Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

miejskich Praktyczny 1

Recommended Posts

Żono zabrzmiało jak Danuta Chojarska :lol: "mam nadzieję, że się prezent przyda, bo tani to on nie był" :lol2: to takie żarcik tylko

Podoba mi się pokój syna i tapeta w sypialni. Chyba dużo czytacie? :)

Venus czytamy i to dużo za dużo, przez kartony z książkami jestem udupiona z gabinetem. Kombinuję jak je pomieścić .

P. Chojarskiej nie czaję.:lol2:

• Odpowiedzi 506
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Żono m,Miejski, witam się u Was po raz pierwszy choć często zaglądam ;). O kuchni już się wypowiadałam na innym wątku... Sypialnia ładna. Te ciemne zdjęcia pewnie nie oddają jej uroku ;). Jedyne nad czym bym się zastanowiła, to czy nie obniżyć jeszcze tych zwisów. Pokoik synka bardzo ładny :)

Pozdrawiam

Reni, a Ty czemu swój wątek zaniedbujesz?? ;)

Pukul, luksfery firmy Glasspol.

Zasadniczo to były to trzy okna luksferowe systemu Crystal Glass. Dlatego trzy, gdyż jednego w całości firma nie podjęła się wysłać mi kurierem z Wrocławia.

Cena niestety "bolesna" - 2650zł :-(

dziękuję za odpowiedź. cena rzeczywiście bardzo bolesna, ale chyba warto - efekt super, a bez żadnego doświetlenie byłoby chyba strasznie... nie wiem... tak myślę :) my cały czas się zastanawiamy, myślę jeszcze o oknie dachowym, ale nie wiem czy można - te nieszczęsne 3m :(

w ogóle to macie bardzo fajny ten domek.

Żono a takich poduszek to nie wiem czy w Pakamerze nie widziałam...u nich sporo filcu ;)

Będę dziś w H&Y to zobaczę czy mają coś ciekawego i zdam relację :)

Nie wiem czy wiesz ale 7 marca ZARA HOME startuje online na Polskę :wiggle:

P.S. Danuta Chojarska to wielka obrończyni Leppera, ale ciii bo się politycznie zrobi :lol:

Żono bardzo przyjemny salon ;) Tylko błagam zdejmij obrus, to aż grzech zakrywać taki ładny kolor a zwłaszcza przy tych pięknych krzesłach.

Trochę dużo tego drewna w małych elementach. Macie również moją jedną z ulubionych lamp, ale do wzorów ludowych ona w ogóle nie pasuje. Wiem, że mieszkacie od niedawna więc dodatki są w powijakach. Kominek bardzo mi się podoba i ta szklana wnęka też ciekawa.

W h&Y bida z nędzą ;/

Venus wiesz, ja mam dzieci. Juz oczyma wyobraźni widzę jak mi ten stól ''kaleczą'' podczas jedzenia.:confused:

Lampę również lubię, zamówiłam do niej wiszące Ge i kinkiet. Skandalem jest , że czekałam na nie przeszło 10 tygodni. Najpierw włosi mieli wolne od Bożego Narodzenia do NR, potem był zastój, potem czekali na resztę zamówień z Pl...aż wreszcie w piątek dotarła do magazynu w Pl.

Poduszki tymczasowe, szukam cos fajnego czarnego, szarego.

Miejscy, macie bardzo ładny i fajnie urządzony dom. Zazdraszczam bycia na takim etapie. Płytki w kuchni jak dla mnie są ok. Świetne pokoje chłopaków, świetnie dobrane kolory. Mój syncio pewnie też by się w nich odnalazł. Bardzo podoba mi się wasz kominek. Jest prosty, tak jak lubię. Ja w swoim domku również planuję kominek z narożną szybą. Szukam właśnie odpowiedniego wkładu. Zdradzicie jaki jest u was?