żona m 30.03.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 (edytowane) Nosz! Zaraz mnie coś strzeli! Po raz kolejny przegapiłam fotki Obserwuję Wasz Praktyczny od samego początku i ślinię się z każdym dokonanym postępem... U nas do budowy jeszcze kawał drogi, ale po przejrzeniu setek projektów chwilowo stoi na Praktycznym... A przedwczoraj pożar na działce - mamy teraz 1100m2 popiołu Całe szczęście, że nie mieliśmy tam nic więcej prócz trawy i chwastów do pasa... Psiak boski! Ale przegapienia fotek nie przeżyję... są fotki, pożaru nie zazdroszczę o nie. bacardi ściana przesunięta w stronę łazienki co dało szersze przejście w górnym korytarzu, mamy tam komodę. Prysznic a raczej jego brak to świadoma decyzja, mamy na dole. w pierwszej wersji miał stanąć tam gdzie szafka między oknami balkonowymi. Edytowane 30 Marca 2012 przez żona m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaby 01.04.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 są fotki, pożaru nie zazdroszczę o nie. Niestety nie mam możliwości wchodzenia kilka x dziennie na wątek i znów ominęły mnie fotki Trudno, wierzę, że jest pięknie! Już po wstępnych fotkach zakochałam się w większość. Zwłaszcza w łazience na dole! No pożar niefajny, trzeba będzie w przyszłości mocno ziemię wzmocnić, aby cokolwiek rosło. Wczoraj mąż przyszedł jednak z dobrą wiadomością - działka jest jednak ciut szersza, niż myśleliśmy, i chyba Praktyczny 3 wejdzie! Chciałabym już chociaż zacząć budowę... Jak Wam się mieszka w Praktycznym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 01.04.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 aaby jest cudownie, już nie chciałabym wrócić do starego mieszkania, mimo, iż więcej sprzątania, więcej do ogarniecie, więcej bałaganu, etc....Z niecierpliwością czekamy na wiosnę aby ruszyć z ogrodzeniem i ogrodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaby 01.04.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Ach! Aż się rozmarzyłam... My z mężem znów rozmawialiśmy nt. budowy i tak wciąż dywagujemy, czy już w przyszłym roku postawić pierwsze kroki (kredyt, geodeta, decyzje...), czy najpierw inne "priorytety" i dopiero potem budowa. Ale to przesunęłoby wymarzony dom o kilka ładnych lat. Zatrzymałam się na info, kiedy kupowaliście kafelki do łazienki i miejski napisał, że dobijacie do 300tys. Czy teraz, z perspektywy całego wyposażenia, umeblowania i wykończenia mogłabyś napisać, jak mniej więcej kształtują się koszty? Mamy mieszkanie 40m2, więc nie mamy wyobrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meticho 01.04.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 My z mężem podjeliśmy decyzje o budowie praktycznego 4 mapa geodezyjna już zlecona i się zastanawiamy czy kupic gotowy projekt z pracowni czy zlecic architektowi pomysł p4 z przeróbkami. Prosze o podpowiedz!!! Wasz domek i jego wykonczenie jest dla nas inspiracją , żona m ma wyczucie koloru i piekny gust. Szkoda że nie obejrzałem wszystkich fotek waszego wnętrza. Może coś podeślecie na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 01.04.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 aaby odpowiem na priv. meticho dziękuje za pochwały, aż się zarumieniłam.Ja nie bawiłabym się w projekt indywidualny, bo jest droższy sporo i dłużej trwa cała papirologia. Jak przeróbki niewielkie to brałabym gotowiec. My, gdybyśmy się budowali w tej chwili, to kupilibyśmy praktyczny 2, ze względu na dwustanowiskowy garaż. Gdy kupowaliśmy projekt ,dostępny był tylko Praktyczny wersja podstawowa. A za pól roku ukazał sie praktyczny 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 04.04.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 (edytowane) Edytowane 5 Kwietnia 2012 przez żona m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.04.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Żono, podglądam cichaczem od jakiegoś czasu:oops: więc pora sie przywitać Fajny, rześki gabinet urządziliście. Napisz proszę jaką macie lampę na suficie? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 04.04.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Witam, zapraszam częściej.Lampa to Submarine , firmy Kafti. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.04.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Dziękuję. Fajna lampa i cena;) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 04.04.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Lampa bardzo fajna. Ja jeszcze dopytam o klatkę schodową (kto nie widział niech żałuje;-) - jak uzyskaliście taki efekt na ścianach? To pomalowany tynk bez gładzi czy jeszcze coś innego? I jaka farba? Dla mnie REWELACJA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 04.04.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 migotko to beton, zacierany bez ładu i składu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miejski 04.04.2012 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 migotko to beton, zacierany bez ładu i składu. Oj żonko, trochę precyzyjniej serwuj informacje Ściany klatki to struktura dekoracyjna Magnat Beton. W linku opisano i pokazano (na filmie) jak to się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 05.04.2012 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 miejski no a nie precyzyjnie napisałam? wiedziałam, ze to jakaś specjalna mieszanka była, ale beton to beton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.04.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 ooo jaki fajny gabinet bardzo podobają mi się bombki przy zasłonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 05.04.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Miejski dzięki - ta informacja zmienia wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.04.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.04.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Dziękujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 14.04.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 U nas ostatnio gorący okres na budowie. Chwilami pracują 3 ekipy: od klinkieru, od tynków/elewacji, od kostki brukowej. Teren wokół zaczyna wyglądać coraz fajniej. Już nie mogę się doczekać sadzenia roślin. Kostka, klinkier oczywiście w szarych kolorach. Ściana na tarasie w podcieniu , będzie prawdopodobnie gabionowa. Szukamy ekipy do wykonania odpowiednich paneli - koszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 15.04.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Mam nadzieję, że jak wykończycie elewację to zamieścicie zdjęcia;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts