żona m 02.03.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Żono zabrzmiało jak Danuta Chojarska "mam nadzieję, że się prezent przyda, bo tani to on nie był" to takie żarcik tylko Podoba mi się pokój syna i tapeta w sypialni. Chyba dużo czytacie? Venus czytamy i to dużo za dużo, przez kartony z książkami jestem udupiona z gabinetem. Kombinuję jak je pomieścić . P. Chojarskiej nie czaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.03.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 czyli piękne meble w sypialni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 02.03.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Żono m,Miejski, witam się u Was po raz pierwszy choć często zaglądam . O kuchni już się wypowiadałam na innym wątku... Sypialnia ładna. Te ciemne zdjęcia pewnie nie oddają jej uroku . Jedyne nad czym bym się zastanowiła, to czy nie obniżyć jeszcze tych zwisów. Pokoik synka bardzo ładny Pozdrawiam Reni, a Ty czemu swój wątek zaniedbujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 02.03.2012 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 (edytowane) Dzieki za miłe słowa.rere nie da rady obniżyć lamp niżej, bo my wysocy jesteśmy i już teraz czasami uderzamy głową w nie.......zdjęcia takie sobie bo zasłonka zasunięta i do tego pochmurno jakoś. Pokój generalnie nie jest taki ciemny. Edytowane 2 Marca 2012 przez żona m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 02.03.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Dziewczyny szukam fajnych poduszek do salonu w szarościach, mogą być filcowe. Jakieś linki macie fajne?Venus , jaksie Wy macie zawsze coś pod ręka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pukul 02.03.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Pukul, luksfery firmy Glasspol. Zasadniczo to były to trzy okna luksferowe systemu Crystal Glass. Dlatego trzy, gdyż jednego w całości firma nie podjęła się wysłać mi kurierem z Wrocławia. Cena niestety "bolesna" - 2650zł dziękuję za odpowiedź. cena rzeczywiście bardzo bolesna, ale chyba warto - efekt super, a bez żadnego doświetlenie byłoby chyba strasznie... nie wiem... tak myślę my cały czas się zastanawiamy, myślę jeszcze o oknie dachowym, ale nie wiem czy można - te nieszczęsne 3m w ogóle to macie bardzo fajny ten domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 02.03.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 widzę że wszystko w dobrym guście robicie, przynbajmniej nam sie bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 02.03.2012 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Dziękujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skat 03.03.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 fajnie jest, ciepło i tak normalnie jedyny minus u mnie to fiolet w sypialni, ale ja generalnie nie trawię tego koloru zmieniłabyś na granat i mogę się wprowadzic za ksiażki duuuży plus, przy wyjściu z kuchni widać kawałek kominka? pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.03.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Żono a takich poduszek to nie wiem czy w Pakamerze nie widziałam...u nich sporo filcu Będę dziś w H&Y to zobaczę czy mają coś ciekawego i zdam relację Nie wiem czy wiesz ale 7 marca ZARA HOME startuje online na Polskę P.S. Danuta Chojarska to wielka obrończyni Leppera, ale ciii bo się politycznie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 03.03.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Skat ja też kiedyś nie specjalnie przepadałam za fioletem, ale urzekła mnie tapeta, więc poszłam za ciosem. Ale powiem ci , ze jest też taka sama w granacie i seledynie. Venus to daj znać jak coś będzie godnego uwagi. Zara home mmmm brzmi fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 03.03.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 (edytowane) Edytowane 7 Marca 2012 przez żona m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 03.03.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 (edytowane) Edytowane 7 Marca 2012 przez żona m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.03.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Żono bardzo przyjemny salon Tylko błagam zdejmij obrus, to aż grzech zakrywać taki ładny kolor a zwłaszcza przy tych pięknych krzesłach. Trochę dużo tego drewna w małych elementach. Macie również moją jedną z ulubionych lamp, ale do wzorów ludowych ona w ogóle nie pasuje. Wiem, że mieszkacie od niedawna więc dodatki są w powijakach. Kominek bardzo mi się podoba i ta szklana wnęka też ciekawa. W h&Y bida z nędzą ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 03.03.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Venus wiesz, ja mam dzieci. Juz oczyma wyobraźni widzę jak mi ten stól ''kaleczą'' podczas jedzenia. Lampę również lubię, zamówiłam do niej wiszące Ge i kinkiet. Skandalem jest , że czekałam na nie przeszło 10 tygodni. Najpierw włosi mieli wolne od Bożego Narodzenia do NR, potem był zastój, potem czekali na resztę zamówień z Pl...aż wreszcie w piątek dotarła do magazynu w Pl. Poduszki tymczasowe, szukam cos fajnego czarnego, szarego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 03.03.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Kuchnia już pokazywana i mocno skrytykowana za płytki Jak dla mnie płytki są r-e-w-e-l-a-c-y-j-n-e !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zajman 03.03.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Gratulacje dla Państwa Miejskich!!macie wspaniały dom, jestem pod wrażeniem.pozdrawiamzajman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 03.03.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Po pierwsze dziękujemy za zdjęcia - zwieńczenie Waszego dziennika. Wspaniały dom. Jak dla mnie tylko ten obrus zdjąc;-) Reszta super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 03.03.2012 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 (edytowane) Dziękuję bardzo, jestem zaskoczona pochlebnymi opiniami. Edytowane 16 Marca 2012 przez żona m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 03.03.2012 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Miejscy, macie bardzo ładny i fajnie urządzony dom. Zazdraszczam bycia na takim etapie. Płytki w kuchni jak dla mnie są ok. Świetne pokoje chłopaków, świetnie dobrane kolory. Mój syncio pewnie też by się w nich odnalazł. Bardzo podoba mi się wasz kominek. Jest prosty, tak jak lubię. Ja w swoim domku również planuję kominek z narożną szybą. Szukam właśnie odpowiedniego wkładu. Zdradzicie jaki jest u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts