aaby 16.04.2012 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Czyli praca wre! Doczekać się nie mogę efektu! Ściana gabionowa - dobrze kojarzę, że to kamienie za siatką? Jaki klinkier wybraliście? I jak ogrodzenie? - już jakiś konkret na oku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.04.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 . Ściana na tarasie w podcieniu , będzie prawdopodobnie gabionowa. O kurcze, aż jestem ciekawa końcowego efektu. Fajne są te kosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 16.04.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Witamdo zakończenia elewacji została jedna ściana od strony wykusza, niestety pogoda nie sprzyjająca. Jak skończymy fotki wstawimy na chwilę.Gabiony to kosze wypełnione kamieniami np: otoczakami, piaskowcem, lub kto czym chce. Szukamy najlepszego cenowo wykonawcy. Klinkier ciemny grafit, ogrodzenie od frontu pokażemy koło mają, bo wówczas będzie montowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ada 17.04.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 żona m zauważyłam że masz płytki Affron paradyż mam pytanie jak się użytkuje myje itp. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 18.04.2012 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 (edytowane) płytki ? nie ma z nimi problemu. Czy czyste, czy brudne wyglądają tak samo, dla mnie strzał w 10.Musisz mieć tylko dobrego glazurnika do nich, bo są ciężkie w układaniu. Nawet pierwszy gatunek moze być problemem, ponieważ te w największym formacie bywają kolebkowate. Jedyne co można wówczas zrobić, to układać ze standardową fugą, wówczas zniweluje się różnice krzywych brzegów. Edytowane 18 Kwietnia 2012 przez żona m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 22.04.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Z tego co pamiętam w Waszym domu daszek nad wykuszem został przerobiony na mały balkonik. Czy w związku z tym zmieniliście jego wygląd tzn. dodaliście balustradę lub podmurowaliście wyżej brzeg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miejski 23.04.2012 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Witam,Ścianki attyki nad wykuszem zostały wymurowane w identycznej wysokości jak te nad garażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 27.04.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Witam po ma lej przerwie.Mam prośbę do Wszystkich forumowiczów. Szukamy od jakiegoś czasu szarych/grafitowych płytek klinkierowych na schody zewnętrzne. Objeździliśmy wszystkie hurtownie i składy budowlane, tam panuje tylko brąz, miedź, rudy, czarny w ciapki jakieś cieniowania dwukolorowe. Mamy nóż na gardle, czas nas goni a my nie mamy rozwiązania na schody. W planach była ta sama kostka , która mamy wokół domu, ale musielibyśmy skuwać schody, bo kostka ma 6 cm. Mamy już elewację, więc takie rozwiązanie odpada. W kolekcji z której mamy kominy, parapety , nie ma płytek schodowych. Ratunku!!!!!! Podpowiedzcie coś, tylko proszę nie za 60 zł od sztuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 27.04.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 A te fajne płyty co macie na tarasie też pewnie za grube? Poszukam popatrzę jak coś wpadnie w oko dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.04.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Żono ale płytki klinkierowe schodowe są najdroższe jakie tylko oglądałam. Pewnie cena 160 zł za m2 nie do przyjęcia? bo dla mnie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 27.04.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 migotko one też czwórki są. Byłam przekonana, ze kupimy z kolekcji noc polarna, które mamy na parapetach, ale nie mają schodowych:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 27.04.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Venus no drogie, ja wczoraj oglądałam za prawie 70 zeta za sztukę!!!!!!! 160 za metr to sporo w domu takich nie mam a co dopiero na dworze.Wrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.04.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 ano takie samo mam zdanie na temat cen tych zewnętrznych płytek i dlatego na tarasie ciągle chaszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 05.05.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 znależliśmy w nomi w Kielcach, idealnie pasujące do kostki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 06.05.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 (edytowane) . Edytowane 10 Maja 2012 przez r19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meticho 10.05.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Żono m pochwal sie swoim salonem - proszę......................... , chociaz na chwilkę , kuchnię juz widział jest piekna !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 13.05.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 nie ma się czym chwalić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 14.05.2012 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Oj jest,jest-widzialam kuchnie,podgladalam lazienki,salon piekny oszczedny w formie z dodatkiem pieknych prostych drewnianych mebelkow:DNowoczesnie,ale bez przesady-bardzo domowo:yes:Pozdrawiam,gratuluje i podgladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 14.05.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Witam gumisiowa i dziękuję za miłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.05.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Żono czy kasujecie fotki ze względu na bezpieczeństwo? Ja co prawda nie kasuję, ale nie pokazuję jak wygląda dom z zewnątrz ani nie podaję gdzie jesteśmy. Szkoda że nie można sobie wrócić i pooglądać, lubię wasz gabinet z cotton ball miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts