie tak źle swoją drogą to myślałam, że dzieci psują a nie dorośli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 20.02.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Venus dorośli z wiekiem dziecinnieją Jutro zaprzyjaźniony stolarz miał nam montować wreszcie listwy a tu klapa, chory , że ledwo mówił i musieliśmy znowu to przełożyć. Słuchajcie mam pytanko do osób trzymających polana drewna w salonie. Czy u Was też zdarza się aby Wam wyłaziło robactwo z drewna? Szczególnie teraz jak mrozy mniejsze? Ogólnie drewno do kominka trzymamy w garażu, co jakiś czas przynosimy je do domu i uzupełniamy miejsce przy kominku. Rano pojawiają się jakieś małe robaczki niby mrówki, niby muszki i lgną do okna , gdzie słońce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.02.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Hmn...ja powiem nie z doświadczenia własnego ale z czytania forum, niektórzy pisali że takie robaczki się pojawiają...ja dlatego zrezygnowałam z wielkiej od góry do dołu wnęki na drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 21.02.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 kurka , myślę sobie, ze może dobrze byłoby drewno spryskać muchozolem przed przynoszeniem do domu?W zasadzie dużo tego drewna w domu nie trzymamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 24.02.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Mamy wreszcie zamontowane wszystkie listwy przypodłogowe. I po jednym dniu mycia podłogi z listwami, muszę powiedzieć, iz faktycznie kurzu mniej. Venus napisałaś kilka postów wcześniej, że Wasze listwy też lezą i czekają. Współczuje ich montowania gdy wszystko już stoi. Kurcze przechlapane, w domu rozpierducha jak w trakcie przeprowadzki, wsio należy poodsuwać, pozdejmować, odłączyć kompy, tv, odsunąć szafki. Trzy dni mi zajęło wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 28.02.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 (edytowane) O rany! Robaczki? Nie zauważyłam, a u mnie jest właśnie wnęka na drzewo! Będę musiała to sprawdzić. Ale żono, ja tu do Ciebie z pytaniem. Wiem, że mieszkasz w zasadzie od niedawna, ale powiedz mi, jak się mają płytki drewnopodobne pod prysznicem? Chodzi mi o utrzymanie czystości? Muszę się do jutra zdecydować. Przejrzałam sobie Wasz wątek - projekt, domek bardzo fajny. Luksefery bardzo ciekawie sobie wymyśliliście! Takich jeszcze nie widziałam. No i ciekawa byłam, czy faktycznie utrzymacie się w zakładanej kwocie. Pocieszyliście mnie, bo u mnie też poszło w górę więcej, niż zakładałam. Edytowane 28 Lutego 2012 przez Viga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.02.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Żono u nas na szczęście nie ma dużo do odsuwania - w zasadzie to prawie nic Cieszę się, że u was już lepiej z tym kurzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 29.02.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Viga do płytek nie mam zastrzeżeń, są matowe, więc chyba łatwiejsze w utrzymaniu czystości niż z połyskiem. Generalnie przetrzesz i po kłopocie. Kwota zakładana już dawno przekroczona i końca nie widać. A jeszcze czeka na zrobienie cały ogród i ogrodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 29.02.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Venus no u mnie u dzieciaków łózko antresola, biurka, narożnik w salonie, i łóżko w sypialni. Niby nie dużo a zabiera to sporo czasu. Drewna ''świeżego'' nie przynoszę z garażu to i robaczków nie ma. Zahibernowane śpią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 02.03.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 (edytowane) Powisiały trochę to kasuje, bo nie lubię być na świeczniku. Edytowane 16 Marca 2012 przez żona m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.03.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 bardzo podoba mi się twoja sypialnia, co prawda ciemne zdjęcia i nie widać dokładnie mebli ale super wyszło, chyba nie za wielka ta sypialnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 02.03.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 (edytowane) Edytowane 16 Marca 2012 przez żona m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pukul 02.03.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 pytam tu bo w komentarzach nie widzę odpowiedzi luksfery - bardzo fajne - gdzie kupiliście i w jakiej cenie. proszę o odpowiedź jeśli to nie kłopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 02.03.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 (edytowane) Edytowane 16 Marca 2012 przez żona m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 02.03.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 pukul sorry, nie zauważyłam pytania. Poproszę miejskiego aby napisał gdzie i od kogo kupione. Tanie to nie było z tego co pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miejski 02.03.2012 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 pytam tu bo w komentarzach nie widzę odpowiedzi luksfery - bardzo fajne - gdzie kupiliście i w jakiej cenie. proszę o odpowiedź jeśli to nie kłopot Pukul, luksfery firmy Glasspol. Zasadniczo to były to trzy okna luksferowe systemu Crystal Glass. Dlatego trzy, gdyż jednego w całości firma nie podjęła się wysłać mi kurierem z Wrocławia. Cena niestety "bolesna" - 2650zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.03.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Żono zabrzmiało jak Danuta Chojarska "mam nadzieję, że się prezent przyda, bo tani to on nie był" to takie żarcik tylko Podoba mi się pokój syna i tapeta w sypialni. Chyba dużo czytacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts