miejski 04.03.2012 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Wkład to Hajduk Volcano 2Ph. Dzięki za generalnie pochlebne opinie co do wystroju - to zasługa żony. Ja generalnie mało "estetyczny" jestem, a raczej "techniczny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skat 04.03.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 salon do dopracowania, ale przegladałam rzuty projektu i nie można w nim chyba bardzo szalec z meblami? jakoś mi się nie widzi ta szafffka nad kanapą, tam jest idealnie miejsce na obraz... własnie brakuje tam kawalka ściany na jakąś witrynę czy bufet ze skorupami, ja mam tego dużo dlatego patrzę pod tym kątem poduszki fajne, daj im może jako tło z tyłu po prostu zwykłe szare lub czarne, ale większe, pokój starszego -to juz nastolatek??? super i te modele echhh widać powazne zainteresowania przyjemny ten żółty na kanapie i biurku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 04.03.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 (edytowane) skat nam też brak witryny na szkoło, myśleliśmy nawet aby zamówić jeszcze u Matkowskiego witrynę i postawić ją w wykuszu , po prawej stronie, miedzy oknami. wpasowałaby się idealnie , ale zabrałaby 40 cm światła z bocznego okna. Ciągle się zastanawiamy co robić.W pokoju starszego syna aż korci aby coś po mamusiowemu poukładać, ale 13-to latek już nie zezwala na takie posunięcia. Edytowane 4 Marca 2012 przez żona m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skat 04.03.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 (edytowane) 40 cm glebokości to rzeczywiście za duzo by było w tym miejscu, moze poszukaj witrynki ksiazkowej, one są płytsze raczej? nie pamietam w czyjej galerii, ale na pewno tu na muratorze, widzialam niski bufet na nóżkach postawiony w jadalni centralnie w świetle dużego okna, w środku ok, ale z zewnątrz widać plecy mamusie to nawet po 30 chcą po swojemu układać u dzieci, przerabiam to ze swoją ps, jakbyś miałam jeszcze ochotę na cos z folkiem to znalazłam stronę galeriafolk.pl chodzi mi po głowie cały czas ktoras z tych kolorowych wycinanek na ścianie w kuchni. http://www.galeriafolk.pl/media/catalog/product/cache/8/image/265x265/123f9505c2f13552dccc3733985d1323/1/1/11_3.jpg Edytowane 4 Marca 2012 przez skat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 04.03.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Dzieki skat, chyba raczej ucieknę od folk-u, bo nie bardzo gada z resztą pokoju. Szukam ciągle jakiś fajnych poduch w szarości najlepiej z filcu. Znalazłam fajne wzoru, ale materiał z którego wykonane to kiszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 04.03.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 http://fabrykaform.pl/Iittala_figurka_festive_pheasant-p15237.htmla czegoż to takie cholernie drogie? trzy razy liczylam cyfry.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skat 04.03.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 o kurka nie mam pojęcia, ale inne ceny mają tam deko zawyżone, mam wazon aalto duży za 200 zeta a tam 403 !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 04.03.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Miałam to samo z tymi ptaszkami Pokoje chłopaków ekstra, sypialnia też, nad salonem jeszcze popracujesz i będzie miodzio. Ja długo nie umiałam się zmusić do gołego stołu, teraz daje obrus tylko na imprezy. Po co mi piekny stół, gdy go chowam pod przykryciem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.03.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Pokój starszaka super. Te modele dodają mu smaczku Salon też z potencjałem. A obrus zdjełabym, a na czas posiłków kładła podkładki? Wiem duży stres Podoba mi się bardzo też Wasz kominek. Co do bufetu ustawionego w oknie, to reni80 tak ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 04.03.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Całkiem fajnie to u Was zaczyna wyglądać, kominek bomba Natomiast mam bardziej nietypowe pytanie, jak w obecnym układzie sprawdza Wam się rozmieszczenie kolumn od kina domowego? Sam mam podłogówki których bardzo nie chciałbym się pozbyć, natomiast obawiałem się, że umieszczenie takiej kolumny w rogu koło drzwi głównego wyjścia na ogród będzie mocno "niepraktyczne"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 04.03.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 bacardi jak widać kolumny są tylko dwie, bo reszta jeszcze w pudłach. Aczkolwiek, jeszcze na taras nie wychodzimy aby nam to przeszkadzało, w zasadzie chyba będziemy wychodzić przez gabinet, bo za dużo kombinowania typu: podciągania rolety, przestawiania ewentualnej kolumny.Jaksie dzis chciał czy nie, stół był z podkładkami z czarnego filcu, bo obrus w praniu, reszta nie uprasowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.03.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Z tymi cenami to już tak niestety jest, ja zamówiłam kinkiety za 170 zł sztuka (sama podstawa z mocowaniem bez abażura) a dokładnie to samo w Be&Breakfast kosztuje 419 zł, za wynajem jak widać marża może być naprawdę duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 04.03.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Bywa, ze czasami te same rzeczy kosztują sporo więcej w zależności od tego czy kupowane ''w czerwonej maszynie'' czy jakimś innym sklepie, mniej znanym.Kupiłam wreszcie 3 sztuki poduszek z filcu w grafotowo-szarym kolorze, jak dojdą to się pochwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.03.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 (edytowane) Lampy dotarły, zawisły i cieszą nasze oko. Warto było czekać 10 tygodni. Obrus zdjety do prania, ale jak pisała jaksie i Venus stół prezentuje się lepiej, bo widać go w całości. Czekamy jeszcze na brakującą roletę, i poduszki filcowe. Edytowane 16 Marca 2012 przez żona m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.03.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Żono - nie mogę się przyzwyczaić do Twojego nowego avataru Lampy świetne, ale najbardziej i tak podobają mi się krzesła i stół Szkoda jedynie, że masz tzw komplecik oświetleniowy. Wrażenie unikatowości zanika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.03.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Piękne lampy; i jak ładnie teraz wygląda stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.03.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Dzięki, mnie też stół w tej wersji i po przestawieniu bardziej się podoba. Obrus jest dobry chyba na większe okazje.co do lamp, ogólnie ja nie lubię gdy w pomieszczeniu jest kilka lampa np; nad stołem nad kanapa czy kinkiet i każda z innej parafii. Ogólnie już szukając oświetlenia do salonu , kierowałam się tym, aby dana firma miała całą serię do salonu, czy sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 06.03.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Nie to żeby moje zdanie miało mieć jakiekolwiek znaczenie dla tego co czynicie w swoim domu ale powiem że: oświetlenie, żaluzje, odkryty stół z krzesłami - klasa. Witrynka - jeśli ktoś lubi to ok - ale nie z filiżankami czy talerzami. Wydaje mi się, że to zbyt rustykalne (w dobrym wydaniu) lub zbyt komunistyczne (w wydaniu kiepskim). Wasz dom jest nowoczesny, choć ciepły, i szkoda byłoby zepsuć aktualny efekt wystawą porcelany;-) I okno szkoda zasłaniać bo to też element urody tego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.03.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Żona jak widać każdy ma swoje upodobania, mamy szczęście że tym upodobaniom możemy dać upust we własnym domu Eee tam, można zrobić też nowoczesną witrynkę i wyeksponować w niej nowoczesną zastawę. Ja jak pisałam zastanowiłabym się jedynie czy kolejny nieduży element drewniany nie zrobi wam z salonu jednej ze stron katalogu BRW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.03.2012 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Venus my ciągle się wahamy nad zamówieniem stojącej witryny, ale mamy obawy, ze zagracimy ''salun''. W witrynie stoją kieliszki i komplet kawowy li tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts